çok teşekkür ederim.Sanırım servise götüreceğim.
ASUS PDA TÜM DONANIM VE YAZILIM SORULARINIZI SORUN
Merhaba, Asus p525 kullanıcı olarak bir şey sormak istiyorum;
normal masaüstülerde, notebooklarda windows yavaşlayınca, virüs kapınca ya da herhangi bir sebeple bozduğumuzda format atarız C'ye.
PDA'lar da ise yeniden işletim sistemi (rom) mi yüklenmesi gerekir? Yoksa Hard reset yeterli gelir mi?
Notebook'ta windowsu çok fazla karıştırdığımdan format gerekebiliyor. Windows Mobili de çok karıştırıcam hata yaparsam diye soruyorum. Teşekkürler
erencaner2Merhaba, Asus p525 kullanıcı olarak bir şey sormak istiyorum;Hard reset bir nevi windowsta imaj aldığınızda geri dönüşüm gibi birşeydir, yani format işlemine benzetebilirsiniz, yada sistemi geri yükleme gibi düşünebilirsiniz. Konu içerisinde nasıl hardreset atacağınız konusunda detaylı bilgiler bulunmakta.
normal masaüstülerde, notebooklarda windows yavaşlayınca, virüs kapınca ya da herhangi bir sebeple bozduğumuzda format atarız C'ye.PDA'lar da ise yeniden işletim sistemi (rom) mi yüklenmesi gerekir? Yoksa Hard reset yeterli gelir mi?
Notebook'ta windowsu çok fazla karıştırdığımdan format gerekebiliyor. Windows Mobili de çok karıştırıcam hata yaparsam diye soruyorum. Teşekkü
Slm arklar ya ben bu asus pda 526 ya fabrika ayarları yaptım sonra yeniden kayıt islemleri yaptım pda acıldı yeniden baslattı sonra bu sefer pin kodundan once kilit kodu istior ne yazcam bılmıorum oraya yardımcı olsanız?
merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce p535 aldım ama 2.el
telefonu şarjdan çıkardığım halde hala şarjda görünür..batarya yüzde bölümünde Battery : Unkown yazıyor ve çabuk bitiyo..gece takıyorum şarja ama sabah kalkıyorum yarım saat sonra telefon kapanıyor..bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba
sparta58Slm arklar ya ben bu asus pda 526 ya fabrika ayarları yaptım sonra yeniden kayıt islemleri yaptım pda acıldı yeniden baslattı sonra bu sefer pin kodundan once kilit kodu istior ne yazcam bılmıorum oraya yardımcı olsanız?1234
cakiroglu131merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce p535 aldım ama 2.elbatarya arızalı yenisini almalısınız. şoklama yöntemi ile olurmu emin değilim. şarj cihazınızıda kontrol ettirin.
telefonu şarjdan çıkardığım halde hala şarjda görünür..batarya yüzde bölümünde Battery : Unkown yazıyor ve çabuk bitiyo..gece takıyorum şarja ama sabah kalkıyorum yarım saat sonra telefon kapanıyor..bilgisi olan arkadaşlar varmı
merhaba arkadaşlar bende asus p526 aldım
kurulum cd si yok driverları temin edemedim ve gps güncellemesi gerekiyo ne yapmam lazım
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
canocak160merhaba arkadaşlar bende asus p526 aldımmerhaba,
kurulum cd si yok driverları temin edemedim ve gps güncellemesi gerekiyo ne yapmam lazım
yardımlarınız için şimdiden teşekküöncelikle hayırlı olsun,
- Kurulum Cd diye birşey yok, hardreset attığınızda otomatik olarak kurulumu yapıyor.- Gps güncellemesi P526 da yapamazsın çünkü sınırlı sürüm verilmişti sanırım, p535le ücretsiz gps programı verilmişti, ama nette google amcaya sor bakalım bulacakmısın :)
merhaba bana orjinal asus p525 rom lazim
telefon kendine kendine kapaniyor bende servise yollayacagim
rom ile kesinlikle alakasi yok pek cok rom denedim
en sonda windows mobile 6.5 kurdum
gercekden harika bu surum fakat bu kapanma sorunu beni deli etcek
cefurkanmerhaba bana orjinal asus p525 rom lazimp525 garantileri devam etmiyor, etse bile rom a müdahale donanımsal bir müdahale görülerek garanti dışında bırakılıyor, rom paylaşımı yapamıyorum ne yazıkki teknik servis ücreti ödemek zorunda kalacaksınız sanırım, ama google amcaya başvurursanız birşeyler bulabilirsiniz :)telefon kendine kendine kapaniyor bende servise yollayacagim
rom ile kesinlikle alakasi yok pek cok rom denedim
en sonda windows mobile 6.5 kurdum
gercekden harika bu surum fakat bu kapanma sorunu beni deli
Mrb Arkadaşlar bende yakın zamanda 2. el bir Asus P535 satın aldım ama maalesef kullanım klavuzu yok. Kullanım klavuzunu yüklerseniz yada e-mail adresime gönderirseniz sevinirim Teşekkürler şimdiden E- Mail birbeyin1oglu@mynet.com
iyi günler.bi kaç saat once P526 cihazıma wm6.5 yükledim ve bi kaç sorunla karşılaştıgım için cihaza asusun istesindeki son romu kurdum.herşey normal gibi gorunuyo fakat telefon şebekeye3 bağlanamıyo.sürekli şebeke arıyo.bi bilgisi olan ???
