Arkadaşlar Chıp Online'dan en çok kiminle tanışmak istersiniz? mesela ben en çok Eyüp ve Borga-x'le tanışmak isterdim.
Ve özelden de görüştüğüm diğer arkadaşlarımla da tabi :)
Chıpte en çok kiminle tanışmak istersin
elazigli,borga-x ve sakarboy
kendimle.He he
eyw. mystic, bende senle tanışmak isterim;)
zaten öyle çok ayrım yapmadım hiç forumdakiler arasında ama, özellikle bi şekilde muhabbetimiz geçenleri(uzun-kısa) tabiki daha bi çok isterim.
Azra Büyüküstün
viking20 borga-x coskun olca
fucucuSoruma cevap verenle. :)
Kylie,Borga x,bomfockmuns,eltahir,ahmeyt05,pcmaker,coşkunolca,elaziğli,onnurrr...
Phantom26Kylie,Borga x,bomfockmuns,eltahir,ahmeyt05,pcmaker,coşkunolca,elaziğli,onnurrr...Ben de seninle tanışmak isterim abi.Aslında forumda aktif olup da artık tanıdığım herkesle tanışmak isterim mutlaka.
Azra BüyüküstünBen seninle tanışmak istemem bu forumda atıştığım bir sen varsın çünküAma forumda atışan sadece biz değiliz. Atışma da lazım biraz.Üstelik seviyeli tartışma, her iki taraf da fanatik değilse doğruya yaklaştırır ve bu güzel birşeydir. :)
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 23 Haziran 2009 20:34
Saymaya kalksam üyeler çıkar, arada unuttuğum olabilir diye yazmayayım diyorum.
Ama Chip ve burdaki üyeler gerçekten çok seviyeli ve sıcak...
Web'in koskocaman kuyusundaki her adın sonuna eklenmiş, "içi boş forum siteleri" gibi değil.
Kylie, Azra, onlinetr, film ve müzik konusunda bana diklenen Jeepers Creepers, jeomania..
Tanıştığım çok var buluşmalardan.. Buluşmalara gelen benle de tanışır ister istemez.. =)
elazığlıyla tanışmayı çok isterim:)
benimle tanışmak isteyen yok galiba:(
aynen kim soruduğum soruyla ilgilenirse..:):)
kralseltahiradaş ha
uğur..
ahmet ve ahmeyt..
kylie..
pcword.
mustafa pc@...
CU_GS7
borga_x.
onnur..
cbilgen...
coşkun olca
sakarboy
son kral adaşim
bunun için bir yer belirleyelim.
Bende seninle tanışmayı çok isterim Cem İzmirde olsaydın Chıp Online buluşmasına gelirdin görüşürdük o zaman.
bende İzmirdeyimde nooldu :(