bu yılışıklık devam ederse biraz zor cevap alırsınız benden söylemesi, o ne öyle "PEEEEEDEEEFEEEE". Adam gibi istemesini bilin birşeyi.
CHIP VE PDF
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Evet arkadaşlar tamam yeni sayılarının değil ama eski sayıların PDF'sini verirseniz çok memnun oluruz
alıntı:
Gönderen : ugurbostanciSabredin arkadaşlar
nereye kadar?
Daha önce de bu konu işlendi ve Chip'ten cevap gelmişti verecez diye. Şubat sayısında pdf konusunda bir sürpriz yapacaz demişlerdi, ama öyle birşey çıkmadı. Galiba sürprizi verecez gibi yapıp vermeyerek yaptılar. :P
cevap bekliyoruz neler oluyor, kandırıldık mı!
bece chıp yınedusunuyor bu konular hakkında o kadar cok beklenti varkı chıpten adamlar hangısını yapsın bence bıraz sabır chıp bu olayı gercekleştirir...
ya selim abi o ısn dıger yonu tabi ama ben chipten umutluyum dıyorum artık chıp artık bızı dınlemeye basladı sonunda yapacaklardır ıstedıklerımızı...
bence chip bizi kesinlikle dinleyecektır... (aslında belkıde suprız yapıcaklardır ondan cevap vermıyorlardır)
ummaya hep birlikte devam ediyoruz ne güzel
Abi isyan çıkarmış mahkumlar gibi yiz isteklerimizi öle diyomuşuz gibi geliyo bana...
Ama bakalım devlet bi şey yapcak mı....???(Benzetmeden rahatsız olanlar için şimdiden özür..)
alıntı:
Gönderen : cursedAbi isyan çıkarmış mahkumlar gibi yiz isteklerimizi öle diyomuşuz gibi geliyo bana...
Ama bakalım devlet bi şey yapcak mı....???(Benzetmeden rahatsız olanlar için şimdiden özür..)
abicim tam üstüne basmışsın valla aynen benzetemen gibiyiz ama yapacak bir şey yok dediğin gibi "bakalım devlet bi şey yapacakmı?"
pdf ye ne oldu? verecek misiniz bu sene yoksa yine mi yok
Bakalım pdf leri bence şu şekilde verirler yıl sonunda önemli gördükleri konuları fazla uzun tutmayarak bi pdf hazırlayabilirler onuda yıl sonunda o yılki bütün chip dergisi içeriğini yayınlamazlar... Çünkü bu pdf lerin güncelliği olursa farklı amaçlar için kullanılabilir.
Kusura bakmayın yine devrik cümleleer kullandım...
Oda doğru selim insan bişeyleri ellikere söyleyince sıkılıyor gerçekten...
üzerinde çalışıyorlarmış daha
dergide yorum sayfasında yazıyor.
Sen bizemi sinirlendin tonic... yoksa pdf lerin geç kalmasına mı?????????