PcMaKeRBuarada hackercesur da var. Enlere sokalım onuda. Herşeyi paylaşan insan. bu kadar paylaşanını görmedim valla.Sagol dostum bilgi paylaştıkça çogalır.
Chıp Online'nin Asilleri
Borga-xTeşekkürler arkadaşlar uzun zmandır pek görünmüyorum. Ama yakında döneceğim eminabi hayırdır sadece meraktan soruyorum işlerin mi yoğun. görünmüyorsun arada bir giriyon.Hackercesur sen sağol
borga abi en kısa zamanda bekliyoruz yorumlarını
Arkadaşlar benim için enleri sıralayım:
Chip Forumlarında
Yardım Melekleri enlerim
1.Borga-X
2.Sayın Chip Administrator'ı Selçuk bey:)
3.Ahmet79
4.Adramiti
5.PcMaKeR
6.Elazığlı
7.Kylie
En iyi WebMaster,Eşsiz kişilik(yorum,düzgün Türkçe vs.)
Sayın Chip Administrator'ı Selçuk bey:)
Yazılım,paylaşım:
Viking20(Eşi yok:))
Donanım:
EgemenGiga
Ahmet79
Güvenlik güçleri
AdramiTi
Borga-X
Programming:
PcMaKeR
JeWor
Onlymann
Bu arada burda yazmayı unuttuğum arkadaşlar olabilir.Aklıma geldikçe yazarım:)
dextercanborga abi en kısa zamanda bekliyoruz yorumlarınıÇok yakında geliyorum. Bıraz bekleyın benı.Pcmaker evet bu aralar baya bır yogunluk var. Kafamı kaşıyamıyorum desem yerıdır.
Borga-xÇok yakında geliyorum. Bıraz bekleyın benı.Allah Kolaylık versin abi o zaman ;)Pcmaker evet bu aralar baya bır yogunluk var. Kafamı kaşıyamıyorum desem yerıdır.
Borga-xen agırbaşlısı UfuksEskisi kadar çok sormuyorum ayrıca Onur baba yok OnnuuR war:D:D
En cok soru soranı Onur Baba
En bılgılısı(Wındows)Stern, Cell-o
En bılgılısı (Donanım) Egemengiga
:
Bende sayayım:
En çok donanım bilgisi olan : Sakarboy
En Fanatik : bener, byburak, ben:D
En yardımcı olan (üyelere ve bana) : Selçuk İslamoğlu:D:D, elagzılı, borga-x, Viking 20,
En torrentci: ispartam
Güvenlik : Asimileci, matrax551
Program: Nooby User, Viking 20(2)
En buluşturucu:): M@A
ahmet79Donanım/Yazılım Genel, en bilgili = Sakarboydoğru söze,Sıvı soğutma sistemleri= Swordmaster_65
Donanım = Borga_x
Yazılım = Viking 20
Güvenlik= AdRaMİTİ
Amd = R3QU3M
Benim enlerimde bunlar...
Selçuk Beye forumda daha çok gözüktüğü için bende tşkr.ederim.
