bir kız benle alay ediyor ne yapmalıyım
puahahahaha yaa ne saçma attın öyle gidin işinize yaaaa yalançııı yemin etsene bari mantıklı bişeyler salla kınıyorum
sende onun bacağını sırtını elle o zaman.
Eğer karşı tarafın size yapmış olduğu alay, ailenizi tahrik edecek bir durum ise uyarın. Uyardıktan sonra ardı ardına kesilmeksizin alay, küfür gibi bu tür şeyler devam ediyor ise, derhal mahkemeye verin. Tazminat davası açın.
ya bi dakka anlamadım kız mı taciz ediyo liberi puahahah inanılır gibi değil ya yalan dostlar inanmayın :) hiç bi kız böyle salak saçma ve sapıkça bişe yapmaz bacağını okşuyomuşta muşmuşta
konuyu kim hortlattıysa abaza olduğunu sanıyorum zorla mı aradınız konuyu :D
gamze nasıl hiç bir kız yapmaz :) :) :) şahitlerim var! :D :D :D
ya bi dakka anlamadım kız mı taciz ediyo liberi puahahah inanılır gibi değil ya yalan dostlar inanmayın :) hiç bi kız böyle salak saçma ve sapıkça bişe yapmaz bacağını okşuyomuşta muşmuşsize artık cevap vermek istemiyorum inanmassınız inanmayın sapık kızlarda var bitaneside bana rastladı işte bu olaylar olalı 5 ay falan oldu neden eski konuya cevap yazıyorsunuz
şimdi anlatacam başımdan geçen hikayeleri ama yeri burası değil :D
neyse liberti iş ne oldu kız bıraktı mı işi.
Eğer karşı tarafın size yapmış olduğu alay, ailenizi tahrik edecek bir durum ise uyarın. Uyardıktan sonra ardı ardına kesilmeksizin alay, küfür gibi bu tür şeyler devam ediyor ise, derhal mahkemeye verin. Tazminat davası açın.ya ne şikayet edecek yalan söylüyo sallamış işte
varya bu konuyu kadınlar kulübüne açtım görmelisin neler yazdılar gülmekten öldüm.
ya ne şikayet edecek yalan söylüyo sallamış işte
varya bu konuyu kadınlar kulübüne açtım görmelisin neler yazdılar gülmekten öldüm.
Aaaaa gamzeee o gamze senmiyidin bende konuyu görür görmez bu arkadaş kesin chip online birisidir demiştim. Senin olacağın hiç aklıma gelmemişti. Allah iyiliğini versin ya çok komikti ama.
Evet ya neler yazmışlar hemde gülmekten bayıldım Paradiz ablanın yanıtını gördün mü puahah.
yaa he bendim paradiz abla çok komik
Aaa inanmıyorum. Şimdi yorumsuz gamze sizin bahsettiğiniz kişi bumuydu. ????
yorumsuz...
forumda güldüğümüz buydu sen yeni üyesin o yüzden anlamadın.
Angelix in yorumunu gördünüz mü kızlar ne yazmış. :)))))))))))))
Ya biliyom ben onu bizim sınıftan sessiz messiz bi çocuk resmini görünce tanıdım forum konularından kendisiyle ilgili bi konu açmış resmini koymuş atıyo yaa