batman arkham asylum
Arkham mansion nuna bende kancayı atamıyodum.şöyle bişey yaotım bende hemen yukarıya çatıya kancayı attım ordan pelerinle süzülerek tutum içeri girdim.ileriki bölümlerdede kanca sorunu olcak haberin olsun.poison ıvy bölmüne botanic garden a 2. kez geldiğinde görünmez duvar olcak ben orda kaldım şahsen:(((
kardeş ben neden save yapmadığını biliorum.gta ıv yi pc de oyarmışsan aslında bilirisin bunda game for windows LIVE var save yapabilmen için oyunagirim home tuşuna bas sonra sını tam hatırlamıyorum ama devamını yparssın üye olcan ordan.Hayır o dediğinizi biliyorum ama onunla alakalı değil zaten offline üyeliğim vardı, şimdi repack sürümünü indirip kurdum sorun çözüldü, araştırdım biraz sırf bende değil o indirdiğim sürüm ile alakalı imiş çok kişide save sorunu olmuş, ama artık hallettim:)
_hEro
aa evet doğruya:) ben o olasılığı yaptığını düşünmüştüm.home tuşuna bas.create offline profile deyip profil oluşturcaksın:)
Ahmet_79 kardeş save sorunu çözülse bile bug sorunu var yani 15 eylülde oyun çıkınca o sorunlar halledilir istersen orjinal alırsın istersen indirirsin oyunu
kardeş torrent mi indirdiğin yoksa part part mı ama gene de hata vardır yani oyun çıkmadığı için hataları düzeltmek zor
hero sen nerdesin yeni silah aldın mı
Ahmet_79 kardeş save sorunu çözülse bile bug sorunu var yani 15 eylülde oyun çıkınca o sorunlar halledilir istersen orjinal alırsın istersen indirirsin
Oyun çıkmadı mı ya?LEVEL'da PC incelemesi vardı çıkmış olması lazım.Geçen ayın sonlarında hem de.Konsol sürümü olmasın çıkmamış olan?
hero hani save dosyasını verecektin:)
psychonaut968 oyunun konsol sürümü çıktı bide bazen incelemeleri haftalar öncede yapabiliyorlar bu bişey değiştirmez bak nete yazne zamanmış öğren hero sence oyuna yeniden başlamsam hata gidermi
psychonaut968 oyunun konsol sürümü çıktı bide bazen incelemeleri haftalar öncede yapabiliyorlar bu bişey değiştirmez bak nete yazne zamanmış öğren hero sence oyuna yeniden başlamsam hata
Demek ki inceledikleri basın sürümü filan.Eğer bug'ı çözer miyim diyorsan,en yakın checkpointten devam edince bile çözülebilir.Gidip gelen bir olay,arkadaşta oynadık bu sabah.Kanca atamadık önce,sonra çıktık oyundan.Biraz internette dolaştık filan,sonra tekrar oyuna girdik devam ettik bu sefer attık kancayı.Tabi biraz ilerleyince tak! Görünmez duvarSon Düzenleme: Psychonaut968 ~ 10 Eylül 2009 04:25
psychonaut968 oyunun konsol sürümü çıktı bide bazen incelemeleri haftalar öncede yapabiliyorlar bu bişey değiştirmez bak nete yazne zamanmış öğren hero sence oyuna yeniden başlamsam hataOyunun yüzde kaçındasın? 50 lerde çok bariz bir hata var diyolar.Sırf bunu denemek için yarın oraya kadar gelmeye çalışcam,umarım zamanım olur.Baştan başlıcaksan ,herşeyi silip tekrar kur ve öyle başla.
ben oyunun yüzde 14 dündeyim kardeş evet yüzde 50lerde botanik bahçede varmış
arkadaşlar o bölümü geçtim trainer yardımı ile
ben tavsiye etmem berbat bi oyn
tabi saygı duyuyorum sizlere ama oyun genede güzel yani bazı hataları var tabi ikide
aynı sorun benim de birkaç kere başıma geldi. her seferinde "restrat from checkpoint" yapıyordum ve düzeliyordu ancak en son seferinde ne yaparsam yapayım düzelmiyor. save dosyasına en son eklenen satırları sildim, belki bir önceki yere atar diye ama "corrupted save file" uyarısıyla hiç yükleme yapmayınca geri düzelttim. bulunduğum yerden havalandırma hariç hiçbir yere gidemiyorum. yarın oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim ama o zamana kadar bu bug'ı çözen herhangi birşey bulursanız çok sevinirim.
Razor 1911 çok bekletti galiba hepinizi :D:D:D
%61'de bir bug var akıllara zarar, denizin ortasında havada asılı kaldım:-)))