mesajımı siliyorum:D
Chıp Online'nin Asilleri
Yakında Chıp Online üye yaş ortalaması Anasınıfı seviyesine inecek Selçuğa söyleyelimde Chıp Çocuk diye bir bölüm açsın sitede.
KylieYakında Chıp Online üye yaş ortalaması Anasınıfı seviyesine inecek Selçuğa söyleyelimde Chıp Çocuk diye bir bölüm açsın sitede.
ben nerdeyim lan, hayırsızlar
elazigliben nerdeyim lan, hayırsızlarSen benim gönlümdesin kardeşim.
Borga-xSen benim gönlümdesin kardeşim.Sende lafı agzımdan alansın
Borga-xSen benim gönlümdesin kardeşim.OnnuuRSende lafı agzımdan alansınheheyt be, eyvallah.
Chip üyelerinin büyük bir çoğunluğu şuana kadar muhattab olduklarım yani benim içinde sorun yaşadığım sinir olduğum bir üye çıkmadı...Belkide Chip'i bu kadar sevmem buradan geliyor...
Eltahir
HackerCesur
Kylie
Ahmet79
Elazığlı
Khraman
Adramiti
PcMaker
Mancukya
OnlyMann
Selçuk İslamoğlu
Recep Baltaş
Yiğido
Waybe
Pire
TBC magic
....
Şuan aklıma gelen,ve kendi içlerinde benim için "en" olanlar.
Dediğim gibi aklıma gelenler,gelmeyenler aklıma gelirse bu konuya gelip yazarım :)
Arkadaşlar teveccühünüz. Hepinize teşekkürler. Ben forumda bulunan herkese değer veriyor ve saygı duyuyorum. Konuyu epeydir izliyorum ama isim listesi yapamadım bir türlü; kazara birini unuturum diye korkuyorum...
PcMaKeREltahir konuyla alakasız da sen o tohsibaya 1 gb daha mı ram taktın.Evet, geçen temizliğe götürünce ram ilave ettirdim. Daha iyi oldu ama çok da fark etmedi. Aldığım zaman güçlüydü, şimdi biraz demode olmaya başladı ucundan. :)Çok sattım o notebooktan baya hızlı ve güçlü bir sistem ;) yanlız hdd yi 7200 devir yapacaksın ;)
Yalnız var mı 2,5 inç 7200 RPM sabit diskler? Hiç bakmadım da... Gerçi idare ediyoruz şimdilik. :)
BEN HEMEN YAZiYORUM...hepiniz gönlümdesiniz...unutmayin!!!!
-Başkan..SELçUK bey
-eltahir
-TBCMAGiC
-cbilgen
-mustafa pc@...beni unutmuşşsun...ama neyse..ben yazdim..
-ahmet ve ahmet 79
-hacker cesur
-murderer
-elaziğli
-pcmaker..
-kylie
-scarcafe
-onlyman
-adramiti
-waybe abi...
-recep baltaş..
-fattur
Mustafa@PC...Ayrıca Ahmet05 için ufak bir not:Öğrenmeye ve öğretmeye çok hevesli faydalı üye :).Teşekkürler. Bana moral oldu biraz. :D
Konuyu daha yeni okudum :)
Nick'im yazan arkadaslar olmus. Tesekkür ederim! :)
Peki benim "EN"lerim kimler?
Ayrim yapmayi düsünmüyorum. Katika bulunan, bilgilerini paylasan, uslubuna dikkat eden arkadaslarin hepsi benim icin "EN IYI" katilimcilar dir.
Öyle işte tesüf, adım onca sayfalarda sadece iki defa Bir asil olmadık