Saolasın Cem kızımla cok ilgilendi. Burdan bir kez daha teşekkür ediyorum. Walla gelemeyen arkadaşlar cok sey kacırdı diyelim. Genelde hoş sohbet oldu. Teknolojı agırlıklı olmadı bu seferki saolsun kızım bir an olsun bizi bırakmadı. Fotolar geliyor birazdan.
CHIP Online Buluştu Ve RESİMLER (2008)
Bugün askerden bir yakınım gelecek diye biliyordum. O yüzden gelemedim. Zaten askerden de bugün gelmeyecekmiş
Çok şey kaçırdım sanırım. Bir daha ki sefere inşAllah
Arkadaşlar..
Gerçekten çok gzl zaman geçirdik.Guclu abi ve Selçuk abiyi 17:30 a kadar bekledik ama gelmediler :( Borga abinin bıdırcığı ve eşi ortama renk kattı diyebiliriz.Bir dahaki buluşmamız Haziran sonu gibi olacak ve Piknik tarzında bir etkinlik yapmayı düşünüyoruz.Buluşma ile ilgili resimleri en kısa sürede BORGA-X tarafından buraya eklenicektir, takipçisi olun.
Resimler geliyor.
Koray ve Cem
Benım kız
Serkan (Serkan Karadaş), Ben(Borga-x), Cem(Cu-Gs), Koray(Mea) ve Betül(Betülmk)
Resimler için teşekkürler abi. Resimdekilerin üye adları ney :S Mesela ilk resimde ki Cem'in sağındaki beyfendi. v.b. v.b.
Resimler süper, saol abi..
Şu resme bayıldım hehe..:
Gözlükler yakıyor
Arkadaşlar bildiğiniz üzere ben de buluşma için listeye adımı yazdırmıştım. Ama buluşmada yoktum ve bu buluşma için Taksim'e gitmediğim anlamına gelmiyor. Ben 5'e 5 kala Burger King'in önüne geldim ve 5 buçuğa kadar bekledim. Benim için daha ilk buluşma olacaktı ve zaten buluşmaya gelenlerden sima olarak kimseyi de tanımıyordum. Aslında CHIP Online buluşmasına geldiğimi belli eden bir şey (mesela elimde bir CHIP dergisi olması gibi) olsaydı belki buluşmadaki arkadaşlar beni farkedebilirdi ama o da yoktu. Hatta beklerken yanımdaki birkaç toplu insana da "CHIP Online buluşması için mi bekliyorsunuz?" diye sormadım da değil. Durum böyle işte arkadaşalar inşallah gelmediğim için kızmadınız bana. Bir dahaki buluşmada kesin olmak istiyorum ve buluşma esnasında biri benim cep telefonumu arayabiliyor olacak bu buluşmadaki "buluşmaya gidip de buluşamama olayının" bir daha yaşanmaması için.
Gzl vakit geçirmişe benziyorsunuz.Darkonun dediği gibi gözlükler yakıyor.Borga abinin kısı da çok tatlıymış.Cem abinin saçlar ve gösleri yakıyo.. Gözleri kıpkırmızı çıkmış.
Koray abi birdaha ki buluşma dediğin gibi piknik tarzında olursa süper olur yaa.Hatta yazın denize bile gidebiliriz.. Bu arada hazirandan önce Mayıs var yani büyük ihtimal COMPEX 2008 var.Her zamanki gibi onun da buluşması olur gibime geliyo, tabi sen düzenlersen..
Emin23Arkadaşlar bildiğiniz üzere ben de buluşma için listeye adımı yazdırmıştım. Ama buluşmada yoktum ve bu buluşma için Taksim'e gitmediğim anlamına gelmiyor. Ben 5'e 5 kala Burger King'in önüne geldim ve 5 buçuğa kadar bekledim. Benim için daha ilk buluşma olacaktı ve zaten buluşmaya gelenlerden sima olarak kimseyi de tanımıyordum. Aslında CHIP Online buluşmasına geldiğimi belli eden bir şey (mesela elimde bir CHIP dergisi olması gibi) olsaydı belki buluşmadaki arkadaşlar beni farkedebilirdi ama o da yoktu. Hatta beklerken yanımdaki birkaç toplu insana da "CHIP Online buluşması için mi bekliyorsunuz?" diye sormadım da değil. Durum böyle işte arkadaşalar inşallah gelmediğim için kızmadınız bana. Bir dahaki buluşmada kesin olmak istiyorum ve buluşma esnasında biri benim cep telefonumu arayabiliyor olacak bu buluşmadaki "buluşmaya gidip de buluşamama olayının" bir daha yaşanmaması için.oraya gidip boş boş nasıl bekledin şaşırdım doğrusu, buluşacak arkadaşlardan hiçbirini yüz olarak tanımıyor muydun? Böyle buluşmalarda organizasyonu kuran kişinin telefonunu alacaksın ki böyle vakalar başına gelmesin, yazık olmuş yani.Resimlere gelince, çok sıcak bir ortamda gayet neşeli vakit geçirdiğinizi anlamakta pek de güçlük çekmedik açıkçası :)
