Kardeşim gece fenalaşmış acile düşmüşler,meğer dün gitiğimiz doktor başından savmış bizi adi.Araştırma hastanesine sevkettiler kardeşimi damarmı kopmuş,yırtılmışmı bilemiyorum durumu ciddimiş.Bacağı kömür gibi olmuş birde portakal büyüklügünde şismiş,bisikletin selesi yüzünden.İşini doğru yapmayan her türlü meslek sahibine lanet ediyorum.Geçmiş olsun, Pcmaker haklı bencede mahkemeye verin
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Kardeşim gece fenalaşmış acile düşmüşler,meğer dün gitiğimiz doktor başından savmış bizi adi.Araştırma hastanesine sevkettiler kardeşimi damarmı kopmuş,yırtılmışmı bilemiyorum durumu ciddimiş.Bacağı kömür gibi olmuş birde portakal büyüklügünde şismiş,bisikletin selesi yüzünden.İşini doğru yapmayan her türlü meslek sahibine lanet ediyorum.geçmiş olsun inşallah iyileşir
bende böyle bir durumda mahkemeye vermenizi öneririm
Kardeşim gece fenalaşmış acile düşmüşler,meğer dün gitiğimiz doktor başından savmış bizi adi.Araştırma hastanesine sevkettiler kardeşimi damarmı kopmuş,yırtılmışmı bilemiyorum durumu ciddimiş.Bacağı kömür gibi olmuş birde portakal büyüklügünde şismiş,bisikletin selesi yüzünden.İşini doğru yapmayan her türlü meslek sahibine lanet ediyorum.
Geçmiş olsun inşallah
en iyi arşivleme sistmei hangisi dir
ıscak. ıscak ıscak :D dahada ıscak olacak this night :Devet ya. ne olacak bizim halimiz bu sıcaklarda burda. şu an 28 derece ve %65 nem var. nefes alınmıyor ya. sabahtan nerdeyse yağacak gibiydi ama sonradan su koyverdi. daha dogrusu su koyveremedi hepten sıcak ve rutubet yaptı.
ıscağı mahsus yazdım doğrusu sıcaktır demeyin şimdi diye de bu uyarıyı yazdım!
Sıcaklardan çekecegimiz var.Benim deniz dibimde gidip giriyorum.Bu seferde kızartılmış tavuk gibi oluyosunuz.Her tarafınız kıp kırmızı uyku girmiyo gozunuze dönemediginiz için.Tabi bu benim gibi cildi hassas olanlar için geçerli :)
İstanbul'da her yer taş kardeşim. Nemde olunca direk olarak vücudumuz yapış yapış oluyor durum böyle olunca her gün 3 öğün duş almak zorunda kalıyoruz. Bu seferde su parasına yansır diye korkuyoruz en iyisi şemsiye ile evden çıkmak =) Kar yağdığında herkes şemsiye tutuyor Güneş çıktığında da tutalım o zaman.
Google Earth'ın yeni Ships Eklentisini kuran veya deneyen var mı ?
Ben Google'den biraz araştırdım, http://www.planetinaction.com/ Bu siteden Online olarak kullanabiliyormuşuz.. Sayfa da biraz aşağıya doğru inerseniz, Play Now'u göreceksiniz... Tıkladığınızda sizden "GoogleEarthPluginSetup" İndirip kurmanızı istiyor. Ben İndirdim ve kurmaya işleminde Hata verdi. Bir daha denedim yine Hata veriyor...
Bu Eklentiyi böyle mi ? Kullanacağız yoksa başka yolu da var mı ? Bilen birisi paylaşırsa sevinirim.
hoppaaaaaa hadi bakalım geçtik mi:))
Selamun aleykum nasılsınız iyisiniz inş.
ben bir şey diecektim belki biliyorsunuzdur ama söylemenin zararı olmaz diye düşünüyorum
lix.in adlı siteye rapidshare den indireceğiniz dosyanın urlsini yazın ve lix.in oluşturduğu linkten rapidshare dosyasını indirin böylelikle inme işlemi biten dosyadan sonra 15 dk beklemeden bir diğer dosyayı indirebilirsiniz...