Günün astronomi resminin arşivi, geriye dönük. Altında da resimle ilgili kısa açıklama var. Çoğu çok güzel resimler. Masaüstü arkaplanı olabilecek nefis resimler bile var.
İmzada karakter sınırlaması var galiba. O yüzden "Arşiv-NASA" şeklinde kısa yazmak zorunda kaldım.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
bu arada Benim avatar ile sorunu olanlar varmı.
Arkadaşın biri ona bile karışıyor.
Nefret ettiğim şeylerden biride benim kendi belirlediğim kurallara karışmalarıdır başkalarının.
Varsa Canı sıkılan söylesin avatarıma.
Rammstein Grubunun resmi logosu...
Nazi kavramı gibi düşünenler varsa internete girmesinler bence...
jdownloader kullanıyorsan megaupload linklerini bul :D
çok hızllı iniyor.
o filmi 10 dk da indirdim. iş yerindeki net baya hızlı 1.2 mb ile indirdi megauploaddan :D:D
300 mb dı.
Sondan başlıyam özel spesyal videoları buldum.
LOTR III
LOTR II
LOTR I
Kaynağı 1920*1080P miş akşam indirem özel sürüm kesilmemiş bölümler var.
Yukardakinin Orjinal 1080 P sini de buldum :D
28 GB tutuyor hepsi.
Toplam sürelere bak kesilmemiş sürümün:
LOTR III:
4h 12min (4 Saat 12 DK)
LOTR II:
3h 44min (3 Saat 44 DK)
LOTR I:
3h 28min (3 saat 28 DK)
Toplam : 11 Saatin üstünde HÖH D: Harry Potter ın hepsinin tuttuğunu tutuyor.
Harry potter da indir bak :P
Ya işte sorma.Extended version diye geçiyor bunlar sanırım.Benim kuzen bu işleri yapıyorda.Her çıkan yeni film iniyor onda.20mbit quicknet var.5 filmi atıyor daha altyazılarını araştırırken iniyor neredeyse :) OBinlerce film onlarca dizi falan var haliyle. Bakalım ondan bi isteyim.Bir ara indirmişti o.Duruyodur hala umarım :(
Ice.Age.Dawn.of.the.Dinosaurs.2009.BluRay.1080p.x264.DTS-WiKi
indi sonunda.Bu animasyonlarında tadı bir başka.IA3 de çok kişi övdü bakayım nasılmış.
Resident Evil Trilogy 1080p BluRay x264
24gb. 1mbit ten bıktım artıkya.Doping adsl aynı fiyata 2mbit sınırsız veriyor.Belki dahada ucuzlamıştır.Ne dersiniz doping alınmalı mı sizce?
Ice.Age.Dawn.of.the.Dinosaurs.2009.BluRay.1080p.x264.DTS-WiKiBağlantı hızının düşme olasılığını göze alırsan netlimitsiz pakete geç. İlk 3 ay 1mbit sınırsız fiyatına(45 TL, sonra 49).indi sonunda.Bu animasyonlarında tadı bir başka.IA3 de çok kişi övdü bakayım nasılmış.
Resident Evil Trilogy 1080p BluRay x264
24gb. 1mbit ten bıktım artıkya.Doping adsl aynı fiyata 2mbit sınırsız veriyor.Belki dahada ucuzlamıştır.Ne dersiniz doping alınmalı mı sizce?
Kimisinde düşüyor kimisinde düşmüyor...Arkadaşlarımdan biliyorum bende...Eğer düşerse hiçbir işe yaramazki.Örneğin resident evil hd trilogy indirmeye kalksam hemen hemen yarısından sonra bağlantı düşer artık:p 1mbit ile 1 hafta sürme 512kbps ile 2 haftada iner artık.Oda torrent hızlı olacakta, 2 hafta pc hiç kapanmıcak falan filan.
Ama eğer düşmezse tabi Ahmet abi dediğin mantıklı.Düştüğüjnü tespit ettikten sonra tekrar 1mbite geçebiliyor muyuz:) Bu arada 1 sene var taahhüte ve bildiğim kadarıyla hızı düşük olan tarifelere geçiş yapılamıyor.
az kalmış rekora seneye bu zamanlar kırarız ..
Kimisinde düşüyor kimisinde düşmüyor...Arkadaşlarımdan biliyorum bende...Eğer düşerse hiçbir işe yaramazki.Örneğin resident evil hd trilogy indirmeye kalksam hemen hemen yarısından sonra bağlantı düşer artık:p 1mbit ile 1 hafta sürme 512kbps ile 2 haftada iner artık.Oda torrent hızlı olacakta, 2 hafta pc hiç kapanmıcak falan filan.O tarifeye geçtiğin gibi geri dönüşün de mümkün olması lazım. Tarife değişimi için ücret almıyorlar. Tarife değişimin taahhüt süresini etkilemiyor. Online işlem merkezinden yapabiliyorsun. Tarifeni çok çabuk yükseltiyorlar. Aynı gün içinde olmuştu galiba benimki. Yalnız 1 ay dolmadan tarife değiştiremiyordun galiba öyle bir şeyler yazıyordu sitede ama yükseltmeyi bir gün içinde yaparlar geri dönüşü bir ay içinde yaparlar TTNET bu. Aklına takılan sorular için TTNET'in sitesinde Bize Ulaşın mıydı yoksa İletişim miydi oraya gerekli bilgilerini doldurup soru gönderebilirsin, bir gün sonra geliyor cevap.
Ama eğer düşmezse tabi Ahmet abi dediğin mantıklı.Düştüğüjnü tespit ettikten sonra tekrar 1mbite geçebiliyor muyuz:) Bu arada 1 sene var taahhüte ve bildiğim kadarıyla hızı düşük olan tarifelere geçiş yapılamıyor.Bir de botları var bir tane. Ancak site içi yönlendirmeyi yapabiliyor. Yetersiz bir bot yani. Bir soru soruyorsun sana site içi bağlantı veriyor. Giriyorsun oraya sorunun cevabı orda yok falan. Ya da telefonla da sorabilirsin sanırım.
O tarifeye geçtiğin gibi geri dönüşün de mümkün olması lazım. Tarife değişimi için ücret almıyorlar. Tarife değişimin taahhüt süresini etkilemiyor. Online işlem merkezinden yapabiliyorsun. Tarifeni çok çabuk yükseltiyorlar. Aynı gün içinde olmuştu galiba benimki. Yalnız 1 ay dolmadan tarife değiştiremiyordun galiba öyle bir şeyler yazıyordu sitede ama yükseltmeyi bir gün içinde yaparlar geri dönüşü bir ay içinde yaparlar TTNET bu. Aklına takılan sorular için TTNET'in sitesinde Bize Ulaşın mıydı yoksa İletişim miydi oraya gerekli bilgilerini doldurup soru gönderebilirsin, bir gün sonra geliyor cevap.<Bir de botları var bir tane. Ancak site içi yönlendirmeyi yapabiliyor. Yetersiz bir bot yani. Bir soru soruyorsun sana site içi bağlantı veriyor. Giriyorsun oraya sorunun cevabı orda yok falan. Ya da telefonla da sorabilirsin sanırım.
Tamam Ahmet abi teşekkür ederim.Geri dönüşü bir sorayım, cevap gelincede yazarım buraya.Baktım hız düşümü felan yok devam ederim :p ya zaten ben maksimum 115le çekiyorum.100e falan düşerse sorun yok :p 50leler düşmesin yeterki. Ama zaten düşerse ya direk 512kbps ye düşer yada hiç düşmez sanırım.