Son Düzenleme: viking20 ~ 25 Nisan 2009 20:00
Forumda hiçbir önemli günü unutmayan ve en sağlam paylaşımları yapan BOOMFUNKMCS
Coşkun OLCAForumda hiçbir önemli günü unutmayan ve en sağlam paylaşımları yapan
bütün mesajları okudum sağolsun bazı arkadaşlar, kullandığım eski ve yeni nickle bile beni düşünüp hakkımda düşüncelerini yazmışlar... başta kylie olmak üzere hepsine teşekkür ediyorum...bende birşeyler yazayım bana göre forumun "en"leri nelermiş yazayım
forumun en çok konu kilitleyen (son yıllarda genelde yargısız infazsız silen) en efendi modu serkan karadas çünkü kişilik olarak iyi biri olduğunu düşünüyorum. geçmişte bazı anlaşmazlıklarımız geçimsizliklerimiz olduğu halde bana karşı sakinliğini ve efendiliğini bozmadı gerçekten... severim serkan karadası sevmiyorum desem yalan olur ama kusura bakmasın moderatörlük yönünden forumda tanıdığım en iyi isim GRANZAT olmuştur kendisi bir zamanların en iyi moduydu çünkü bir konu kilitleyeceği zaman aşırı derecede adil davranırdı. konuya mutlaka önce bir uyarı yapardı. sonra uyarıdan anlamıyorlarsa konuyu kilitlerdi. uyarıdan anlamayanların da olduğu gibi anlayanlar da olurdu ve bazıları özür bile dilerdi ve böylece konu kapatılmaktan kurtulurdu. bu özellik modlarda sadece GRANZAT ta vardı heralde gerçek hayatında hakem olduğu için olabilir diye düşünüyorum. aşırı derecede adil davranırdı
son zamanlarda foruma eskisi gibi uğramasam da, kayıt olduğum ilk günden bu yana gördüğüm kadarıyla en efendi adam gibi adam üyeler; caner güral, benersince, erkanc, zülfikar, byzihh, coşkun olca, stern, pcmaker, demu, trinity, egemengiga, boomfunkmcs, elazığlı, xxdarko, savaş meral, cu_gs7, elvis32, onlineTR, pcword, borga-x, reborn, suat666, blackhawk, 01apachi, adramiti, fatur. aklıma gelenler.. daha adını sayamadığım şu an aklıma gelmeyen arkadaşlar da olabilir.. :) kusura bakmasınlar
en matrak üye eskilerden asimileci yenilerden physfg (özellikle bu ve benzeri konulardan sonra daha iyi anladım)
byzihh dini konularda en bilgili üyeydi ve aynı zamanda HAFIZ dır kendisi (hafız olmak kolay iş değil)
borga-x chip online ailesinin akıl küpü:) her konuda birşeyler bilir her konudan anlar hıncal uluç gibi adamdır
viking20 en kaprisli üye ve ayrıca copy paste sen bizim herşeyimizsin :)
cell-o eski bir üye olsa da yazmadan geçemedim çünkü bence forumda gelmiş geçmiş en gerçek uzmandı çünkü reel hayatında sistem mühendisi. forumda yaptığı paylaşımlar, bazı arkadaşların google da arama yaparak uzun uzun döküman vermesi veya ilgili sorunla alakalı olacak programları araştırıp hepsini yazmak şeklinde değildi. cell-o az konuşur öz konuşur, sorunlara kesin çözümü yazar adeta nokta atışı yapardı. program önerisi isteyenlere de o öneriyle ilgili en iyi programı tecrübelerine dayanarak yazardı. yani kısaca paylaşımlarını yaparken KLAVYE yi daha çok kullanırdı MOUSE u değil...
kylie forumun en aklı başında hareket eden en mantıklı en iyi bayan üyesi. ben forumda nerde ne yazacağını kylie den daha iyi bilen bir başkasını görmedim. çok saygıdeğer biridir. hiç sinirlendiğini de görmedim. pc bilgisi de çok iyidir daha önce bu konuda da bahsettiğim gibi
en donanımcılar ise eskiden erkanc ve egemengiga bu işte ustaydı yenilerde ise reborn, requiem ve ahmet79 aklıma ilk gelen isimler
ses sistemi ve programlarında ise en bilgili üyeler BEN ve benersince :) bir zamanlar (yaklaşık 2 sene önce forumda en aktif olduğumuz zamanlar) benersince ile ben ses sistemleri konusunda cevaplanmadık soru bırakmazdık öyle böyle değil yani...
JADEXHay ağzına sağlık sıralamayı süper yapmışsın devamınıda bekliyorum bakalım neler yazıcaksınEn dobra konuşan JADEX
Ben bu "lakin" konusunda bu kadar abartılacak bir şey bulamıyorum. Herkes istediği kelimeyi istediği kadar kullanabilir. Benim görüşüm bu. Herkesin görüşüne saygım sonsuz.
mystical93Be bu "lakin" konusunda bu kadar abartılacak bir şey bulamıyorum. Herkes istediği kelimeyi istediği kadar kullanabilir. Benim görüşüm bu. Herkesin görüşüne saygım sonsuz.İşte saygılı bir kişi ;)bende karışmam kelimeye senin gibi ama cart curt ettilermi deli olurum
PcMaKeREn dobra konuşan JADEXKatılıyorum.Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 22 Mayıs 2009 19:30
tabikide en çok çalışan:selçuk islamoğlu
windowsu en iyi bilen:recep baltaş
en fazla paylaşım:hayalet