bir kız benle alay ediyor ne yapmalıyım
ev boş olduğu zaman götür bak bi daha alay ediyormu :D
öyle yapınca 1 -2 gün rahat bırakıyor 3.gün yine aynı en sonunda dalcam çok fena elimden kimse alamıdostum bi kıza vurulmaz , kıza vurmak acizliqinin qösterqesidir ancak .baştan beri sana ne söylüyorum ben , kız senınle eqleniyorsa sende onu kendi silahınla vurucaksın , al okuldan bi kaç arkadaşını yanına sen dalqa qeçerken onlarda qülsünler belli etmez ama ilk qünden çok aqır bi darbe alır.
elini qüçlendirmeye bak , kızın açıklarını bul seninle dalqa qeçmeye başladıqında sen böylesin sen şöylesin hadi söyle yalanmı de .. bak nasıl susuyo
kıza vurmayı aklından qeçirme hem çevrence soqursun hem de başka bi kızın sana ilqisi varsa o da yok olur.
ayrıca bu konuya yorumlarımı istemeyerek yazıyorum , çünkü bir teknoloji forumunda yapılması kesinlikle hoş
karşılanmayacak bi durumdasınız.
walla ew boş olduğu ztn "I want to play a game !! xD" hesabı koparsın xD
Recep İvedik 3 ten alıntı olarak " Seni içeri alırım 28 yılı patlamasını yaşarım xD"
millet kız yok die ağlar sen kızı bulmuşun daha ne istion işte xD bkarsın huyunuz suyunuz uyar xD olmadı büfe kurarsın arada erir xD takılırsan hiç çekinme ö.m. at xD ama bnm ark görmüş az önce msnde glmekten gitti xD
karşısına geçip söyle diyecektim zaten denmiş. madem bunuda dedin karşısına çıkıp "dalga mı geçiyorsun ?" sorusunu sor. ondada bir çözüm olmazsa sabır. hiç tepki verme sabrının sınırlarını zorla. o da insan pes edecektir tabi önce sen pes etmezsen.
tipinde dalga geçen bir tip yok bi kere bakmıştım yüzüne
bence hackle hatırladığım kadarıyla sen bu konularda iyi idin
bu konularda iyi değilim amatörüm kızın adresini bilmiyorum zaten
kız uzun zamandır alay ediyor ilk alayıda aşkım aşkım demek oldu inanmadım doğru ya dedi sonra günlerde bana uzaktan öpücük göndermeye başladı bacağıma sırtıma falan dokunuyor fırsat buldukça elimi tutuyor ben hepsinin alay olduğunu düşünüyorum benim gibi erkeğe hangi kız bakarkikardeş önce kendini küçük görmekten vazgeç yardım konusuna gelince sende aynı tavırlarla ona yaklaş ama mümkünse sadece sözle yap yani el hareketlerinde bulunma çünkü düzgün bir erkeğe el hareketleri yakışmaz özellikle bir bayana karşı zaten dediğimi yaparsan niyeti ciddiyse durum belli olur yok değilse zaten seninle uğraşmaktan vazgeçer..
ne yapmalıyım yardımnot:yavv haydar dümen gibi konuştum bende
merhaba kardeş sen bana geçmişte deepfreeze programı ile ilgili yardımcı olmuştun bende sana bu konuda yardımcı olayım istedim. bu arada ben haydar dümen:) kardeş yazdıklarını okudum da sen erkek değil misin şişman olmak kendini beğenmemek niye kendine sorunlar yaratıyorsun sonuçta erkeksen erkeksindir vücutta hormonlar üretiliyorsa cinsel fonksiyonların da çalışıyorsa gerisi psikolojiktir onun da çözümü kolaydır kendine boş yere haksızlık etme dostum. sonuçta karşındaki bu kız dalga geçsede geçmesede normal kızlar gibi olmadığı belli kaşar bir kız yani bana da seni dalgaya alıyor gibi geldi. şimdi yapman gerekenleri bir bir anlatacam iyi dinle. kimsenin olmadığı bir yer bul kızı oraya götür seninle birşey konuşacam de hani konu özel bir konu olduğu için herkesin içinde konuşulmaz hesabı, kızı konuşacam diye kuytu bir yere götür ama çok masum ve sevimli ol ki ürkmesin senle gelsin, eminim orda da senin bacağına değmeler falan gibi dalga geçmelerine devam edecektir daha da gaz vermek için gayet aciz bir şekilde "sen beni seviyor musun" "lütfen benimle dalga geçme" falan de yere bakarak utanarak sıkılarak sor gerçekten aciz bir durumdaymış gibi ol ki hem korkmasın hemde zaten amacı senle dalga geçmek olan kız seni erkek yerine koymayan kız bu durumda