İlginçmiş.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Ben son sınıfın ve bölümüm mobilya normalde atelyede stajda saat 6:30 gibi çıkıyorum o arada patron geldi dışardada 15 adet hazır çift kapılı dolaplar vardı dedi bunları içeri taşıyın (sabahta dışarı taşıyın demişti) neyde atelyenin en arka tarafına stok yaptık çalıştığımız alandada 8 adet aynı dolaplardan vardı onlarıda dedi ötekilerin oraya taşıyın 30-45 dk fln bunlarla uğraştık arka taraf çok pisti talaş vs bunları kürekle çuvallara doldurun demezmi :( bide onlarda uğraştık pisliklerle (nefes almak imkansız) neyse sonunda çıktım eve gittim 24.00 gibi bir yattım sözde bugün atelye vardı sabah kalkamadım yatağa çakıldım resmen stajı ektim bugün heryerim ağrıyor şu anda öğlen 12:00 ye kadar uyumuşum bu berbatım anlıcağınız :)
Acaba bu gün staja gitmedim bişey olurmu? kafama takıldı defterde bu günün safyasını boş bırakıcam:)
Okuduğunuz için teşekkürler
Nerede lisede mi?Üniversite heralde.
yhu bu mgep i ne zaman düzelticekler ...
İyi misin sorusunun klasik cevabı
Ya da yuvarlanıp gidiyoruz.Bazı adamlar böyle diyor. Eee Türkçe bu nereye çekersen oraya gider
Akşam mı?İkindi daha yeni okunuyor
benim için okul bittiyse akşamdır:d
ya şu okullar da nerden açıldı ki ne güzel tatil yapıyoduk işin yoksa erkenden git hocaların dırdırını dinle :d
helede hocan bayansa hiç çekilmez :d
Evet.Allah'tan bizim okulda bayan hoca az
oooo bizde dolu çok çeneleri varya bide kızdılar mı hiç susmazlar dır dır
bide chip te takıldıklarını düşünemiyorum bu msj larımı gördüklerini düşünsenize :d
Böyle sapıklara iyi bi jop lazım.Şöyle vurdu mu inletecek.Terbiyesiz varlıklar.Onlar insan mı!
Hııı.Bende öğrenciye aşık oldu zannetim.O yüzden bu kadar sinirlendim.Yanlış anlamışım.
Şimdi birşey yazardımda konu kilitlenir sizde beni linç edersiniz
Akşam-ı şerifleriniz (böyleydi galiba) hayır olsun beyler Nasılsınız iyisinizdir inşallah