izmire nezman geleceksınız bılgım olursa gelebılırım
CHIP Online Buluştu Ve RESİMLER (2008)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
107 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 5
1,440 mesaj
CHIP Onlıne İZMİR Toplantısınıda Destekliyorum. kesin Tarihini Ağustos ayı ilk haftası diyelimmi?...
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
suat666CHIP Onlıne İZMİR Toplantısınıda Destekliyorum. kesin Tarihini Ağustos ayı ilk haftası diyelimmi?...Bence daha erken ama boyle bır planın varsa başka bır konu açarak Izmırlı arkadaşları oraya toplayıp cok guzel eğlenebılırsınız. Bence yapın çok güzel oluyor..![]()
Yıllanmış Üye
712 mesaj
Me@ne işin var ya kardeş sanki İstanbulda çok güzel katılım oluyorda birde İzmirde mi deneyecen :)Borga-xmea patlattın yıne.. Hadı bakalım bır sonrakı sefer İzmirlileri gorelıYeni arkadaşlıklara her zaman açığız.Katılım olursa Ağustos'da izmirdeyim CHIP Online için
neyse şimdi ben böyle diyince herkes katılırmış fln hehe![]()
RazorbackMe@Olsun.. Ağustos Ayının İlk haftası İZMİR'de buluşmamız olacak, ilerliyen günlerde bununla ilgili açıklama yapacağım.ne işin var ya kardeş sanki İstanbulda çok güzel katılım oluyorda birde İzmirde mi deneyecen :)Borga-xmea patlattın yıne.. Hadı bakalım bır sonrakı sefer İzmirlileri gorelıYeni arkadaşlıklara her zaman açığız.Katılım olursa Ağustos'da izmirdeyim CHIP Online için
neyse şimdi ben böyle diyince herkes katılırmış fln hehe
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
E elin deymişken İstanbul'da bir tane daha yapsaydın Koray abi. İzmir'e naıl geleyim ben
Yıllanmış Üye
2,674 mesaj
İzmir buluşmasında beni tanımanız için AMD t-shirt ü giyip gelicem Ah bide T-shirt ü olsa
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
Reborn91valla aranıza yeni katıldığım için ilk buluşmayı kaçırdım.. Ama bir sonraki istanbul buluşmasında aranıza en küçüğünüz (17) :):) olarak katılabilirim tabiki.. maksat hoşHiç öyle düşünme. Senden daha küçükler de gelebilir(örneğin ben:14)![]()
Yıllanmış Üye
107 mesaj
neden acaba izmire gelemıyorsunuz :(((