Phantom26Seviyorum ulan Chip forumu daha ötesi yok işte...Chip Forumu en çok seven: Phantom26 :)
Chıp Online'nin Asilleri
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,018 mesaj
Teşekkürler Ahmet...
Phantom26 moral motivasyon: 10
Sevmediğim bir laf ama buraya uyuyor,
Durmak yok paylaşıma devam...
Yıllanmış Üye
1,899 mesaj
forumun askeri
ersin bakar (safak 271)
ahmeyt05En "antivirüs tester": halflife2gman :)Bu hızla giderse tüm enleri toplarım...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
353 mesaj
kambersiz köy olur muuuuu?olmaaaaazzz.öyleyse bende yorumumu yazayım hımmmm...ehhmmmm evetttt....bence en yardımsever kylie arkadaşımız...umarım doğru yazmışımdır...
kralsben neyim beni yazan yok mu..?..:D hanv ben..küstüm küstüm..:s chip alacağin olsun..En kırılgan üye
Banlandı
5,024 mesaj
gelefsanekambersiz köy olur muuuuu?olmaaaaazzz.öyleyse bende yorumumu yazayım hımmmm...ehhmmmm evetttt....bence en yardımsever kylie arkadaşımız...umarım doğru yazmışımdır...Bu konuda beni kendi enlerine layık görüp adımı yazan tüm arkadaşlarıma en içten teşekkürlerimi sunuyorum.
Bilgi paylaşırsan çoğalır anlam kazanır,Chıp Online'a üye olma sebeblerimde birazda sizlerle kendi bilgilerimi paylaşmak ve bilmediğim konularıda hem arkadaşlarımıdan hemde Chıp Onlinedan öğrenmekti.
Ve öylede oldu.
Buraya üye olduğum ve ziyaret ettiğim sürece her zaman ihtiyacı olan arkadaşlarıma elimden gelen yardımı yapmaktan asla erinmem.
Hepinizi çok seviyorum arkadaşlar iyiki varsınız diyorum
isteyen KRALS si eklesin MSN burda
adem_kaya1990@hotmail.com
esrarengiz_adm60@hotmail.com
stres atmak ve daha iyi dostluk için..nasil olsa sanal alem..chipe güvenim sonsuz..
anlamadim ekleyen ekler abi..özgürsün..
PcMaKeRbu msn e verme ne oluyor :Sdağıtmayın böyle ya. spam mailleri yiyorsunuz böyle bayri dağıtırken code bloğuna alın :