arkadaşlar ben batman arkham asylum mı indirdim kurdum bir yerde f ye basıp havalandırma boşluğuna gitmem gerek ama f ye bastığımda x çıkıyor bu bug nasıl çözebilirsiniz
batman arkham asylum
oyun için çıkan resmi patchleri yükle sorun kalmaz
kardeş pc versiyonu bide daha oyun çıkmadı oyun korsan netten indirme
Evet çıktı.LEVEL'de demosunu verdiler bu ay,oynadım çok güzel ama en heyecanlı yerinde bitti demo:D:D
kardeş ps3 ve xbox 360 için oyuun çıktıda pc için daha çıkmadı bide yardım edin
nası cıkmadı arkadaşm. demosunu oynadım.
tamam kardeş çıktı ama yardım edin lütfen
kontrollere bi bak belki f yerine başka bişdir
hangi tuş olduğunu biliyorum fde denedim kardeş olmuyor off
kardeş %14lerde yeni silah alınca oldu bazıları ilerde olmuş
Oyunu yükledim.Çok az da ilerdedim tabii.Baya güzel olmuş.Yani tahminimden güzel:Bu tarz oyunlar berbat oluyor genelde.ANcak ben 14 e kadar bile gelemedi m:) Şu asansör parçalandıktan sonra yukarı tırmandığımız yerde kaldım.En tepede havalandırma var ama oraya geçemiyorum.aramız boşluk.neyse bir ara hallederim artık.Senin sorunun oraya gelemedim yani üzgünüm.
önemli değil kardeş dediğin yeri hatırlayamadım bide sen oyunu nereden temin ettim kardeş istersen takıldığın bölümleri youtubeden izle
Arkadaşlar bu oyunda save nasıl yapılıyor bir türlü bulamadım, bende daha en başta takıldım zehirli gazı kestiğimiz yerdeki havalandırmadan geri dönerken havalandırmanın sonu kapanmış orayı nasıl açtınız:(
Arkadaşlar bu oyunda save nasıl yapılıyor bir türlü bulamadım, bende daha en başta takıldım zehirli gazı kestiğimiz yerdeki havalandırmadan geri dönerken havalandırmanın sonu kapanmış orayı nasıl açtınız:(Nası yahu? space e tek tek ve hızlıca basınca açılır belki.Save checkpoint misali oluyor.Bu tip oyunlarda genelde manuel olarak yapamıyoruz zaten.
Nası yahu? space e tek tek ve hızlıca basınca açılır belki.Save checkpoint misali oluyor.Bu tip oyunlarda genelde manuel olarak yapamıyoruz zaten.
Nihayet birilerine rastladım bu saatte:D:D Checkpoint sistemini çok sevmiyorum.Hani istediğimiz yerde kaydetmek de oyunu kolaylaştırabilir ama hani RE'deki mürekkepli kayıt sistemi(:D:D) gibi bir sistem olsa daha güzel olur.Mesela atıyorum dijital kart gerekir kayıt için,istediğimiz yerde kayıt hakkı olur,ama sınırlı olur,bence daha güzel olur.
Düşünsenize,tam da bölümün sonlarında çok güçlü bir canavarı yenip son kayıt hakkınızı da kullanmışsınız,sonra hiç beklemediğiniz bir çok güçlü canavar daha gelmiş,canınız bitmek üzereyken zar,zor biraz da şansla yenmişsiniz,oh be bölüm bitti derken farkedemediğiniz tabancalı bir düşman tek kurşunla zaten azalmış olan canınızı bitirip sizi öldürüyor,ilk büyük canavardan devam ediyorsunuz,''Ah be keşke ilk canavarda harcamasaydım kayıt hakkımı,şimdi tekrar uğraş.'' diyorsunuz.:)
Evet arkadaşlar malesef şu anki internette olan sürümde bug sorunu var %50 ye gelipte botanik bahçesine geri dönmeniz gerektiği zaman içeri giremiyorsunuz orda olması gereken asma orda yok ve takılıp kalıyorsunuz sinir oluyor insan ne diyelim artık belki bi çaresini bulurlar daha patchleride yok piyasada
Evet arkadaşlar malesef şu anki internette olan sürümde bug sorunu var %50 ye gelipte botanik bahçesine geri dönmeniz gerektiği zaman içeri giremiyorsunuz orda olması gereken asma orda yok ve takılıp kalıyorsunuz sinir oluyor insan ne diyelim artık belki bi çaresini bulurlar daha patchleride yok
İnternette bir-iki yere baktım buglar ile ilgili,yabancı bir sitede Poison Ivy ile karşılaşılan bölümdeki bir ''karadelik'' bug'ından bahsedilmiş.İndirecek olanlar Razor 1911'i beklemek zorunda :D:D
Hmm... Oyunu indirmek isteyen arkadaşlar,SAKIN indirmeyin.Şu an oyunun internetteki sürümü tam anlamıyla bir bug denizi.Kanca atma sorunları,görünmez duvar sorunları vs. vs. İnternetten öğrendim pek çok kişi sorun yaşamış.Şanslıysanız bug'la karşılaşmıyorsunuz ama eninde sonunda bir bug sizi uğraştıracak.Bir takım çözümler mevcut ama yine şanslıysanız işe yarıyor.Bekleyin,RELOADED sürümünü indirirsiniz,eğer illa indirecekseniz.Razor 1911'i bekleyin en geç bir haftaya hazırlarlar herhalde.