Sağda solda parça parça verilen bilgileri tek bir yazıda toplamışsınız.
Çok işime yaradı, çok teşekkürler...
Daha hızlı,daha atak ve daha uyumlu bir Vista !
inanılmaz işime yaradı çok saol
Öncelikle bu dokuman icin cok tesekkur ederim.
Bu ayarlarin genelini yaptim sistemim gercekten abartili bir sekilde hizlandi.
Ama bir problem oldu denetim masasina giremiyorum.
Girmek istedigimde acilip gibi oluyor ve kendiliginden kapaniyor. Denetim masasinin icine giremiyorum..
Nedendir ?
Simdiden tesekkurler....
siz yenim öğrenindinizz çok geç kalmışsınız
vista kullanıyorumda xp ye geçicem tavsiye edermisiniz?
teşekkürler paylaşım için açılış hızına çok fazla katkısı olmadı ama genel performansı ve hızı ciddi biçimde iyileştirdi vista sp2 ile ilgili paylaşımınızı özellikle hixmetler konusunda sabırsızlıkla bekliyorum. ellerinize sağlık....
herşey tamam da benim sorunum boot ekranındaki o gidip gelen çubuk bende 15 20 kere gidip geliyor anlamsız yere o kadar uzun o ekran kalıyorki buna bi çözüm bulabilrmiyiz acaba benim laptop t7250 2 ghz 3gb ram kardeşimin core2duo 1.5ghz 3gb ram laptopunda aynı çubuk 5 kere sayıyor 6.da vista yükleniyor yardım bekliyorum
seni alnından öpüyorum kardeşim dehşet bir konu tekrar tekrar teşekkürler
Windows7 için bazılarını uyguladım ve veriminide alıyorum yalnız 1 yan etkisi oldu hangisinden dolayı olduğunuda çıkartamadım ama sorun şu normalde 20-30sn de kapanan PC 1-2dk da kapanmaya başladı.Yardımlarınızı esirgemeyin :)
Sorunun kaynağını buldum PC kapanırken sanal belleği silmeyi etkinleştirmiştim ondan kapanması uzun sürüyormuş eski haline getirdim sorun çözüldü.
Mükemmel.Ellerine sağlık.
Fakat biraz geç olmuş.Windows 7'ye geçip daha çok hızlandırma yazabilirdiniz.
Zaten yarısından çoğu 7'ye de uygulanabilir.
Vista'yı hızlandırmak için Basic temaya geçmek gerekiyor fakat geçince de Bence Aero'dan daha yavaş çalışıyor ya da bana mı öyle geliyor ? Neyse bence vistanın açıldıktan sonra yavaşlamasının en önemli sebebi Kenar Çubuğu ; gelmesi 20 saniyeyi buluyor... Teşekkürler paylaşım için.
bunun programi yapilsa süper olur walla
teşekkürler gayet iyi bir çalışma olmuş
Dediklerinizi çoğunu yaptım. İnşallah perfonmasta az oda olsa etkili olur. Ayrıca önerileriniz için de çok teşekkür ederim.