kız uzun zamandır alay ediyor ilk alayıda aşkım aşkım demek oldu inanmadım doğru ya dedi sonra günlerde bana uzaktan öpücük göndermeye başladı bacağıma sırtıma falan dokunuyor fırsat buldukça elimi tutuyor ben hepsinin alay olduğunu düşünüyorum benim gibi erkeğe hangi kız bakarki
ne yapmalıyım yardım edin
bir kız benle alay ediyor ne yapmalıyım
haydar dümene sor.o daha iyi bilir.
sizde alay etmeyin lütfen
Çok saçma bi konu.
Bune ya Şimdi de siz chip le alay eder gibi böyle sama bi konu açmışsınız...
Töbe töbe
Uyyy uşaklar haçan chipte böyle konular olmiyu daaa :):)))
Arkadaşım söylediklerinde haklısın bence. Kendi kendisini beğenmeyeni başkasının beğenmesi beklenemez.
Her insan öncelikle Allahın verdiğine şükretmeli kendisi beğenmeli ki başkalarıda beğensin. Her çirkinde mutlaka bir güzellik, mutlaka güzel bir yön vardır. Güzel ve çirkin romanını jiçmi okumadınız, filmini çizgi filmini seyretmediniz.
Ayrıca kızlarla ilgili küçük bir bilgi; Kadınları etkileyen %10 tip se %60 dil ve %30 güven ve samimiyettir. Yani siz %10 luk kısmı beğenmediği düşünüyor olabilirsiniz ama % 90 lık kısmı gözardı ediyorsunuz.
kahraman kardeşim çok güzel açıklamışsın birden rahatladım
Madem alay ettiğini düşünüyorsun , o zaman sen de aynı şeyleri ona yap.Kızlarla ilgili her türlü problemde işe yarar.Arkadaşlarının yanındayken onun yanına git,onun yaptığı gibi öpücük at , elinden tut , bakalım ne yapıyor. Böylece numara yapıp yapmadığını rahatça anlarsın.Eğer yaptıkları gerçekse de devam edersin.Bu kadar basit...
Madem alay ettiğini düşünüyorsun , o zaman sen de aynı şeyleri ona yap.Kızlarla ilgili her türlü problemde işe yarar.Arkadaşlarının yanındayken onun yanına git,onun yaptığı gibi öpücük at , elinden tut , bakalım ne yapıyor. Böylece numara yapıp yapmadığını rahatça anlarsın.Eğer yaptıkları gerçekse de devam edersin.Bu kadar basit...bir kere bende ona dokunup elini tuttum dönüp gülümsedi tavsiyelerin için saol roadrunner
teknoloji forumuna da böyle konular yazılmasına izin verliliyrsa durum qerçekten vahim demektir ...
arkadaşım kendimi beqenmiyorum diyorsun , insan kendini beqenmezse zaten çevresinden de beqenilmeyi bekleyemez.
kızın senınle alay ettiqini mi düşünüyosun , o zaman şikayet etmeyi kes kızı bi yerde kıstır ve herşeyi anlattır.
elini bacaqını tutuyor, sana öpücük atıyorsa sende ona öpücük at , içinde fesatlık varsa zaten orda kahkaha atar.
sorunu çözemediysen özel mesaj yolla bana bu konularda tecrübeliyimdir.
Bence kız o yolun yolcusu da ondan olabilir.
son yorum kesinlikle herşeyi anlatıyo!!!
her insanın kendini beğenmediği zamanlar olabilir. ancak bunu burada paylaşmak bana göre doğru değil. düşün! kız senle alay etse bile belli bir çevrede kısa süreli bi sorun yaşarsın... ama burda kendini rezil edince ben gidip bunu okulda falan da anlatcam... ho-hoooo aga sen warya kulak çınlamasndan ölürsün
son yorum kesinlikle herşeyi anlatıyo!!!Yaşadığın Hayat Senin Özelin Burda Anlatırsan Kendine Ve Özeline Saygın Yok Demektir Bu Tip Yerlerde Böyle Sorular Sorarsan Alay Konusu Olursun Resminide Koymuşsun Okuldan Bir Arkadaşın Üye Bu Siteye Seni Gördü Herkese Anlattı Diyelim Kızın Kulağınada Gider Bu Olay Kız Gerçekten Seni Seviyor Olsa Bile Seni Terkeder.
her insanın kendini beğenmediği zamanlar olabilir. ancak bunu burada paylaşmak bana göre doğru değil. düşün! kız senle alay etse bile belli bir çevrede kısa süreli bi sorun yaşarsın... ama burda kendini rezil edince ben gidip bunu okulda falan da anlatcam... ho-hoooo aga sen warya kulak çınlamasndan ölürsü
resmimi sildim okuldan kimse bu sitedeki nickimi bilmiyor
ayrıca bende terketmesini istiyorum zaten beni rahat bıraksın başka bişey istemiyorum