sah1nÇarşı Alkol e karşı. :)Konuyla bağlantı kuramadım![]()
CHIP Online Buluştu Ve RESİMLER (2008)
Borga hiç tahmin ettiğim gibi değilmişin :) Yani insan böyle hayal olarak kafasından bir şekil çizer bendede bir şekil vardı o şekille fotoğraftakinin alakası yok bu arada kızın çok şirin Allah bağışlasın.Yakında bende inş baba olacağım
Borga-xSofrada önünüzde bardağın içinde duran sarı içecekden bahsediyor (1a)sah1nÇarşı Alkol e karşı. :)Konuyla bağlantı kuramadım![]()
sah1nBorga hiç tahmin ettiğim gibi değilmişin :) Yani insan böyle hayal olarak kafasından bir şekil çizer bendede bir şekil vardı o şekille fotoğraftakinin alakası yok bu arada kızın çok şirin Allah bağışlasın.Yakında bende inş baba olacağıAllah analı babalı büyütsün. Kızmı erkekmı? Benımkı tam mıncıklanma zamanında.Benım daha onceden de burda fotolarım yayınlandı. Baya bır fotom var aslında. Simdi sen beni beyenmiyormusun
samet1986Borga-xO sarı içecek kısaca bira oluyor. Bir tekten birsey olmaz.Sofrada önünüzde bardağın içinde duran sarı içecekden bahsediyor (1a)sah1nÇarşı Alkol e karşı. :)Konuyla bağlantı kuramadım
Son Düzenleme: Borga-x ~ 10 Mart 2008 13:47Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0944 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2006Borga-xsah1nBorga hiç tahmin ettiğim gibi değilmişin :) Yani insan böyle hayal olarak kafasından bir şekil çizer bendede bir şekil vardı o şekille fotoğraftakinin alakası yok bu arada kızın çok şirin Allah bağışlasın.Yakında bende inş baba olacağıAllah analı babalı büyütsün. Kızmı erkekmı? Benımkı tam mıncıklanma zamanında.Benım daha onceden de burda fotolarım yayınlandı. Baya bır fotom var aslında. Simdi sen beni beyenmiyormusun
samet1986Ben daha kısasını yazmıştım (1a)Borga-xO sarı içecek kısaca bira oluyor. Bir tekten birsey olmaz.Sofrada önünüzde bardağın içinde duran sarı içecekden bahsediyor (1a)sah1nÇarşı Alkol e karşı. :)Konuyla bağlantı kuramadım
Son Düzenleme: samet1986 ~ 10 Mart 2008 13:59İlk MaestroTeşekkür Sayısı: 211,767 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006
Walla sen daha kısa yazmışsın.
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0111 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2008herşey güzel olmuş ama o masadaki içki resmi çok bozuyor
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 03,720 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007yeşilaya döndürünüz forumu ha...
Yeni ÜyeTeşekkür Sayısı: 036 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007bu arada resimler süperde ne o ben hiç bakmamışım üstüme başıma ya.....
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 11,757 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007Yok yok derli toplu hanım hanımcık güzel bir bayansın benim gördüğüm kadarıyla
Yanlış anlaşılmasın heee..
İlk MaestroTeşekkür Sayısı: 211,767 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006Dedıgım gıbı Vıdeoyu kırpmam lazım. Ama gerçekten çok güldük ve eğlendik. İnsallah bir sonrakı buluşma daha kalabalık geçer. Gerçi hep bu temennıde bulunuypruz ama en fazla 5-6 kışı olabılıyoruz.Şöyle 10 kişi filan olsak daha guzel curcuna olur.
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0111 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2008en yakıklısı serkan abi en kötüsü borga abi
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 03,720 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007Hehehe
Ben olsam yakardım ortalığı
da İzmr İStanbul uzak bea!
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0111 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2008keşke bende olsaydım ama yaşım küçük kalıyor yanlarında
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 06,371 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006fanatik_gskeşke bende olsaydım ama yaşım küçük kalıyor yanlarıYaş sorun değil.. Ona uygun mekana gidilir..
Sonuçta Umay'dan büyüksündür sanırım..
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0111 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2008evet 15 yaşındayım cem abi keşke yanınızda olsaydım
BanlandıTeşekkür Sayısı: 01,148 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2005Keşke, O Allah'ın haram Kıldığı İçecekler yerine, Tertemiz ve Helal olan İçecekleri Tüketseydiniz, En azından Bunu Fotoğraflayıp Bizleride Şahit tutmasaydınız,
Üzülüyorum sizi böyle gördükçe, Neyse Allah beni'de sizleride doğru Yola İletsin
saygılar...Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 62,788 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007byzihhKeşke, O Allah'ın haram Kıldığı İçecekler yerine, Tertemiz ve Helal olan İçecekleri Tüketseydiniz, En azından Bunu Fotoğraflayıp Bizleride Şahit tutmasaydınız,Keşke sözünü sanırım şeytanlar söyletiyor.Forumumuz sizi CHİP Hocası olarak tanıdı.
Üzülüyorum sizi böyle gördükçe, Neyse Allah beni'de sizleride doğru Yola İletsin
saygılar...böyle hatalar yapmayın lütfen.
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 02,176 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007İzmir buluşmasıda yapsak tam süper olur ama maşallah bütün chip istanbuldan
İlk MaestroTeşekkür Sayısı: 211,767 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006Aslında sizde İzmirde bir buluşma ayarlayabılsenız guzel olur. İzmirli CHIP onlıne kullanıcıları az değildir herhalde.
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 62,788 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007Yanlış hatırlamıyorsam Burak (Darko)'da İzmirli.
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 02,176 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007Kimler var acaba yapmak lazım:)
benim bildigim burak yani XxXDaRKoXxX var erdem denizlide gelir herhalde barış var requem başkada bilmiyorum.