Canım Donas çekti :P
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
bende çay var başka bişey yok abi şu ot mot bırakınya ille ot istiyosanız gidin moydonoz felan yiyin kemesse gidin otlıyın çayırda ama ot mot bırakın neyse bende bol köpek salyalı üzerine kedi pisliği serpiştirilmiş öküz kusmuğu çorbası var isteyen varmı iyi gider...
Önerebileceğiniz ücretsiz sanal elektro gitar programı var mı arkadaşlar?
Arkadaşlar facebook msn dondurma konusu neydi galiba hemen silindi konu.İçeriğini göremedim konuyu kim açtı acaba?
Ot senin bildiğin otlardan değil...hangi ot anlatta bizde anlayalım ot değince aklına ne geliyo senin kuzu kulağımı bizimde aklımıza bahçedeki ot gelcek değil heralde anladın anlatta biz de anlayalım anladın ya haciii......:)
Erşah koptum hacı.. :Son Düzenleme: okinkurt ~ 05 Ocak 2011 22:07
hangi ot anlatta bizde anlayalım ot değince aklına ne geliyo senin kuzu kulağımı bizimde aklımıza bahçedeki ot gelcek değil heralde anladın anlatta biz de anlayalım anladın ya haciii......:)
Hacı M.Ö 252 yıllarına dayanıyor tarihçemiz. Oti bizim yaşam kalitemizdir. Geçmişten bugüne bütün insanlığa hizmet vermek için kolları sıvadık ve yolumuza kimi zaman engeller kimi zaman ise yeşil ışıklar çıktı. Biz Holding sahibiyiz..
(buyur buradan sayfamıza bakabilirsin> http://www.facebook.com/#!/pages/Demirel-Holding/189287974420316 )
Ot denilince aklına bahçedeki ot geliyorsa yanlış. Çünkü ot farklı bir ot... Zenci tarzı. Hiç mi GTA 4'te ot içen adam görmedin ha hacı ?
Bir nevi sigara tarzı ama amatörce... Özellikle zenciler bu işte 1 numara heleki 50 cent'i sormayın... Adamı tuvalet köşelerinden topladığımı biliyorum
Hacılar şu ottan birazda bize gönderin yahu,uçalım biraz değil mi? :D
Resimler güzel ama sadece güzel komik değil. :D
https://www.chip.com.tr/forum/dizustu-onerisi_t191366.html
Şu konuya bir el atındaaa. :D
abi ben sana aklıma bahçedeki ot geliyor demedim sen dedin o senin bildiğin otlardan değil diye bende ya ne peki ot deyince aklımıza bahçedeki otlarmı gelcek dedim sen yanlış anladın iyi oku dedim bırakın ot mot kötü işte sende o senin bildiğin otlardan değel dedin bende onu yazdım sonra ama anlamadın. haa bide tuvalet köşelerine dikkat et bide deliğe düşersin o kafayla
Hacı M.Ö 252 yıllarına dayanıyor tarihçemiz. Oti bizim yaşam kalitemizdir. Geçmişten bugüne bütün insanlığa hizmet vermek için kolları sıvadık ve yolumuza kimi zaman engeller kimi zaman ise yeşil ışıklar çıktı. Biz Holding sahibiyiz..
(buyur buradan sayfamıza bakabilirsin> http://www.facebook.com/#!/pages/Demirel-Holding/189287974420316 )
Ot denilince aklına bahçedeki ot geliyorsa yanlış. Çünkü ot farklı bir ot... Zenci tarzı. Hiç mi GTA 4'te ot içen adam görmedin ha hacı ?
Bir nevi sigara tarzı ama amatörce... Özellikle zenciler bu işte 1 numara heleki 50 cent'i sormayın... Adamı tuvalet köşelerinden topladığımı biliyorumSon Düzenleme: okinkurt ~ 06 Ocak 2011 19:42
bu konu şeyimden daha uzun ne zaman kırıyoruz rekoru ben eniysi bir siiiiiirrrrrrrr yasıyım
UBUNTU 10.10 MAVERİCK DESKOP : )
zordur windows yüklemek erken yorar pcyi
iyiyim desende virüslerin ele verir seni
virüslerinden belli sarsıcan sarıcan pcyi
ama needddeee ubuntu yüklü sende
virüsünden belli çeksene formatı
çok canı acıdı kursana ubuntuyu
çeksene formatı
çeksene reseti
çek çek çek çek.... . . . . . . . ........
saaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrr=yolcu365: )