PDF formatında eski dergileri sizden daha önce rica etmiştik, bunu bize chip cd leriyle bir şekilde ulaştırmanızı sizden bekliyorduk ve sizden duyduğum kadarıyla bu sene böyle bir girişiminiz olacaktı yanılmıyorsam. Böyle bir planınız var mı? Lütfen açıklık getirir misiniz? Ben eski dergileri evde tutamıyorum artık, düşünün 7 sene oldu ve artık dergi koyacak yer kalmadı, bir şekilde bize eski sayıları ulaştırmanızı istiyorum.
CHIP VE PDF
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bende katılıyorum. bende 4 senedir alıyorum ve odamda bi köşeyi dergilere ayırmak zorunda kaldım pdf formatında verilmesi çok iyi olacak.
bence de de olması gereken birşey.
muhakkak dergiler pdf haline getirilmeli ve verilmeli
ayrıca o ayki derginin pdfsi de cdlerin birinde verilirse daha iyi olur bence
Haydi kolay gelsin...
ewt ew dergi dolu bastan sona yer kalmadı chıp yetkılılerınden rıca edıyoruz lutfen pdf
altını çizdiğin cümleyle ne demek istedin anlamadım, bu ay verdii derginin yanında cd de pdf formatındaki aynı dergi olsun diyorsan avucunu yalarsın çünkü bunu yapmaları demek derginin büyük ölçüde okur kaybetmesi demek.
alıntı:
Gönderen : Razielçünkü bunu yapmaları demek derginin büyük ölçüde okur kaybetmesi demek.
kesınlıkle abı ben sahsen arkadaslardan cd lerı alırım okurum bence bole o aykı cd deılde her 3 ayda bır verseler vya yıl sonunda topluca verseler super olur
benim para verip de aldığım derginin cdlerini ben niye başkasına vereyim ki:
Walla ülkemiz koşullarında kimse beleş dökümana hayır demez...
alıntı:
Gönderen : ugurbostancibenim para verip de aldığım derginin cdlerini ben niye başkasına vereyim ki:
abicim arakdaslık die bi kavram vardır bılırmısın
walla pdf yi yıl sonunda toplu versinler bence şimdiye kadar çıkan sayıoları bi cdde toplayıp versinler... olsun o kadarcık kıyak canım....
zevkler ve renklerler tartışılmazmış
tartışmayı(tartışma varsa) ben başlattıysam bu konuyu kapatalım lütfen.
Haydi kolay gelsin...
Bizde ısrar edelim yaşasın pdf pdf pdf pdf pdf pdf pdf pdf pdf pdf sanki biraz ADOBE yandaşlığı oldu gibi ....
dam üstünde saksağan
pedefe
Haydi kolay gelsin...
pdf olacak mı kimse neden birşey demiyor. sizde konuyu dağıtmayın ve asıl konumuza gelelim
ewt yaff konuyu dağıtmayın.......................................
pdf ısterız peeeeeee deeeeee feeeeeee
ewt peeeeeeeeeeeeeddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeffeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
veya piiiiiiiiiiiiiiiiiidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieefffffffffffffffff
(her nasıl okunuyosa)
evet öğrenmek istiyoruz... hiç ses çıkmadı bakıyorum da....