Borga-xBence cevre illerden yakın olanları da çağırıp boyle bır buluşma ayarlasanız SÜPER olur. Tabı siz bizim gibi içki içerken foto çekmeyin ne olur n'olmaz. Sonra birilerinin gazabına uğrarsınız.Şimdi içkisiz bulusma olmaz borga abi
Ama foto cekmeyiz'de olanlar varsa görüp yazarlar herhal yeterli sayıya gelirsek neden olmasın bulusurz sizdee gelin![]()
CHIP Online Buluştu Ve RESİMLER (2008)
Keşke... İzmir'e gelmeyeli baya oldu. Oralar şimdi çok güzeldir.
OOOOMMMMEEEERRRRTamam Kardeşim,Bir Dahakine Dikkat ederim.byzihhKeşke, O Allah'ın haram Kıldığı İçecekler yerine, Tertemiz ve Helal olan İçecekleri Tüketseydiniz, En azından Bunu Fotoğraflayıp Bizleride Şahit tutmasaydınız,Keşke sözünü sanırım şeytanlar söyletiyor.Forumumuz sizi CHİP Hocası olarak tanıdı.
Üzülüyorum sizi böyle gördükçe, Neyse Allah beni'de sizleride doğru Yola İletsin
saygılar...böyle hatalar yapmayın lütfen.
ama içki çok yanlış buna katılıyorum haram şey haramdır arkadaş akıl var mnatık var bide sağlığa zararlı
Tamam arkadaşım sana göre haram napalım yanı konuyu saptırma...
elvis32kimin ne içtiğine kimse karışamaz arkadaşlar, böyle bir hakkınız yok. Resimde içki olmasına gelince, benim için bir problem yok, ama rahatsız olanlar olabilir saygı duyarım, ama bunu dile getirmenin kimseye bir faydası yok.Eyvallah elvis32..
Seni de görsek şu buluşmalarda diyorum.. Forumun başkâtibi olarak örnek olsan diğer üyelere mesela..
Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 11 Mart 2008 19:38
Borga-xKeşke... İzmir'e gelmeyeli baya oldu. Oralar şimdi çok güzeldir.konu biraz sapmıs ama
borga abi eski izmiri bilmem ama ben manisadayım fırsat
buldukça gidiyorum çok güzel ya izmir harbiden yani![]()
Her buluşma sonrasında, "bir sonrakine inşallah" demekten bıktım yahu Mezun olmak için çabalıyordum son zamanlarda, takip edemedim malesef. Ama bir sonrakine inşallah diyecem gene
O da askerliğe denk gelirse, yine bir sonrakine kalacak buluşma galiba...
Tabi resimlerden eğlenceli bir buluşma gerçekleştiği de belli oluyor. Umay renk katmış mekana
Arkadaşlar..
Dilerseniz İZMİR buluşmasıda düzenliyebilirim.(AĞUSTOS) ilk veya ikinci haftası gibi AGORA'da buluşabiliriz.Katılıma göre bakalım durum neyi göstericek!
Buluşmayı düzenleme haricinde de sizlerlende beraber olurum.
mea patlattın yıne.. Hadı bakalım bır sonrakı sefer İzmirlileri gorelım
CU_GS7Elvis gerekli cevabı vermış bende yazacaktımda ağır olurdu. Bu arada elvis bır sonrakı buluşmaya sen gelme artık.. Gelcem dıyosun hıc yoksunelvis32kimin ne içtiğine kimse karışamaz arkadaşlar, böyle bir hakkınız yok. Resimde içki olmasına gelince, benim için bir problem yok, ama rahatsız olanlar olabilir saygı duyarım, ama bunu dile getirmenin kimseye bir faydası yok.Eyvallah elvis32..
Seni de görsek şu buluşmalarda diyorum.. Forumun başkâtibi olarak örnek olsan diğer üyelere mesela..
Borga-xmea patlattın yıne.. Hadı bakalım bır sonrakı sefer İzmirlileri gorelıYeni arkadaşlıklara her zaman açığız.Katılım olursa Ağustos'da izmirdeyim CHIP Online için![]()
Borga-xCU_GS7yok be Borga, ne zaman gelicem dedim de gelmedim ayıp ettin, söz verdik mi sözümüzü tutarız evelallah :)Elvis gerekli cevabı vermış bende yazacaktımda ağır olurdu. Bu arada elvis bır sonrakı buluşmaya sen gelme artık.. Gelcem dıyosun hıcelvis32kimin ne içtiğine kimse karışamaz arkadaşlar, böyle bir hakkınız yok. Resimde içki olmasına gelince, benim için bir problem yok, ama rahatsız olanlar olabilir saygı duyarım, ama bunu dile getirmenin kimseye bir faydası yok.Eyvallah elvis32..