fırsattan istifade iyice abartır seninle iyice dalga geçmeye başlar o zamanda daya duvara gitsin:) yapış dudaklarına. zaten erkek olduğun için böyle bir durumda gerisi kendi gelir ve sonuç; o şaşkınlığı atana kadar sen onu öpmüş olursun zaten, bundan sonra da o zamana kadar eğer senle dalga geçiyorduysa bu ona çok büyük ders olur seni hayatı boyunca unutamaz birdaha da rahatsız etmez, hem belkide belli olmaz ying yang felsefesine göre böyle durumlarda kendine güvenerek yapacağın sıkı bir öpücük ile arada aşk doğabilir o güne kadar senle dalga geçen kız içinden vay be diyecektir:) ben ne yapmışım kimi dalgaya alıyormuşum
merhaba kardeş sen bana geçmişte deepfreeze programı ile ilgili yardımcı olmuştun bende sana bu konuda yardımcı olayım istedim. bu arada ben haydar dümen:) kardeş yazdıklarını okudum da sen erkek değil misin şişman olmak kendini beğenmemek niye kendine sorunlar yaratıyorsun sonuçta erkeksen erkeksindir vücutta hormonlar üretiliyorsa cinsel fonksiyonların da çalışıyorsa gerisi psikolojiktir onun da çözümü kolaydır kendine boş yere haksızlık etme dostum. sonuçta karşındaki bu kız dalga geçsede geçmesede normal kızlar gibi olmadığı belli kaşar bir kız yani bana da seni dalgaya alıyor gibi geldi. şimdi yapman gerekenleri bir bir anlatacam iyi dinle. kimsenin olmadığı bir yer bul kızı oraya götür seninle birşey konuşacam de hani konu özel bir konu olduğu için herkesin içinde konuşulmaz hesabı, kızı konuşacam diye kuytu bir yere götür ama çok masum ve sevimli ol ki ürkmesin senle gelsin, eminim orda da senin bacağına değmeler falan gibi dalga geçmelerine devam edecektir daha da gaz vermek için gayet aciz bir şekilde "sen beni seviyor musun" "lütfen benimle dalga geçme" falan de yere bakarak utanarak sıkılarak sor gerçekten aciz bir durumdaymış gibi ol ki hem korkmasın hemde zaten amacı senle dalga geçmek olan kız seni erkek yerine koymayan kız bu durumda fırsattan istifade iyice abartır seninle iyice dalga geçmeye başlar o zamanda daya duvara gitsin:) yapış dudaklarına. zaten erkek olduğun için böyle bir durumda gerisi kendi gelir ve sonuç; o şaşkınlığı atana kadar sen onu öpmüş olursun zaten, bundan sonra da o zamana kadar eğer senle dalga geçiyorduysa bu ona çok büyük ders olur seni hayatı boyunca unutamaz birdaha da rahatsız etmez, hem belkide belli olmaz ying yang felsefesine göre böyle durumlarda kendine güvenerek yapacağın sıkı bir öpücük ile arada aşk doğabilir o güne kadar senle dalga geçen kız içinden vay be diyecektir:) ben ne yapmışım kimi dalgaya alıyormuşkardeş valla çok saol benim sana yaptığım küçücük bir yardımdı ama sen büyük bir yardım ettin
kız uzun zamandır alay ediyor ilk alayıda aşkım aşkım demek oldu inanmadım doğru ya dedi sonra günlerde bana uzaktan öpücük göndermeye başladı bacağıma sırtıma falan dokunuyor fırsat buldukça elimi tutuyor ben hepsinin alay olduğunu düşünüyorum benim gibi erkeğe hangi kız bakarkiHayda...
ne yapmalıyım yardım
Erkekliğinden şüphemi duyuyorsun.Kız sana yazıyorsa sende kıza yaz öpücük gönderiyorsa sende yala :)
kardeş valla çok saol benim sana yaptığım küçücük bir yardımdı ama sen büyük bir yardım
rica ederim kardeş eyvallah senin sorunun benim sorunum. ben senin bu konudaki ilk mesajını okuduğumda beyninin kıvrımlarına kadar psikolojini çözdüm. onun için o yazdıklarımı okurken şunu anlamaya çalış senin orda yazdıklarımı yapamaman için hiçbir sebep yok. daha yaşın da çok genç. sadece biraz kilo fazlan var diye içine kapanıp kendini mutsuz ettiğin için sağlıklı düşünemiyorsun. aslında istesen kendine en fazla bir senelik bir program ile kiloları da verirsin. yeterince istedikten sonra yapamayacağın hiçbirşey yoktur bunu unutma.
