Benimki Razor 1911 ama nafile:)
batman arkham asylum
Benimki Razor 1911 ama nafile:)
Razor 1911 verisyonu çıktı mı ki?Baktım torrentte yok.Crack olabilir.Ama artık şifreyi mi tam kıramadılar,ne olduysa bug dolu oyun.Şu karadelik bug'ından bahsedeyim:
Poison Ivy ile karşılaştığınız bölümde ilerleyecekken karşınıza görünmez bir duvar çıkıyor.Siz de yerçekimi ayarlarıyla oynayarak uçuyor ve görünmez duvarın etrafından dolaşıp Ivy'nin odasının önüne geliyorsunuz.Ama kapıyı açınca bir ''karadelik'' içine düşüyorsunuz.Daha doğrusu öyleymiş:D
rezalet bi oyun. donanım haber sitesinden incelemesi cıktıı zaman izlicem. ama videolarda goruyorum berbat. assasins creed e benzeyen bi yapım.
60 liradan aşağı olacağını sanmıyorum.
rezalet bi oyun. donanım haber sitesinden incelemesi cıktıı zaman izlicem. ama videolarda goruyorum berbat. assasins creed e benzeyen bi yapım.
Yuh!:D:D:D Bu oyun mu Assassin's Creed'e benziyor? Silent Takedown dışında hiç bir benzerliği yok.Assassin's Creed'de kaçmak ve saklanmak ön plandaydı,burada ise gizlenerek ilerlemek ve işimizi sessizce halletmek.Splinter Cell'e daha fazla benziyor.Tabi yapay zekayı saymıyorum hiç bir şekilde:D
Adamın yanındakinin nefesini kesip bayıltıyoruz,adam 1 cm bile kafasını çevirip yana bakmıyor,herhalde kulağındada bir sorun var sesi duymuyor,yandan yaklaşıp bayıltıyoruz:D
Bir de 70 lira ve altı olduğu sürece problem yok:D:D
Son Düzenleme: Psychonaut968 ~ 08 Eylül 2009 13:58
assasins creed e bence benziyor. yuh diyip genel konuşmamanı tavsiye ederim
Şimdi anladığım kadarıyla cesedin önünde dururken biraz ileri gideceksin,aşağı atlamadan soldaymış.Yabancı sitelerde bu yazıyor:D:D Tahta çerçevelimiymiş neymiş:DBulunca X'E basılı tut.
hero orada karşıya gecip yani o ölen adamın oraya gidip şuan olduğun yere bakıcaksın ve ilk önce x basıp etrafına bak sonra x e basılı tut
bide oyun fiyatı pahalı olucak gibi ediotion sürümünde batarang da veriyorlar
hero orada karşıya gecip yani o ölen adamın oraya gidip şuan olduğun yere bakıcaksın ve ilk önce x basıp etrafına bak sonra x e basılı tut
bide oyun fiyatı pahalı olucak gibi ediotion sürümünde batarang da
Ne yapayım batarang'ı :D:D:D Bir de deri kaplı günlük veriyorlarmış.Normal sürümünü alırım ben:D Zaten Special Edition sürümün gelmesi zaman alır gibime geliyor.
hero şu senin save dosyasını verirsen iyi olur, malum benimki ne manuel nede oto save yapmıyor:)
Sen saveyi ekle deneyip bakayım bi
Neyse şimdi bir tane repack sürümü buldum onu indiriyorum
kardeş ben neden save yapmadığını biliorum.gta ıv yi pc de oyarmışsan aslında bilirisin bunda game for windows LIVE var save yapabilmen için oyunagirim home tuşuna bas sonra sını tam hatırlamıyorum ama devamını yparssın üye olcan ordan.