3. sayfanın sonunda tonic in bi mesajı varda selim ona dedim... Sinirlenmiş hesabı...
CHIP VE PDF
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Fazla sinir yapmamak lazım... Asıl sinirlenilecek mevzu hızla gelişen çin ve hindistanın birkaç yıla kadar teknolojide bizide geçmeye çalışmaları...
yok size niye sinirleneyim tabiki chipe. bir şeyin zamanı verildiyse o zaman yapılması lazım yoksa tarih falan vermicek yakın dicek. tabi o yakındanın süresi belli değil. microsoft gibi oldular bence belli tarih verip erteliyorlar
hımmm tamam ozaman çünkü buaralar herkes bize sinir trip yapıyoda...
yok ya size niye trip yapıyım
Yok be kardeşim bende sana demedim sadece senden şüphelendim o trip mevzusuda başkalarını kapsıyor keşke herkes sizin gibi olsa.....
bizim de diyebilirsin sen ona!
evet bu bizim için çok kötü olucak..çin ve hindistanın geçmesi...Ne yapabilriz diycek olursanız beyler..bu ülkenin geleceği bizleriz... tabii ki bizler buna izin vermiyeceğiz ...Yapılacak çok şey var..En başında biz bu gibi forumlarda böyle dostluklar kurdukça birbirimize yardımcı olup kenetlendikçe biraz zor geçerler....
Bide forum yöneticelirini saymassak elviscim..
hala tam olarak kaale alınmıyoruz bunu görüyorum
arkadaslar "kendi pdf ni kendin yap" kampanyası açmayı öneriyorum...
sence hazır verilecek olan kadar güzel olurmu? bence en iyisi basım için hazırlanan taslaktan oluşturulacak pdf en iyisi olur. aksi halde yok kenarda bozukluk yok efendim renklerde karışmalar vs... bence hazır olanı kadar iyi olmaz.
tabiki olmaz ama hiç olmamasından iyidir...
En sonunda ben sinirlenecem ben yapıp herkese yollayacam ama boş vakit lazım biraz....
Aynen yapacakmı - yapmayacakmı? yapacaksa ne zaman yapacak? bizim elimize ne zaman ulaşacak? Başladılarmı? Böyle birşey varmı?....
elvis32 nin imzasında gordugum bu chip+pdf ikisi birarada kampanyasına bende destek oluyorum. Ayrıa kendi pdf ni kendin yap geyiginden dolayı erim e tskler. Yap, islet, devret de buna alternetif olabilir. Bugun cok kod yazdım galiba biraz basım donuyor. Simdilik bu kadar yeterli. Hepinize bu haklı dileginizde sonuna kadar destek. Muhabbetle...
ya arkadaslar su adminlerin bizleri kaale almaması artik biktirdi beni ya once su korsan olayında simdi ise su pdf olayında cit diye bir ses bile yok hatta bu sitede admin varmi onuda bilmiyorum belki de hacklenmiştir site adminler filan ulasamiyorlardir.belki tum chipi hackerler cikariyordur elemanlar baglanmiş rehin filan alinmiştir:))
Ben byte dergisinin forumlarındada katılıyorum orada bole bir konu actim hemen cevap geldi calismayı baslattık diye bir kac arkadasda bole benim le birlikte olunca calismayı baslattılar.Ama chip kendi kullanıcısını bile dinlemiyor.Galiba ileride chipi kotu gunler bekliyor yani rakipleri gun gectikce yenileniyor ama chip elinden gelenleri yapamiyor...
en azından ya arkadaslar konu ne diye mesaj filan atsalar bari anlamıyorlarsa biz aciklamaya calisiriz yani??
Yani insaf 5 sayfa olmus adamlar cevap bile vermiyor yani denecek bise bulamıyorum.Sizlere iyi calismalar kolay gelsin birde iyi geceler.....