kardeş 30 kg kaybettim 6 ayda 3 ay sonra bişeyim kalmaz
rica ederim kardeş eyvallah senin sorunun benim sorunum. ben senin bu konudaki ilk mesajını okuduğumda beyninin kıvrımlarına kadar psikolojini çözdüm. onun için o yazdıklarımı okurken şunu anlamaya çalış senin orda yazdıklarımı yapamaman için hiçbir sebep yok. daha yaşın da çok genç. sadece biraz kilo fazlan var diye içine kapanıp kendini mutsuz ettiğin için sağlıklı düşünemiyorsun. aslında istesen kendine en fazla bir senelik bir program ile kiloları da verirsin. yeterince istedikten sonra yapamayacağın hiçbirşey yoktur bunu unutma.
çok teşekkür ederim kardeşim çok iyisinSon Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 20 Mayıs 2010 19:47
Yahu bir hafta şuradan uzak kaldık konu nerelere gelmiş...
Arkadaşım sakın! Eve götürme , duvara dayama falan... Ne oluyoruz yahu! Sen daha kaç yaşındasın?Bu şekilde öneri yapanlar, sizler kaç yaşındasınız da bu yaşta bir çocuğa Sex and The City'yi tekrar çektiriyorsunuz?
Sakın böyle bir şey yapma bak , seni uyarıyorum... Kız bunları bir anlatır okulda, sağda solda; senin yaptıklarının üstüne 10 katını da ekler, rezil rüsva olursun... Sakın! Ailenin kulağına gider bir daha kimsenin yüzüne bakamazsın.Erkek arkadaşlarının arasında "Milli" olmuşsun diye seni bayağı bir göklere çıkarırlar ama tekrar söylüyorum:SAKIN!
Sadece ona onun sana davrandığı gibi davran.Sen de onunla dalga geç, en sonunda zaten ortaya çıkacak neyin ne olduğu...Bu olayı da bu kadar büyütme artık...Sen de farkındasın ki kafan daha da çok karışıyor...
Yahu bir hafta şuradan uzak kaldık konu nerelere gelmiş...Arkadaşım sakın! Eve götürme , duvara dayama falan... Ne oluyoruz yahu! Sen daha kaç yaşındasın?Bu şekilde öneri yapanlar, sizler kaç yaşındasınız da bu yaşta bir çocuğa Sex and The City'yi tekrar çektiriyorsunuz?
Sakın böyle bir şey yapma bak , seni uyarıyorum... Kız bunları bir anlatır okulda, sağda solda; senin yaptıklarının üstüne 10 katını da ekler, rezil rüsva olursun... Sakın! Ailenin kulağına gider bir daha kimsenin yüzüne bakamazsın.Erkek arkadaşlarının arasında "Milli" olmuşsun diye seni bayağı bir göklere çıkarırlar ama tekrar söylüyorum:SAKIN!
Sadece ona onun sana davrandığı gibi davran.Sen de onunla dalga geç, en sonunda zaten ortaya çıkacak neyin ne olduğu...Bu olayı da bu kadar büyütme artık...Sen de farkındasın ki kafan daha da çok karışıyor...