Emin23Arkadaşlar bildiğiniz üzere ben de buluşma için listeye adımı yazdırmıştım. Ama buluşmada yoktum ve bu buluşma için Taksim'e gitmediğim anlamına gelmiyor. Ben 5'e 5 kala Burger King'in önüne geldim ve 5 buçuğa kadar bekledim. Benim için daha ilk buluşma olacaktı ve zaten buluşmaya gelenlerden sima olarak kimseyi de tanımıyordum. Aslında CHIP Online buluşmasına geldiğimi belli eden bir şey (mesela elimde bir CHIP dergisi olması gibi) olsaydı belki buluşmadaki arkadaşlar beni farkedebilirdi ama o da yoktu. Hatta beklerken yanımdaki birkaç toplu insana da "CHIP Online buluşması için mi bekliyorsunuz?" diye sormadım da değil. Durum böyle işte arkadaşalar inşallah gelmediğim için kızmadınız bana. Bir dahaki buluşmada kesin olmak istiyorum ve buluşma esnasında biri benim cep telefonumu arayabiliyor olacak bu buluşmadaki "buluşmaya gidip de buluşamama olayının" bir daha yaşanmaması için.Sağlık olsun bir sonrakı sefer kesin buluşuruz. Ama Mea'nın veya benım telımı alırsın daha kesin olur. Böyle bir durumda zorluk çekmezsin. Evet çok eğlendik Beyoğlunda kendımıze Cafe aradık once çünkü dun kadınlar gunu olunca ve havada guzelken herkes dısarıdaydı. Ama takıldıgımız ortada gayet hos ve guzeldı.![]()
Valla gelmek isterdim, ama malum; sınav vs. yüzünden gelemedim. Yaza gelmeyi düşünüyorum. Çok şey kaçımış gibiyim. Neyse, bu seferlik fotoğraflarla idare edeyim.
samet1986Resimler için teşekkürler abi. Resimdekilerin üye adları ney :S Mesela ilk resimde ki Cem'in sağındaki beyfendi. v.b. v.b.Eğer bu kadar resim çekildiyse çok az resim çekilmiş :(
Video yok mu?
OOOOMMMMEEEERRRREğer bu kadar resim çekildiyse çok az resim çekilmiş :(OOOOMMMMEEEERRRR, 10 tane resim koymuş foruma Borga abi.. Seni kesmedi sanırım..
Video yok mu?Video vs daha varsa isterse koyar, istemezse koymaz..
Daha fazlası için buluşmalara gelmek lazım..
CU_GS7Katılıyorum..OOOOMMMMEEEERRRREğer bu kadar resim çekildiyse çok az resim çekilmiş :(OOOOMMMMEEEERRRR, 10 tane resim koymuş foruma Borga abi.. Seni kesmedi sanırım..
Video yok mu?Video vs daha varsa isterse koyar, istemezse koymaz..
Daha fazlası için buluşmalara gelmek lazım..
![]()
OOOOMMMMEEEERRRROh be, biri cevap verdi sonunda. Sağol :)samet1986Resimler için teşekkürler abi. Resimdekilerin üye adları ney :S Mesela ilk resimde ki Cem'in sağındaki beyfendi. v.b. v.b.Eğer bu kadar resim çekildiyse çok az resim çekilmiş :(
Video yok mu?
Windows xp ve vista forumlarına bakmaktan bu buluşmayıda kaçırdım :) neyse bidahakine inşallah...
sternWindows xp ve vista forumlarına bakmaktan bu buluşmayıda kaçırdım :) neyse bidahakine inşallah...Forum bu konuyla ilgileniyordu hiç farketmesin mi?![]()
hiç dikkat etmedim valla ya neyse bidahakine artık :)
sternhiç dikkat etmedim valla ya neyse bidahakine artık :)Ben sürekli olarak AKTİF KONULAR seçeneğine tıklatıp foruma giriyorum.Böylelikle forumda yeni açılan konu ve yeni yazılan yorumların olduğu konular listeleniyor.Böylece forumdaki her aktif konuda bende oluyorum.![]()
Cem agzında salca kalmış olm ilk resimde sil onu.Hehehe yine yogun katılım olmuş.Umarım bir gun ben de katılırım bu buluşmalara.Ulan şu Giresun her yere uzak.
ufuksCem agzında salca kalmış olm ilk resimde sil onu.Hehehe yine yogun katılım olmuş.Sanırım 2. resmi diyorsun.. O resimde Borga abi acayip kastı doğal çekicem, bakma makinaya diye diye ben daha bir kasıldım tabi.. Sonra salçasıyla, tüm yamukluğu ile bir foto çıkmış ortaya.. Ben en çok Umay'ın arabasıyla en sırıtık resmimi tuttum bu arada..Umarım bir gun ben de katılırım bu buluşmalara.Ulan şu Giresun her yere uzak.
Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 09 Mart 2008 23:09
Aslında vıdeoyu koymak lazım ama bır turlu edıtleyemedım. Zaman olmadı ama en kısa zamanda videoda gelecek. Kısa bır tane koyarım.