Abi ben gelmeye çalışırım fakat hem aranızda ben küçük kalıyorum hem de dersanem o gün uygun olmayabilir.Söz vermiim fakat dediğim gibi gelmeye çalışıcam.O yüzden PM falan atmıyorum.
CHIP Online Buluştu Ve RESİMLER (2008)
Buluşma gününe daha var. O gün gelinceye kadar gelip gelmeyeceğim belli olur. Ama büyük ihtimal gelirim.
I am in İzmir.
I am not going to İstanbul SO, I don't go İstanbul.
Türkçe meali.
Ben izmir de oturuyorum. İstanbul'a gelmiyorum zaten İstanbul'a gelemem :(
XxXDaRKoXxXI am in İzmir.Because you are in İzmir even if you wish to come to ıstanbul you cannot unfortunately.I am not going to İstanbul SO, I don't go İstanbul.
Türkçe meali.
Ben izmir de oturuyorum. İstanbul'a gelmiyorum zaten İstanbul'a gelemem :(Renk olsun diye ingilizce yazmışsın, güzel de illa ingilizce yazacağım diyosan döktür biraz daha. Aramızda yabancı olmadığına göre başka bi lügatta yazmana lüzum yok derdini di mi...
elvis32Son ders ingilizceydi deXxXDaRKoXxXI am in İzmir.Because you are in İzmir even if you wish to come to ıstanbul you cannot unfortunately.I am not going to İstanbul SO, I don't go İstanbul.
Türkçe meali.
Ben izmir de oturuyorum. İstanbul'a gelmiyorum zaten İstanbul'a gelemem :(Renk olsun diye ingilizce yazmışsın, güzel de illa ingilizce yazacağım diyosan döktür biraz daha. Aramızda yabancı olmadığına göre başka bi lügatta yazmana lüzum yok derdini di mi...
![]()
Cem Abi ne yaptın sen?
2015'e daha 7 yıl var 7 yıl sonra ben zaten ünide olacam zaten.(Bir şey olmazsa ve Allah nasip ederse)
Tüh ayın 22 si olsaymış bende gelirdim tanışırdık.
sah1nTüh ayın 22 si olsaymış bende gelirdim tanışırdık.Tüh neyse bir dahaki sefere artık arkadaşım..
Arkadaşlar o kadar üyemiz var fakat katılım çok düşük gibi geldi bana birde yönetimden sadece guclu abimi gelıyor 4 sayfa oldu 7-8 kişi zor çıktı ben gelemiyorum ama açıkçası Selçuk abi ve Cenk abi ile beraber olmak isterdim :( genede bakalım son durum ne olacak.(Me@ olaya el at abi.)
OOOOMMMMEEEERRRRArkadaşlar o kadar üyemiz var fakat katılım çok düşük gibi geldi bana birde yönetimden sadece guclu abimi gelıyor 4 sayfa oldu 7-8 kişi zor çıktı ben gelemiyorum ama açıkçası Selçuk abi ve Cenk abi ile beraber olmak isterdim :( genede bakalım son durum ne olacak.(Me@ olaya el at abi.)OOOMMMEEERRRÜye sayımız çok fakat her zamanki gibi katılım az ama olmasını istediğin kişiler arasında Cenk abi gelemiyecek bunu mail yolu ile haber verdi yanlız Selçuk abiden halen ses yok
her halde son zamanlara bırakıyor bakalım bekliyelım ve görelim.
Konu zaten takibimde...
Hocam bende gelebilir miyim, ya bi is yaptigim yok bu cyber chip memleketinde ama sizleri bir gormek isterim acikcasi...
MehmedeanHocam bende gelebilir miyim, ya bi is yaptigim yok bu cyber chip memleketinde ama sizleri bir gormek isterim acikcasi...Tabiki, etkinlik hakkındaki bilgileri konunun birinci sayfasından bulabilirsin.
XxXDaRKoXxXkeşke...Keşke falan ama durumu belirsiz 5-6 arkadaşımız var.
Valla bu seferkı buluşmada fos geçecek anlaşılan... Ben dedıgım gıbı bir aksilik olmadıgı surece geliyorum
Borga-xValla bu seferkı buluşmada fos geçecek anlaşılan... Ben dedıgım gıbı bir aksilik olmadıgı sureceKesinlikle bekliyorum !
Ya, Selçuk abiden ses çıkmadı bir kaç kerede mesaj attım üstelik.![]()
Me@Buluşma yerine 10-15 dk önce gelerek size süpriz yapabilir.Borga-xValla bu seferkı buluşmada fos geçecek anlaşılan... Ben dedıgım gıbı bir aksilik olmadıgı sureceKesinlikle bekliyorum !
Ya, Selçuk abiden ses çıkmadı bir kaç kerede mesaj attım üstelik.
Son Düzenleme: omer_6134 ~ 27 Şubat 2008 23:24
OOOOMMMMEEEERRRRMe@Zannetmiyorum, bu tarz etkinliklerde haber veriyor genelde ama buna neden sıcak bakmadı bilmiyorum.Bence 8 Mart'a yakın bir zaman da mesaj yazıcak gibime gelıyor.Buluşma yerine 10-15 dk. önce gelerek size süpriz yapabilir.Borga-xValla bu seferkı buluşmada fos geçecek anlaşılan... Ben dedıgım gıbı bir aksilik olmadıgı sureceKesinlikle bekliyorum !
Ya, Selçuk abiden ses çıkmadı bir kaç kerede mesaj attım üstelik.
Me@Buluşmaya için son 1 haftaya girsek de katılım her halde daha fazla artmıyacak gibi görünüyor.Koray abi 2-3 kişi yok,9 kişi var.Çok fazla olursanız birbirinizi kaybedersiniz :) Oturma yeri bulmak zorlaşır :) Az olsun öz olsun.Önemli olan iyi vakit geçirmek.