adam normal biri olsa haklısın ama sende görüyorsun ki içine kapanmış. ve o söylediklerim onun gelişimiyle alakalı sen anlayamazsın. kız kaşar bir kız anladığım kadarıyla. zaten bu yazdıklarımı o yapmasa bile başkası o kıza yapıyordur. yani kızı koruyacak bir durum yok canı cehenneme. ayrıca hiç merak etme düşündüğün gibi olmayacak. kız kimseye birşey diyemez. ne diyecek ben dalga geçiyordum çocuk beni öptü mü diyecek. derse nasıl rezil olur biliyor musun. hem ne oluyoruz yahu bacağa değdirmeler öpücük göndermeler ne oluyor bu kadar mı azmış yani normal olarak düşünürsen bunları yapan kıza o yazdığım şekilde veya daha ilerisiyle davranması gerekir. normal bir erkeğin o dediğim şekilde davranmaması için de kızın çirkin iğrenç bir kız olması gerekir. ama hadi bu çocuk kızı beğeniyorsa? bunu biliyor musun? hadi beğeniyor diyelim o zaman senin dediğin gibi davranırsa bilinç altına neden yapmadım sorusu kızdan çekindiği için korkutu için şeklinde yer edecek. ayrıca emin ol kızın dalga geçtiğini bu arkadaş hariç herkes biliyordur ve herkes arkasından gülüyordur. kız eğer gider de söylerse bu durumda kız nasıl rezil olur biliyor musun. onun için kimseye hiçbirşey söylemez. ayrıca ne kadar abartmışsın milli olmak ne demek bilmiyorsun galiba. milli olma gibi bir durum yok. kızı eve de at demedik. nerden çıkardın bunları ki. sadece kızın sana karşı bu hallerini en abarttığı anda, beklemediği şekilde öp dumur et dedik. hepsi bu. olmaz birşey miydi? olurdu. ama sayende çocuk iki ere düşünecek şimdi. kafa karıştıran sen oldun yani. bu kadar uyduruktan birşeyi gözünde büyüttün
kardeş 30 kg kaybettim 6 ayda 3 ay sonra bişeyim kalmaz
çok teşekkür ederim kardeşim çok
yakşalık 10 - 15 sene sonra da o kiloların senle olduğunu ve seni mutsuz ettiğini düşün. o zamanki aradan geçen bunca seneden sonra büyümüş ve ümitsiz vakaya dönüşmüş mutsuzluğu düşün. ona göre çalış daha birşey demiyorum sana:) ama çok iyi eğer böyleyse. 6 ayda 30 kilo oldukça iyi ama dikkat et kendine çok acımasız davranmana gerek yok. normal spor yaparak yada bir salona kaydolup çalışarak yağlı karbonhidratlı yiyecek almayarak pc başında falan çok oturmayıp sürekli hareket ederek gayet sağlıklı kilo verilir. çok agresif diyete girince metabolizma iyice düşüyor vücut kendini koruma altına alıyor bu kilolar bana lazım olacak diyor ve yakmıyor veya çok zor yakıyor. onun için eğer baktın çok zor kilo veriyorsun gerekirse bir diyetisyene git. endokrinoloğa git. yaşın küçük sosyal sigortan vardır. çünkü bazen de kilolu insanlar genelde insülinle ilgili problemleri olduğu için ne yese kilo alır. bu durumda uzman yardımı şarttır. ayrıca sen şimdi birde kilolarına rağmen normal erkeklik fonksiyonların devam ediyor kiloların hepsini attığında nasıl olur düşünsene. libidolar tavan yapar. yani vücut zora alışmış. kiloların hepsini atınca normal bir adama göre daha güçlü biri çıkar kiloların altından... yüzde yüz gerçek birşey var ki erkekte göbek bölgesi yağlandığında testosteron salgılanması zorlaşıyor. bunu Halim Hattatın erkekliğin yol haritası kitabında okumuştum.Son Düzenleme: MY_KIL ~ 21 Mayıs 2010 06:01
. ...1...ama hadi bu çocuk kızı beğeniyorsa? bunu biliyor musun? hadi beğeniyor diyelim o zaman senin dediğin gibi davranırsa bilinç altına neden yapmadım sorusu kızdan çekindiği için korkutu için şeklinde yer edecek.Arkadaşım konuyu baştan sona okumadığın apaçık ortada...
...2...ayrıca emin ol kızın dalga geçtiğini bu arkadaş hariç herkes biliyordur ve herkes arkasından gülüyordur.
...3...ayrıca ne kadar abartmışsın milli olmak ne demek bilmiyorsun galiba. kızı eve de at demedik.1)Çocuk kıza karşı herhangi bir duygu beslemiyor.
ayrıca bende terketmesini istiyorum zaten beni rahat bıraksın başka bişeyöyle yapınca 1 -2 gün rahat bırakıyor 3.gün yine aynı en sonunda dalcam çok fena elimden kimse alamı2)Konunun başlığına bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.bir kız benle alay ediyor ne yapmalıyı3)Kızı eve at dememişsin ama bunu başkaları söylemiş.(Bakınız; Sayfa 3)Kız hakkındaki düşüncelerinde haklı olabilirsin.Ama kız madem ulu orta öpücük atmaya,bir erkeğin bacağına dokunmaya kadar ilerlemiş ve bu kadar cesursa emin ol ki o kızdan her şey beklenir...
Son Düzenleme: Roadrunnner ~ 21 Mayıs 2010 09:29OP Kapalı HesapTeşekkür Sayısı: 03,337 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2008tamam tüm cevap verenlere teşekkür ederim bu konuyu burda kapatalım yoksa hepimiz ban yiyeceğiz