Chıpte en çok kiminle tanışmak istersin
Ben SüLeyman AbiyLe Tanısmaq İsterdim :)
Süleyman abin Türkçeyi düzgün kullanmayı seven bir insan ve onunla cidden tanışmak istersen öncelikle Türkçe konuşurken eğer tekniki diyilse yabancı harfleri sokmanı sevmez.
Forumda değer verdiğim ve Türkçeyi düzün kullanan sayılı insanlardan biri. Bunu yanlış anlama sadece öneri,kardeş,arkadaş önerisi olarak al.
Ben de hepinizle tanışmak isterdim. Birgün nasip olur inşallah bakalım. Olmadı mahşerde. :)
Türkçe meselesi ah ah. İhmal ettim onu da, bakalım tekrar ele alırız artık.
İlber Ortaylı bir televizyon programında "Kafanızın çalışmasını istiyorsanız tarih öğreneceksiniz" demişti. Aynısı dile uyarlayalım: Kafanızın çalışmasını istiyorsanız dil öğreneceksiniz ama öncelikle kendi dilinizi, hakkıyla...
Böyle söyleyince faydası olur belki. :P
Ben de elimden geldiği kadarıyla dikkat etmeye çalışıyorum. Gerek yazarken gerekse konuşurken.
Özellikle de yazarken "de" bağlacı artık bende hastalık halini aldı. Nedendir bilmem tabi:)
Artık bağlaç olmayan "de" leri de ayrı yazmaya başladım
Süleyman,Ahmet_79 ve Zimbabwe İle...=)
İnşallah tanışırız birgün. :)
Selçuk İslamoğlu ile tanışmak isterdim.
Süleyman, ADEM_KAYA, PCMaKeR, Mustafa@PC ve Ahmet_79
Selçuk abinin Facebook'u var ekleyen oldu mu?Eklemek serbest mi? Yakından tanımadığım kişileri eklemeyi yanlış buluyorum. Sonuçta o kişi sizi eklemek istemeyebilir ama sizi ismen tanıdığı için ya da şimdi hiç görüşmediğiniz samimi olmadığınız bir ilkokul arkadaşınız olduğu için sizi kırmayı istemeyip ekleyebilir. Bu kişiye sizi ekleyebilir miyim diye sormak da saçma olacağı için genelde böyle bir şeyi istesem de genelde bu dürtümü sonuçsuz bırakıyorum.Tanışmak istediklerim;
AdRaMiTi, Burak Torun, e-eyup, Jade-x, Kylie, Mustafa@PC, Selçuk İslamoğlu, Serkan Karadaş, Süleyman. .(alfabetik )
Aklıma ilk gelenler bunlar. Sonra aklıma gelirse eklerim.
Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 17 Eylül 2009 13:02
Herkesle. Tüm Chip ailesi biryerde, yazışmaların yetersiz kaldığı, koyu bir sohbette.