saolkardeş klavyene sağlık
Daha hızlı,daha atak ve daha uyumlu bir Vista !
Güzel çalışma ama ben birşey soracam burdaki bazı şeyler zaten windows vistayı update yapınca sizin dediklerinizde olmuş oluyor. Bence güncel bir bilgisayarın bu yazdıklarınız şeylere pekde ihtiyacı yok gibi. Eskiden ben bu ayarları xp'de yapıyordum. Ama yinede ellinize sağlık, bizi aydınlattığınız için.
Güzel çalışma ama ben birşey soracam burdaki bazı şeyler zaten windows vistayı update yapınca sizin dediklerinizde olmuş oluyor. Bence güncel bir bilgisayarın bu yazdıklarınız şeylere pekde ihtiyacı yok gibi. Eskiden ben bu ayarları xp'de yapıyordum. Ama yinede ellinize sağlık, bizi aydınlattığınız için.e tabiiki satılan makinaların seviyesi yükseldikçe bazı maddeler geçerşliliğini yitiriyor mesala vista ilk çıktığında çoğu yeni satılan makinada 1 gb ram vardı şimdi nerdeyse 4gb ram standart oldu nooldu readyboost ve ram arttırın maddeleri çoğu yeni makina için gereksiz kaldı vs.
ama şunuda söylemek zorundayım hala vista ile kullandığım bir iş laptopum var p8700 işlemci 4gb ram ve 4650 ekran kartına sahip bir hp pavillion.Normal vistayı kurup sp2 dahil bütün güncellemeleri yaptıktan sonra laptopun yeniden başlama zamanı 125 sn civarı oysa bu yazıdaki makinama uygun maddeleri uyguladıktan sonra bu 75 sn yeye düşüyor.Yani benim 4 gb ramim var işlemcim en yeni seri bunlara ihtiyacım yok diyip hafife almayın burada yazanları
Teşekkürler.
Biz hala XP' deyiz :D Ama geçersem Windows 7' ye geçerim direk :)
Yarar bilgiler Vistacılar için :)
Teşekkürler kardeş Windows 7 sizi Bekler Bunlara gerek kalmadan doğuştan görsel ve performansı yüksektir bir süre vista kullandım bilgisayarımı acayip kastı windows 7 home basic ile biraz olsun hızlı ve güvenilir oldu grafik yeterliliğiniz varsa wnidows 7 ultimate öneririm...
eline emeğine sağlık kardeş...
ilk denedm pc 3dk. da basladı smdi 65sn.
süper oldu pc kardes snn sayende eline emeğine sağlık...
Eyvallah kardeşim sayende benim makine tam anlamıyla bilgisayara benzedi. :) Özellikle bilgisayardaki hız değişimini fark etmemek mümkün değil. Eline koluna sağlık...
Güzel bir açıklama ve net bir şekilde çözümdür.. ben hayatimda hiç vista kullanmadim özelliklerini dahi hiç bişey bilmiyorum o yüzden windows vista kullanan arkadaşlara iyi gelecektir bunlar.
ayrıca birde şu var herkesin agzinda dilindeki söylentilerdir.. neden windows xp windows vistadan daha cok sağlam daha çok diyorlar hiç anlamiyorum teknoloji ne kadar gelişirse bir okadarda iyi olmazmi?
benim yeni oyun bilgisayarım değilde eski bilgisayarım vistaydı ve çok yavaştı sağolun konu için
kullandığım en kötü işletim sistemi vistaydı. bence tam bi fiyasko haaala xp kullanıyorum arkadaş :)
windows 7 yada windows xp daha iyi bence
Oyun Gemisi,Skor Oyun,En Güzel Oyunlar,Oyun Kuzusu,Gezegen Oyunları