Bilgisayarımın açılışı 111 saniye,idi ayarlar uygulandıktan sonra süre uzadı açılış 138 saniye oldu kayıt defteri ayarlarıyla oynanmasını tavsiye etmem çünkü açılışta tam 27 saniye gecikme kaybettim diğer ayarları kayıt defteri hariç uygulanmasında sorun yok dikkat edin bilgisayarınız yavaşlamasın
Daha hızlı,daha atak ve daha uyumlu bir Vista !
kral6735Bilgisayarımın açılışı 111 saniye,idi ayarlar uygulandıktan sonra süre uzadı açılış 138 saniye oldu kayıt defteri ayarlarıyla oynanmasını tavsiye etmem çünkü açılışta tam 27 saniye gecikme kaybettim diğer ayarları kayıt defteri hariç uygulanmasında sorun yok dikkat edin bilgisayarınız yavaşlamasıpc nizin konfigürasyonuna göre bu ayarlar farklı sonuçlar verbilir bunun uyarısını yapmıştım.Ayrıca kayıt defterinde yapılan her değişikliğin geriye nasıl alınacağını da gösterdim ki yaptığınız değişiklikleri kolayca geri alabilesiniz.Bence teker teker deneyin sonuç aldığınızı kullanın sonuç almadığınızı geri alın.Birde şunu unutmayın vista değişiklikleri öğrenebilen bir sistemdir değişikliklerin oturması ve etki etmesi süre alabilir örn format atılmış sıfır bir vista 2 aylık bir vista dan yavaştır kullandıkça hızlanır sizin ondan neler beklediğinizi anlamaya ve o yönde kendini hızlandırmaya başlar.Selamlar
bitirdim yaw heleşükür kaç saattir ugrasıyorum :) dur bakalım sonucu yazcam...ilk başta 90 sn de açılıyordu.
Vista'dan memnun biri olarak daha da memnun kalacak olmanın verdiği sevinç ile teşekkürler ediyorum.
action848AÇILIŞTA BÜTÜN ÇEKİRDEKLERİNİZİ KULLANINtabii ki ben şu anda kullanıyorum fakat vista kadar performans artşı olmuyor en azından bende öyle
seçenegini Windows 7 rc sürümündede kullanabilirmiyiz?
selamlar
nonpasarantabii ki ben şu anda kullanıyorum fakat vista kadar performans artşı olmuyor en azından bende öyleBilgi için Teşekkürler... bende vistadan daha fazla performans artşı oldu .gerçekten çok yararlı bir konu olmuş.Emeğine Sağlık
sen neymişsin be abi!
buradaki de sen misin?
hensarsen neymişsin be abi!
buradaki de sen misin?
abi süper olmuş emeğine sağlık
Arkadaşımız gerçekten olayı tam olarak anlatmış
Ya abiler lütfen yarddım edin vista sp2 yi nerden kurucam ooff
çok teşekkürler..
riskli dedikleriniz haricinde diğerlerini uyguladım.
125 sn de açılan vistam şimdi 85 sn. de açılıyor.
hala istediğim kadar hızlı değil ama sayenizde 40 sn farketti
cimbomluberkYa abiler lütfen yarddım edin vista sp2 yi nerden kurucamsen kayboldun galiba
çatlama yakında çıkar sana tavsiyem ing sini yükleyip te başına iş alma türkçesi çıktığında paşa paşa yüklenir bilgisayarına
3 SAATTİR BU KONUYU İNCELİYYORUM HOCAM ELİNİZE SAĞLIK RESMEN KİTAP YAZMIŞINIZ
abi süper çalışma olmuşda inşallah sisteme birşey olmaz
işte budur... süper bir yazı olmuş...
ellerinize sağlık benden 10 üzerinden 20 puan
....sizden öğrenecek daha çok şeyimiz olduğunu düşünüyorum....
GERÇEKTEN FAYDASI OLUR BU UYGULAMALARIN EMEĞİNİZE SAYGI DUYUYOR VE TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Arkadaşlar sağolun mesajlarınız için
yaklaşık 4 aydır araştırma ve dökümantasyonla uğraşıyorum ve sonunda bitirdim yazmaya başladım sanırım 2 hafta veya biraz daha fazla sürecek bir yazma sürecinden sonra sanırım şimdiye kadar vista üzerine yazılmış en kapsamlı Türkçe çalışmalardan birini forumda yayınlayacağım.Ve vista konusunu kapatıp seven üzerinde çalışmaya başlayacağım
DAHA SORUNSUZ,DAHA PRATİK VE DAHA KİŞİSEL BİR VİSTA
yolda geliyor
nonpasaranArkadaşlar sağolun mesajlarınız içinHelal olsun abi. Eline sağlık...
yaklaşık 4 aydır araştırma ve dökümantasyonla uğraşıyorum ve sonunda bitirdim yazmaya başladım sanırım 2 hafta veya biraz daha fazla sürecek bir yazma sürecinden sonra sanırım şimdiye kadar vista üzerine yazılmış en kapsamlı Türkçe çalışmalardan birini forumda yayınlayacağım.Ve vista konusunu kapatıp seven üzerinde çalışmaya başlayacağım
DAHA SORUNSUZ,DAHA PRATİK VE DAHA KİŞİSEL BİR VİSTA
yolda geliyor