Mrb Arkadaşlar bende yakın zamanda 2. el bir Asus P535 satın aldım ama maalesef kullanım klavuzu yok. Kullanım klavuzunu yüklerseniz yada e-mail adresime gönderirseniz sevinirim Teşekkürler şimdiden E- Mail [email=birbeyin1oglu@mynet.com]birbeyin1oglu@mynet.com[/email]özel mesaj olarak google linki gönderilmiştir.
iyi günler.bi kaç saat once P526 cihazıma wm6.5 yükledim ve bi kaç sorunla karşılaştıgım için cihaza asusun istesindeki son romu kurdum.herşey normal gibi gorunuyo fakat telefon şebekeye3 bağlanamıyo.sürekli şebeke arıyo.bi bilgisi olan ???bu sorunu 1 yıl oldu sanırım görmüştüm, sorun rom da doğrudur. fakat rom yüklemesinde bir hata yaptıysanız aynı bilgisayarınızın ana kartına bios atarken bozabileceğiniz gibi bunları da aynı şekilde bozabiliyorsunuz. umarım sorun olmaz servise göndermeniz ve bakımını yaptırmanız gerekebilir.
Alıntı: birbey122.06.2009 14:59:17[url=ASUS-PDA-TUM-DONANIM-VE-YAZILIM-SORULARINIZI-SORUN_t35385_r564004.html][/url]
MrbArkadaşlar bende yakın zamanda 2. el bir Asus P535 satın aldım amamaalesef kullanım klavuzu yok. Kullanım klavuzunu yüklerseniz yadae-mail adresime gönderirseniz sevinirim Teşekkürler şimdiden E- Mail [email=birbeyin1oglu@mynet.com]birbeyin1oglu@mynet.com[/email]özel mesaj olarak google linki gönderilmiştir.
delikanlı 53 gönderdiğin mail bana ulaşmadı [email]tcelik1@mynet.com[/email] adresine yeniden gönderebilirmisin lütfen
Alıntı: birbey122.06.2009 14:59:17[url=ASUS-PDA-TUM-DONANIM-VE-YAZILIM-SORULARINIZI-SORUN_t35385_r564004.html][/url]MrbArkadaşlar bende yakın zamanda 2. el bir Asus P535 satın aldım amamaalesef kullanım klavuzu yok. Kullanım klavuzunu yüklerseniz yadae-mail adresime gönderirseniz sevinirim Teşekkürler şimdiden E- Mail [email=birbeyin1oglu@mynet.com]birbeyin1oglu@mynet.com[/email]özel mesaj olarak google linki gönderilmiştir.delikanlı 53 gönderdiğin mail bana ulaşmadı [email=tcelik1@mynet.com]tcelik1@mynet.com[/email] adresine yeniden gönderebilirmisin lü
selamlar.geçen gün ikinci el bir p535 aldım. ilk gün hard format attım. windows english oldu. gps i bir türlü çalıştıramadım. açık havadada denedim. olmadı. igo 8 yükledim. yine gps bulamıyor
gps ayarı için bir link vermişsiniz ama link ölü. yeni bir link verebilirmisiniz. ben bu telefonu gps için aldım çünkü. birde asus p535 için hangi wm yüklemeliyim. ama türkçe olacak. şimdiden teşekkür ediyorum. cevabınıız bekliyorum.
selamlar.geçen gün ikinci el bir p535 aldım. ilk gün hard format attım. windows english oldu. gps i bir türlü çalıştıramadım. açık havadada denedim. olmadı. igo 8 yükledim. yine gps bulamıyor- Pdanız hayırlı olsun,
gps ayarı için bir link vermişsiniz ama link ölü. yeni bir link verebilirmisiniz. ben bu telefonu gps için aldım çünkü. birde asus p535 için hangi wm yüklemeliyim. ama türkçe olacak. şimdiden teşekkür ediyorum. cevabınıız bekliyorum.
- Format attığınızda ingilizce miydi, eğer Türkçe ise (wm5) sonunda türkçe yapmak istiyormusunuz diye bir uyarı verir. Wm6 yüklü ise zaten Türkçe olarak açılması için formatın sonunda pdanın kapatılıp açılması ile ilgili bir uyarı verecek, konunun içeriğinde detaylı format işlemlerini anlattım. İnternetten wm bulup yüklemeyin çünkü bunların işletim sistemleri cihazın rom (bir nevi pc bios) müdahalesi yaptığı için garanti dışı kalabiliyor ki zaten garantileri bitti sanırım.
