bir kız benle alay ediyor ne yapmalıyım
gossip girl özel mesaj kutunu açar mısın.
Ehehe konu ne ?
Ama Adem abi uğraşmaya Değmez ehehehe Fotograflar çok komedi ya bittim : )
Düzenleme : Messenger sandınız sanırım burayı Kızlar, Forum kültürüne ayk uydurabilmeniz için bayağı uğraşmalısınız.
Ehehe konu ne ?Ama Adem abi uğraşmaya Değmez ehehehe Fotograflar çok komedi ya bittim : )
Düzenleme : Messenger sandınız sanırım burayı Kızlar, Forum kültürüne ayk uydurabilmeniz için bayağı uğraşmalısınız.
ayak uyduramamış ve forum kültüründen yoksun sizler gibimi
teknoloji forumunda saçma sapan konular açılıyo itiraz etmiyosunuz da.
saçma sapan yorumlarda bulunmayın.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 03 Ekim 2010 16:29
Ehehe konu ne ?Düzenleme:yanlış yazımAma Adem abi uğraşmaya Değmez ehehehe Fotograflar çok komedi ya bittim : )
Erhan Tiryakioğlu sizde messenger kültürüne takmış bir inasnsınız sanırım nereye ne yazsak burası messenger mi diyorsunuz. Arkadaşınız saçma salak ve de sapıkça gitmiş bi konu bulmuş birazda ona forum kültürünü öğretin en azından biz öyle saçmalamıyoruz. Yok bi kız bacağını okşuyomuşta töbe töbe. Puahah böyle bişey var mı ya hangi akla hizmet asıl o forum kültürünü bilmiyor. Hangi mesajımız böyle forum kültüründen eksik olarak kullandığımız cümle messenger kültürüne dönüşmüş ki.
...!!!Son Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 03 Ekim 2010 16:29
Hala tartışmaya çalışıyor, Teknoloji platformunda hala geri kafalılık rüzgarı. Konu Kapansın Gittikçe saçmalıyor bu yeni üyeler...
ayak uyduramamış ve forum kültüründen yoksun sizler gibimi
teknoloji forumunda saçma sapan konular açılıyo itiraz etmiyosunuz da.
saçma sapan yorumlarda bulunmayın.
@No CoMmenT
Yorumu görünce öldüm gülmekten ne bu ya (Nihahaha Gördün mü Adem abi gireni taşlıyorlar)
Konunun Kilitlenmesine az kaldı. İyice Saçmalamayın Ban yemeniz kaçınılmaz.
Son Düzenleme: Erhan Tiryakioğlu ~ 03 Ekim 2010 16:42
boşver ya alınma bile :)
Artık moda oldu zaten alıntı değiştirmek
Ya gamze_flux
taktın bu konunun gerçek mi yalan mı olduğuna.
uğraşma artık çocukla.
boş verin ya dedikoducu kızlar işte.
Ben "hem boşver alınma bile" yazdım. Hemen arklasından da sen tuğbanın alıntısını değiştirince alıntı yapmakta moda oldu zaten dedim. Hemen benden sonra tuğbada artık moda oldu alıntı değiştirmek. dedi
Bende aynı şeyi ifade ettiğimizi düşünüp mesajımı sildim. Tabi bunu anlamak size zor geldiği için ayrıntılarıyla açıklayayım dedim.
Ayrıca "alınma bile" mesajımı da alınma kelimesini yanlış yazdığım için düzeltmiştim. Oldu mu?
oooo hazal hanım açıklama mı yapıyosunuz
bide benden aldığın geometri defterimi hala neden getirmediğini açıklasan.dershaneyide değiştirmişsin görüşemiyoz bi ara getir
İyi be iyiki bişey istedik :@ Hemen genelden duyur :@