Bendeki eski Chip sayılarının birisinde 9 sayılık geçmiş dergiler Pdf olarak verilmişti.100'üncü yıl kıyağı olsun diyede bu sayıyı verdikleri linkden indirmiştim.Hayır PDF neden olmaz.Herkes dergiyi alsın diyemi.Okumak istedikten sonra ben derginin kendisini alırım arkadaşımdan daha rahat ve sereserpe yine okurum.Yani bazen CD'lerdeki Success bölümlerinde dijital dergi bulunuyordu.Tabii bilgisayar sözlüğüde.Açıkçası ben 3 aydır dergiyi almıyorum.Almamamın sebebi ise yazılımdan çok donanım sayfası olması.Orada performans ve fiyat mukayeseleri yapıyorlar.Ki beni çokda ilgilendirmiyor bunlar açıkçası.Çünkü hem markalar hemde fiyatlar illere göre değişiyor.Düşünün:Her sayıda bir toplama bilgisayar önerisi yapıyorlar ya hani 3 kategoride olan ve burada fiyatlarınıda veriyorlar.Ben bu fiyatların gerçek piyasa ile tuttuğunu daha hiç görmedim.Acaba oradaki fiyatlar kendi alış fiyatlarımı?Konu saptı belki ama çok doluyum ben bu konuda.Derdim sadece dijital sayılar değil.Ben isterimki verilen programların hepsinin ne iş yaptığıyla ilgili bilgiler olsun.Dergide yazmazsa bile CD'de yazsın bu bilgiler.15-20 programın açıklaması var ve gerisi ??????? çok yanlış.2-3 yıl önceki sayılarla mukayese ettiğim zaman görüyorumki hem dergi hemde CD'ler o zamanlar daha iyiydi gibime geliyor.
CHIP VE PDF
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.alıntı:
Gönderen : eyupkorkBirde MESAJ SAYILARIMA NOLDU kardeşler daha yeni mesajlarım silindi şimdide mesaj sayımımı sildiler... Herneyse sayıyla birşey olmaz ama adların altları çok boş kalıyor chip yetkilileri...
Madem yıldızlar falan silindi bari avatar falan koyunda ardiye çukuru gibi görünmesin
silence ve murat a katılıyorum (muratta bahsetmişti) su mesaj sayısı bolumu artık cok os duruyo yav bı avartar koysanızda senlense bıde pdf olayını halletsenız chip yetkılılerı ama nerdeeeeee...........
arkadaşlar cursed ve elvis forumdan ayrılmışlar, cursedle ne kadar çok tartışmamız olsada o benim için değerliydi yalan yok, elvise gelince zaten onu anlatmaya gerek yok, bu forumdaki nadir insanlardan biriydi, eski üyeler gibi onlarda gittiler, forumumuzdan yıldızlar kaymaya devam ediyor.
Eminmisin Raziel selim forumdan ayrılacağını bana söylemedi senin haberin nerden oldu kardeş...
imzasına bak durumu anlarsın eyüp kardeş. sebebi de son günlerdeki olaylar olmalı.
Arkadaslar artik chipin civisi cikti kadim arkadaslarda gitti dediklerinize gore.Hem su dergi isindede haklısınız reklam için hep donanımdan bahsediyorlar sonra adini test diye millete yutturuyorlar.Yani tamam belki haklılar ama madem test için yapıyorlarsa ozel bir dergi cikarsinlar yani millet donanim dergisi amıyor sadece.Neyse bu yazı konu disi ve karmasık oldu zaten kafamda karısık ondandır bende artik buraya mesaj yamıyorum.Belki bende cikarim forumdan.sizlere kolay gelsin
Bana gerekecek sayfaları yırtıp dosyaya koyuyorum, valla ne yalan söyleyeyim bir müddet sonra onları da atıyorum bende neydi o japon felsefesi yahu, feng shui hatırladım, hani yalın ayak başı kabak, evde fazladan hiçbir şey istemeyen, anti çöp adam durumları hastalığı var da. Dergi biriktirenlere tavsiyem ise : Para ediyorken bir türlü satın ya da çöpe atın. Pdf herkes istiyor bu forumda elli yıldır.
evet herkes pdf istiyor ama bir şey olduğu yok, ayrılan ayrılana forumdan.
arkadaslar bende selim murat ve serdara uyup bu forumu terkedıyorum muratla konustuk sonra selıme ve serdarada bahsedecem bir site açmak istiyoruz ve o siteye forumda ekliyeceğiz bu işlemleri yaptığımızda size tekrardan döneceğiz
sürprizleri olacak bu sene Chip'in, artık pdf miz olacak arkadaşlar, bize beklemek kaldı sadece.
inşallah ben de bikaç aylığına başika foruma takılmaya başladım chipi unuttum burası çok soluk geliyor bana artık...
Chip, birkaç arkadaşımıza verdiği cevapta PDF'leri yazın vereceğinden bahsetmişti. Yaz geliyor da bir hatırlatayım dedim. Haziran ayı mesela, gayet hoş, latif bir YAZ! ayıdır. Di mi?
bu yaz mutlaka pdf yi alacağız, sözleri var zaten.
bence dvd içerikli bir özel sayıda bütün chip arsivini pdf dokumanı halinde verseler çok iyi olur. benim kayıp workshoplarım war. daha önceki dergi cd lerinde de e-dergi vermişlerdi.
dergilerimin bi kısmı kayıp, bi kısmının resimleri kesilmiş (insanın anaokuluna giden kızkardeşi olunca böyle oluyor). cdlerimin çoğu kayıp, kayıp olmayanların da yarısı çalışıyor. 4 yıllık arşivdi yaw :'(
uzun süredir forma girmiyorum ama mesele gene aynı PDF !
Süpriz galiba çıkmaz ayın Çarşambasına ertelendi
enteresan!!!
alıntı:
Gönderen : Recep Baltaşavatra yok mesaj numarası yok yıldız yok....ohooooooooooooo....bu ne yaw...böle forum mu olurmuş...
yuci dostum, recep artık bir mod, bunu da geçtim, bu konu pdf ile ilgili, öznel bir tartışma yeri değil, özelden halledelim bu tür şeyleri. Bu arada karamurat aramıza tekrar hoşgeldin, ancak pdf konusundaki karamsar görüşlerine katılmıyorum, chip workshopların bile pdf sini bu ay verdi, yakında eminim ki bu konuyla da ilgili bir sürprizleri olacak bize.
dışarıdan bakan bir kişi "şu foruma bak moderatörü bile bu forumdan memnun değil" deme ihtimalinin olasılıklar arasında olması(?!)bana göre(?!) enteresan
recebi az da olsa tanıyorum, en azından tanıdığımı sanıyorum...
selam ve sevgilerle...
ben
alıntı:
Gönderen : elvis32yuci dostum, recep artık bir mod, bunu da geçtim, bu konu pdf ile ilgili, öznel bir tartışma yeri değil, özelden halledelim bu tür şeyleri. Bu arada karamurat aramıza tekrar hoşgeldin, ancak pdf konusundaki karamsar görüşlerine katılmıyorum, chip workshopların bile pdf sini bu ay verdi, yakında eminim ki bu konuyla da ilgili bir sürprizleri olacak bize.
zaman zaman seviye kaybedilse de...
alıntı:
Gönderen : Recep BaltaşArkadaşlar eleştirdik....Moderatörlerinde eleştirmeye hakkı var...bakın meyvesini de aldık artık avatar lar var...Zaten hiç sevmesem burada işim ne.....Seviyeli burası sonuçta....