Atmeyt05 mersi .Bir sen zaten asil ettin,birde hacker cesur ve rozarback diğer herkese çok tesüf duble tesüf.
Chıp Online'nin Asilleri
Mersi krals.Unutulcak kişide olduk yine tesüf.Buğun sabah kadar tesüf edersem şaşmayın.
Ay mahcup ediyorsunuz.Neyse tesüfüm geçiyor gibi...
pcwordAtmeyt05 mersi .Bir sen zaten asil ettin,birde hacker cesur ve rozarback diğer herkese çok tesüf duble tesüf.Sana da tesüf, ismimi hep yanlış yazıyorsun. :P
İnanmıyorum sorry ahmeyt05 artık koplayarak etcem.
pcwordAy mahcup ediyorsunuz.Neyse tesüfüm geçiyor gibi...Napabiliriz daha fazla ?
Mustafa@PC >>><<<pcword
Yooo estağfirullah.
krals>>>>>>>pcword olu mu şimdi..
üstüme gelmeyin daha fazla..bnei mahcup ediyosunuz...teesüf yani..
pcwordMersi krals.Unutulcak kişide olduk yine tesüf.Buğun sabah kadar tesüf edersem şaşmayın.
ee sende naz yapinca az biraz..bizde senin için kafayi gözü kiriyoruz görüyosun...ne yapalim....
pcwordAlemsiniz
aileyiz biz.....alem başka,dünya başka alem..burasi bambaşka bi alem..hepimiz başka..
pcwordAlemsiniz
aklimdan da geçmişti yazarken.onlar alişkanlik yaptiğim için ..... koymuşu hep yaparim bunu... 'EN'lerim değil yani..çünkü hepsi benim EN im.
PcMaKeRkrals sırf meraktan soruyorum o isimleri yazdığın yerdeki bazı isimlerde noktalar var:pcmaker..
waybe...
ne ki bunlar ?
kralsSÖYLESEM TESiRi YOK SUSSAM GÖNÜL RAZi DEĞiL!!!![:)Vyürrü be
en demişkene en çoğunu ben yazim dedim :D
PcMaKeR | ntavsan | ascb | mustafa91 | mhmtkrc | caglarcosgun | sadaksoy | a_uregen | linux_tr | OnnuuR | elazigli | mcexalans | ihsan1987 | emre1990 | bjklord | emo99 | AdRaMiTi | ogzblgnr | maverengi | Coşkun OLCA | recep34 | Halil Mollaoglu | _Burak_ | Fizik | Boracalin | BatıkanDoğan | khramn | hiko91 | zulkifsavas | ßarbarious | Blackinred | sakarboy | ZorroZorro | S.W.A.T | yemre_kara | AnDi | Fattur | şafak89 | halil_l | 01apachi | onur1666 | beyt30 | bitLord | xHellknightx | ufouktan | Beyaz_ | gelefsane | eros1247 | xaxeix | doganogulturk | cemfbalex | H@ckerCesur | Ultimate | GRS | djkral64 | Nephysus | eRRhan | orhan6894 | askinda | vatansever1934 | krals | magicdeaht | gumuslu | elsad | karakura | omnia | Nickotin | matador86 | NoquitgamE | Mr.Death | sevis89 | zrgnlr04 | Meatat | halflife2gman | grkmgkc | gsm2008 | YavuzKa | swament | ugoss | kerimcem | akicom | ßy.nXq | suzgan | woodo | subasi | baris57 | silelisado | selm | aasis | legend_82 | mehterhan | velociraptor77 | blackadmin005 | asi.kralll | Yaşar Tuna Zorlu | D3wiL18 | lazuti | muhammet t. | renovatio0735 | ayzer | GaReNg | superalper | 91baris | x55jokre55 | tuzcu07 | keybeyros | serseri_17 | Barahan | kerimdd
veee çevrim dışı, gizli oturum açmış, tüm chip üyeleri..
benim enlerimdir.
Sanırım adımı ikinci kez apachi sayesinde görüyorum:)) Sene içi forumdan biraz uzak kaldım unutuldum:)) Neyse kendimi hatırlatmaya başlarım yakında:P
nasi yapar bunu...etme krdeş yazik sana..çizme kendini..
PcMaKeR:D:D:D:D:D apachi üstünü çizmiş bide :D:D:
okey bendensin.....unutmayiz biz chip ciyiz...
Coşkun OLCASanırım adımı ikinci kez apachi sayesinde görüyorum:)) Sene içi forumdan biraz uzak kaldım unutuldum:)) Neyse kendimi hatırlatmaya başlarım yakında:
https://www.chip.com.tr/forum/uyeler.asp
bunlarda benim enlerim
tam 2281 sayfa şu anda :)
İlk 100.000 de yokum
İkinci 100.000 de gene yokum.Yok yok yok.
Senin yüzünden canima Damarimdaki kanima Kuranima Kitabima Küstüm... Daha seninle konusmam Küstüm Küstüm.. Ne yaparsan yap barismam Küstüm Küstüm.. Artik sana hic karismam Küstüm Küstüm.. Küstüm Oy... Ekmegimin Tuzu olsan Küstüm Küstüm.. Kaderimde yazi olsan Küstüm Küstüm.. Padisahin kizi olsan Küstüm Küstüm.. Küstüm Oy... Bitsin bu sevdamiz bitsin Nereye giderse gitsin Konusursam dilim kopsun Küstüm... Küstüm kara gözlerine Küstüm Küstüm.. Küstüm aci sözlerine Küstüm Küstüm.. Gölgesine izlerine Küstüm Küstüm.. Küstüm Oy... Ekmegimin tuzu olsan Küstüm Küstüm.. Kaderimde yazi olsan Küstüm Küstüm.. Padisahin kizi olsan Küstüm Küstüm.. Küstüm Oy...
Phantom26 moral durumu : 0000000000000000
Şaka yaptım hepiniz kalbimdesiniz kardeşlerim benim.
Seviyorum ulan Chip forumu daha ötesi yok işte...