Evet evet izmir bulusurz ben varım şididen haziran gibi yaprsak iyi olur Öss öncesi moral
elvis32Borga-xCU_GS7yok be Borga, ne zaman gelicem dedim de gelmedim ayıp ettin, söz verdik mi sözümüzü tutarız evelallah :)Elvis gerekli cevabı vermış bende yazacaktımda ağır olurdu. Bu arada elvis bır sonrakı buluşmaya sen gelme artık.. Gelcem dıyosun hıcelvis32kimin ne içtiğine kimse karışamaz arkadaşlar, böyle bir hakkınız yok. Resimde içki olmasına gelince, benim için bir problem yok, ama rahatsız olanlar olabilir saygı duyarım, ama bunu dile getirmenin kimseye bir faydası yok.Eyvallah elvis32..
Bir buluşmaya da gel artık. Yüzünü görelim canlı canlı sohbet edelım. Bu buluşmada CEM'i tanıdım gayet guzel sohbetler oldu.Yeni ÜyeTeşekkür Sayısı: 036 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007Me@Süper Yaa.. Koray gerçekten organizasyon işini ciddiye alıyorsun.Borga-xmea patlattın yıne.. Hadı bakalım bır sonrakı sefer İzmirlileri gorelıYeni arkadaşlıklara her zaman açığız.Katılım olursa Ağustos'da izmirdeyim CHIP Online için
Tbrkler....
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 62,788 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007O işe Koray abi bakıyorda ondan.
Ciddiye almak zorunda (:
Yeni ÜyeTeşekkür Sayısı: 036 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007O yaptığı herşeyi ciddi yapar biz kalkar onun düzenlediği organizasyonların hepsine gideriz İzmirde olsa fark etmez :))Bu arada harika zaman geçirdik:)Hepsine teşekkür ederim:)
Borga-xelvis32Borga-xGeliriz bir gün inşallah ya, Cem'le bir sorunum yok zaten, yani ondan sebep gelmediğim falan düşünülmesin, biz öyle atışırız arada ama sonuçta hiçbir zaman ölçüleri aşmamışızdır. O yüzden bir problem yok benim için.CU_GS7yok be Borga, ne zaman gelicem dedim de gelmedim ayıp ettin, söz verdik mi sözümüzü tutarız evelallah :)Elvis gerekli cevabı vermış bende yazacaktımda ağır olurdu. Bu arada elvis bır sonrakı buluşmaya sen gelme artık.. Gelcem dıyosun hıcelvis32kimin ne içtiğine kimse karışamaz arkadaşlar, böyle bir hakkınız yok. Resimde içki olmasına gelince, benim için bir problem yok, ama rahatsız olanlar olabilir saygı duyarım, ama bunu dile getirmenin kimseye bir faydası yok.Eyvallah elvis32..
Bir buluşmaya da gel artık. Yüzünü görelim canlı canlı sohbet edelım. Bu buluşmada CEM'i tanıdım gayet guzel sohbetler oldu.Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 02,674 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007İzmir buluşması olursa ben gelirim izmir bucada oturuyorum
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 03,720 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007Ağustos 1. hafta ve 2. hafta olmaz. Temmuz belki olabilir. Ama aybaşları doluyum.
haziran ilk hafta OKS
temmuz ilk hafta OKS sonuçları açıklanışı
ağustos ilk hafta önkayıt / polis koleji başvuruları :(Ayrıca siteye çok girip böyle yazdığıma bakmayın AGORA ya gelemem maalesef. Ayrıca ben İzmir'e 2 saat uzakta ve 15 yaşındayım. Aslen Yozgatlı olduğumdan akraba vs. de yok ondan gelemem
Son Düzenleme: XxXDaRKoXxX ~ 13 Mart 2008 20:49R3QU3Mİzmir buluşması olursa ben gelirim izmir bucada oturuyorumİlerliyen zamanlarda olabilir.Ağustos ayında düşünüyoruz ilk haftası falan AGORODA buluşuruz diye plan yapıyorum ama daha erken arkadaşlar.XxXDaRKoXxXAğustos 1. hafta ve 2. hafta olmaz. Temmuz belki olabilir. Ama aybaşları doluyum.Planım şimdilik Ağustos ayı ilk haftası ama değişiklik olabilir daha bunları konuşmak için çok erken biraz beklıyelım..haziran ilk hafta OKS
temmuz ilk hafta OKS sonuçları açıklanışı
ağustos ilk hafta önkayıt / polis koleji başvuruları :(Ayrıca siteye çok girip böyle yazdığıma bakmayın AGORA ya gelemem maalesef. Ayrıca ben İzmir'e 2 saat uzakta ve 15 yaşındayım. Aslen Yozgatlı olduğumdan akraba vs. de yok ondan gelemem
Son Düzenleme: Koray Kocaman ~ 14 Mart 2008 22:37