Ya şu güvenlik koruma paketlerine dahil olan anti-spamler ne işe yarıyor? Gmail, Yahoo ya da Hotmail zaten spamleri kendileri filtre etmiyor mu?Aynı özelliktemi acaba.Eğer öyle ise demekki yetersiz.Hazır Konu açılmışken,
Dictionaryx
+
?
Null.
Internet kullanıcıları üzerindeki etkileri incelendiğinde iki tip Spam vardır. Email aracılığıyla gönderilen spam doğrudan gönderilen mesajlarla, bireysel kullanıcıları hedef alır. Email spam listeleri genellikle Usenet gönderilerinin taranması, tartışma gruplarının üye listelerinin çalınması veya web üzerinden adres aramalarıyla oluşturulur. Email tipindeki spam gönderileri tipik olarak alan kullanıcının masraf yapmasına sebep olur. Email erişimi için süreye bağlı telefon parası ödeyen her kullanıcı için bir bedel ortaya çıkması kaçınılmazdır. Bununda ötesinde, spam maillerinin taşınmasının servis sağlayıcılar ve diğer on-line servisler üzerinde oluşturduğu mali yük de doğrudan abonelere yansıyacaktır.
Bir diğer sık rastlanılan e-posta spam tipi ise MMF (Make Money Fast – Kolay Para Kazanın)
iletileri; zincir iletiler yada piramit benzeri pazarlama yapıları ile ilgili gelen iletilerdir. Piramitin en üstündeki isme para gönderip listenin altına kendinizi eklediğinizde para kazanmaya başlayacağınıza ilişkin iletiler bu tip spam iletilerine örnek olarak verilebilir.Spam iletiler genellikle aşağıdaki karakteristik özellikleri sergilerler:
- Birden fazla alıcıya aynı içerik ile gönderilirler.
- Çoğunlukla alıcıya hiçbir şey ifade etmezler.
- Çirkin ya da yasadışı içerikle gelirler ya da onlara yönlendirirler.
- İçerikleri yalan ya da yanıltıcı olur.Mesajın başlık bilgileri tahrip edilmiş olur.Dolayısıyla geriye dönük izleme hayli zor olur.Alıcıların bu dağıtımdan ileti almak istemediklerini belirtebilecekleri geçerli/fonksiyonel bir adres sunmazlar.Elde edilmesi ve kullanılması kişilik haklarına tecavüz niteliği taşıyan içeriklere sahip olurlar ya da bu yolla toplanan bilgiyi, kitleyi kategorize etmek için kullanırlar.<<
ığın_iletiSon Düzenleme: _hEro ~ 17 Eylül 2009 03:11
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,757 mesaj
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj
Ben oyunlardan bıktım. Artık oyun oynamıyorum :)
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj
Acaba benim gibi MSN'ini 24 saat açık tutan biri var mı? Uyurken bile MSN açık oluyor.
Aynı özelliktemi acaba.Eğer öyle ise demekki yetersiz.Hazır Konu açılmışken,Internet kullanıcıları üzerindeki etkileri incelendiğinde iki tip Spam vardır. Email aracılığıyla gönderilen spam doğrudan gönderilen mesajlarla, bireysel kullanıcıları hedef alır. Email spam listeleri genellikle Usenet gönderilerinin taranması, tartışma gruplarının üye listelerinin çalınması veya web üzerinden adres aramalarıyla oluşturulur. Email tipin...Bilmediğim bir şey yazmıyor.
http://www.yamaha-motor.com/sport/products/model360/6/0/360.aspx
bu motoru alacam bir gün.(2010 versiyonu çıkmış oy oy)
turboyu takacam akacam böyle yollarda.
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj
Taze Üye
15 mesaj
Arkadaşlar ben yeniyim. Herkese merhaba.