Chıpte en çok kiminle tanışmak istersin
ha burda geyik epey boynuzlanmış bakayirum uşaklar bende mustafapc ile tanışmak isterdim bide konu sahibi kyle ile acaba kyle minegue a benziyormu:)))
yok yaw..:))
Ben bulusmalarda tanısmak istedigim cogu kişiyle tanıstım zaten.Hepsi cok sıcakkanlı insanlar.Bitek Koray Kocaman'la tanısamadım kısmet olmadı.İlerki bulusmalarda Koray abiyle de grsürz ins...
Günümüz Türkiye şartları güven vermiyor ki insanların binbir türlü hali var bu konuda burda tanışmak istedim kişilerle özelden tanışıyorum tabi ancak dışardaki hayat çok farklı ben çok kişiyle tanıştım bazıları hiç iyi tecrübe olmadı gitgide kötüye giden hayat şartları illetişim kurmamıza bile engel kişilerin hal ve hareketleri çok deyişiyor
Uzun zamandır forumdayım ve bir çok arkadaşla tanıştım kimisiyle hala görüşüyorum kimisiyle bağları koparttık.Sanal bile olsa iyi arkadaşlıklar bulabileceğiniz buraya yazma amacı sadece bildiklerini paylaşmak olan seçkin üyeler barındırmış ender forumlardan biridir Chıp Online Forum.
Tanışmak istediğim pek fazla kişi yok.Ahmet79,Kaptanos,Süleyman nickli kişilerle(abilerimle) tanışmak isterdim.İyi biri olduklarına inanıyorum ve biliyorum.
Kylie niye adın turuncu?
ya benim gidiş sebebim kylie'ninkiyle ayın, geçen gece msndende konuştuk zaten aynı şekilde. artık eski tadı vermiyor forum bana, ilk üye oldum çok güzeldi biçok kişiye yardım ediyorduk(e heveste var yeni:) sonra sitenin isimleriyle tanıştık muhabbetler ilerledi vs. kimisi gitti kimisi ben gibi zar zor her gün bakabilir oldu... derken o orjinalliği yok şimdi, zaten dikkat eden bilir nerdeyse 1 yıldan fazladır sorunlara cevap bile yazmıyorum gerekli görmezsem. aynı sorunlar aynı cevaplar yine anlamayanlar kesmez gibi ters ters cevap veren ukalalar... tıpkı öteki forumlardaki gibi sağdan soldan çalıntı birbirinin kopyası konular, içerikler; boş muhabbetler... nerde yaptıysak reklamı kötü olmuş gibi zamanında chip online'a adını verenler ve onların sağladıkları yok olmuş, bundan mütevellit bendede pek istek kalmadı. o 5000'de bıraktı bende belki 7000'de koymayı planlıyorum son noktayı, idare edersem o zamana...