ahmet_79 ben daha oraya gelemedim delilerin oradayım oraya gelince bakarım böyle birşey olucakmı diye ama komik bir durum denizin ortasında kalması yani oraya nasıl geldin peki
batman arkham asylum
Tuhaf yani olmaması gereken yerde f işareti yandı bende f ye basında denizin ortasına kadar uçtu ve öylece orda kaldı:)
o bug bende %26ya kadar yaklaşık 10-15 kere oldu :D öyle her yere F'e basmak çok fena saçmalatıyo..
poison ıvy geçen buraya save dosyasını paylaşırsa seviniriz arkadaş %61 kalmış çözüm için arkadaşların dediği gibi yap o sorun çözülür bendede vardı o sorun çünkü ama şimdi yok
poison ıvy geçen buraya save dosyasını [email=kadirjk_ozyurek_1903@hotmail.com]kadirjk_ozyurek_1903@hotmail.com[/email] adresine atarsa çok sevinirim
abilerim oyun güzel ama bana bunu''BAAStarterx update 2'' nereden indircem söylermisiniz %52 sinde bug problemi yüzünden kaldım bi yardım edin lütfen
arkadaşlar oyunu bitirdim çok güzeldi sonuda çok güzel bide arkadaşlar reloaded sürümünü indirin yada o sürümün crack kullanın ama bence reloadedi indirin hiç bir sorun yok oyunda
karadelik konusunu nasıl çözdün dedğin gibi roladed sürümünün crack indirdim ama olmadı ltfen yardım et memoali