Yahu bu batmanın oyunu fena değilha:) yarım saat oynama fırsatım oldu , onuda jokerin hatrına denedim.Hatrı çok bende keratanın.baya güzel olmuş yahu.Kafasını eğip öle bir bakıyorki kameraya.hey maşallah diyosun.Zoom yapıp düşmanını hayranlıkla izlermi bi insan
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Bende bir tane buldum:
ATV GP
Açıklaması bile çok komik "Bir oyun nasıl yapılmamalı dersleri"
Bu arada olasılıksız kitabı güzelmiş gerçekten.Ama diyaloglar daha iyi olabilirmiş gibi geldi bana.konuları bağlama faln iyide diyaloglar çok basit olmuş.Belkide çevirmeden kaynaklanan bişidir. Yarısındayım kitabın sahura katar biter büyük ihtimal.2. kitabıda aldım hemen tabii:) Empati.Bakalım o nasıl.sabırsızlanıyorum.
Yahu bu batmanın oyunu fena değilha:) yarım saat oynama fırsatım oldu , onuda jokerin hatrına denedim.Hatrı çok bende keratanın.baya güzel olmuş yahu.Kafasını eğip öle bir bakıyorki kameraya.hey maşallah diyosun.Zoom yapıp düşmanını hayranlıkla izlermi bi insan
Bahsettiğin düşman Joker ama
Bence Jack Nicholson daha iyi bir Joker'di.
Bence Jack Nicholson daha iyi bir Joker'di.Film olarak en sonuncusunu izledim birtek batmanın. Ordaki performans gerçekten muhteşemdi.Batmanin kalaslığı yanında aldı götürdü filmi.Birde şu intihar olayı tabii..Jack nicholson "guguk kuşu" isimli filmdeki performansını hiçbir filmde göremedim ben.ne filmdi ya.
Batman'de de çok iyiydi. Genel olarak zaten iyidir. Ama benim favorim, bir numara, her zaman Al Pacino.
Benim bir numaralı aktörüm johhny depp tir. jonny demişken , buyrun son projesi :
http://www.youtube.com/watch?v=DeWsZ2b_pK4
heycanla ve merakla bekliyorum:)
Sniper Elite'i yükledim,Single Player oyanayayım dedim,oynanış güzel de,grafikler pek güzel gelmedi.Online oynayayım dedim,herkes delik deşik etti beni:D Yok,yok bu sniper elite pek bana göre değil.S4 League'i tekrar indireyim bari,güzel online oyun.Bir ara oynuyordum gerçi:D Silahların ve kılıçların olduğu bir oyunda ''Touchdown'' diye bir şeyin ne işi var ya:D:D Ama çok sevdim bu olayı.
Şu GTA IV ne oyun ya:D Adamı motosikletle kovalıyorum,o da motosiklette.Ateş ettim,20-30 metre havaya fırladı takla ata ata düşmeye başladı.Ben tam işi bitti o adamın diye düşünürken bir baktım adam yandaki binanın çatısına düşmüş bana ateş ediyor:D:D:D Sonra yandaki merdivenden indi öldürdüm gerçi adamı ama bug mıdır nedir,güldüren bir andı:D:D
Waaw !!!
Bu konu gerçekten de rekor kırmaktan çoooookkk uzak arkadaşlar.
15:43--17:11 = 1sa.28 dk
Hiç mesaj yok :(
Yoo,aslında pek uzak değilmişiz gibi.Dalgalanmalar var,belli saatlerde çok kişi giriyor bu konuya,belli saatlerde pek ilgi olmuyor.Mesela 2 günde 19 sayfa geçmişiz böyle gidersek rekoru yerle bir ederiz.Bir de rekordan sonra kapatılmaz değil mi konu?Kapatılmasın ne güzel sohbet ediyoruz:D:D
Edit:eksik harfSon Düzenleme: Psychonaut968 ~ 08 Eylül 2009 03:21
Niye kapatsınlar ki? Daha Guinesse'ye bildircez bence hedef: 5000 olmalı. (biraz aşırı oldu ama :D)
Okudum. Düz duvara tırmanabilen ATV yapmışlar devrim
Herkese hayırlı sahurlar,afiyet olsun.
Burada daha yarım saat var ezana.Ezan okunurken şöyle bir litre suyu kafama dikip yatacağım.Gün içinde çok susuyorum öbür türlü.
İyi istirahat et Serdar. Geçmiş olsun tekrar.