- Gps için sinyal gücü yazılımı anlatımı, orjinal bedava verilen yazılım içindir. Eğer açık alana çıktım yinede hiç uydu görüntüsü alamadım diyorsanız (etrafınızda bina olmasın bu çok etkiliyor) pda gps anteninde sorun olabilir. yani yazılımsal değil donanımsal.
- igo bende kullandım hiçbir ayar yapmanıza gerek yok zaten en iyi düzeye kendisi ayarlıyor....
delikanlı53 arkadaşım öncelikle teşekkürler.
windows mobile sorununu çözdüm. asusun kendi sitesinde wm6.0 türkçe varmış zaten. yükledim. kolay oldul.
gel gelilim gps sorununa. ne igo, ne tomtom nede pda ile gelen orginal destinatör navigasyon yazılımı ile açık alanda denememe rağmen gps sinyali bulamıyor. yani telefonda sanki dahili gps alıcısı yok. arkadaştan bir bluutooth gps alıcısı ödünç aldım. motorola t805. cihazları eşleştirdim navigasyonlar onu da bulamadı. nasıl iştir bu anlamadım.
delikanlı53 arkadaşım öncelikle teşekkürler.destinator ayarlarını yaptınız mı konunun içerisinde var, link kırıksa en kısa zamanda güncelleyeceğim.
windows mobile sorununu çözdüm. asusun kendi sitesinde wm6.0 türkçe varmış zaten. yükledim. kolay oldul.
gel gelilim gps sorununa. ne igo, ne tomtom nede pda ile gelen orginal destinatör navigasyon yazılımı ile açık alanda denememe rağmen gps sinyali bulamıyor. yani telefonda sanki dahili gps alıcısı yok. arkadaştan bir bluutooth gps alıcısı ödünç aldım. motorola t805. cihazları eşleştirdim navigasyonlar onu da bulamadı. nasıl iştir bu anlamadım.
o ayarları 1 kez yapınca format attığınızda dahil silinmiyor :) o yüzden yanlış bir ayar yaptıysanız bağlantı sorunu yaşayabilirsiniz. ayrıca ben hala gps anteninden şüpheleniyorum. [email]delikanli53@rizede.com[/email] msn adresim eklerseniz görüşebiliriz.
üstad. Asus m530w kullanıyorum.
rom tarihi: 2007
rom sürümü: 4.3.10_eu2
SENCE ROM güncellemeliyim. evet se rom linki verebilirmisin
üstad. Asus m530w kullanıyorum.merhaba, öncelikle hayırlı olsun.
rom tarihi: 2007
rom sürümü: 4.3.10_eu2SENCE ROM güncellemeliyim. evet se rom linki
kısa bir açıklama ile linkleri sizinle paylaşayım;
1 - Rom bir işletim sistemi gibi gözükse de pda nın asıl belleğine müdahale ettiğinden geri dönülmez hatalar ile karşılaşabilirsiniz, bu da size teknik servis ücreti olarak geri döner,
2 - Gerek duymadıkça işletim sisteminin ana bölgelerini kurcalamanıza gerek yok (rom yani asıl sistem)
3 - Asus güncellemelerini kendi sitesinden duyuruyor, şu anda güncel sürüm tarihi 2008/05/12 update olarak kayıtlara geçmiş
http://www.asus.com.tr/product.aspx?P_ID=uwwPvqBRxi5g1vAg bu linkten ihtiyacınız olan herşeyi görebilirsiniz.Tekrardan hayırlı olsun...
asus p5256 var karşıdan ses gelmiyo servise yollayım veya parça satan bi yer varmı bildiniz bi firmma veya site varmı
asus p5256 var karşıdan ses gelmiyo servise yollayım veya parça satan bi yer varmı bildiniz bi firmma veya site varmıP525 Pda lar piyasada bolca olduğu dönemlerde böyle bir arıza duymuştum. Kulaklığı takıp çıkarttığınızda bu arıza görünüyordu. Şimdi siz p5256 yazmışsınız :) hangisi P525 mi P526 mı eğer 26 ise garantisi bitmiş yada bitmek üzeredir. ama başka bir firma sorduğunuza göre 25 tir ve garantiside bitmiştir. Yanlış hatırlamıyorsam (bir üye söylemişti) 80$ civarı bir ücret karşılığında Pdanın komple ana kartını değiştiriyorlarmış, dediğim gibi yanlış hatırlamıyorsam. Eğer İstanbul içindeyseniz servis Ümraniyenin Çamlıca tarafında Kısıklı'da Masaldan İş Merkezi. yok İstanbul içerisinde değilim diyorsanız Asus servisi arayın ve arızanın açıklamasını yapın size ortalama bir fiyat verecektir. Yine yanlış hatırlamıyorsam Pdalardan fiyat vermek için servis ücreti istemiyorlar.