ee bu da Kuyubaşı farkı olmasın :D :D
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
http://www.youtube.com/watch?v=QdE_l9bMTOI
[youtube]QdE_l9bMTOI[/youtube]
bu film süper ..daha bu gece izledim de oldukça iyi bir film..izlemenizi tavsiye ederim..
Ve sonunda bitti. Süperdi diye bilirim.
Bu filmde son part'a kadar sıkıldım nedeni ise Batman dokunulmaz gibi oldugu için.
Sonuna doğru Joker biraz hırpaladı Batman'i içimin yağları eridi.
(Joker'in en beğendiğim kısmı gülüşü) :P
az önce batman begins i 1080p hd izledim oda 8gb dıydı galiba ama şunu söliyim bence o kadar süreye değmez.Tamam gidip 700 mb büyütünce kare kare gözükenide indirme orta halli bişeler bulup indirmek lazım720p olsa gerek ortası..Ama nebiliyim işte iniyor :) Hdd almam gerek zaten bu gidişle.1.5TB düşünüyorumya bakalım.
Bu arada disk birleştirme yapsam bana ne yararı olur.Daha doğrusu öğrenmek istediğim tek şey şu.Kopyalama hızı yükselir mi ?
Ortalama 10mb ile kopyalıyorum dosyaları.Hd tune ile test ediyorum 50mb diyor saniyede.En azından 20-30 lara çıkarmıki disk birleştirmeyle.Yoksa hiç uğraşmayım mı?
720p olsa gerek ortası..Ama nebiliyim işte iniyor :) Hdd almam gerek zaten bu gidişle.1.5TB düşünüyorumya bakalım...zaten arşivcide olsan 720p'dir maksimum kullanılması iyi olan, tabi evinde kocaman hd destekli bi tv'in ve oynatıcın yoksa. filmleri bilgisayarda izliyorsan ne gerek var 8gb veya daha fazla boyuttaki devasa filmlere. zaten ekran çözünürlüğün belli boyutun belli, beklediğine değmez. 720p veya o yoksa 2-3GB arası blu-ray rip'ler var, onları indir.Son Düzenleme: uGuR.uK ~ 10 Ekim 2009 15:39
Arkadaşlar bilmeyen varsa söyleyeyim Google Chrome kullanıyorsanız bir linke fare tekerleği ile tıkladığınızda o linki yeni bir sekmede açar. Benim çok işime yarıyor.
gerçekten ilginç..son günlerde blog yazılarımda içime sinmeyerek yazdığım blog konusu ençok okunanlarda şuanda..
zaten arşivcide olsan 720p'dir maksimum kullanılması iyi olan, tabi evinde kocaman hd destekli bi tv'in ve oynatıcın yoksa. filmleri bilgisayarda izliyorsan ne gerek var 8gb veya daha fazla boyuttaki devasa filmlere. zaten ekran çözünürlüğün belli boyutun belli, beklediğine değmez. 720p veya o yoksa 2-3GB arası blu-ray rip'ler var, onları indir.Yok arşivci değilim.Zaten kuzenimde yüzlerce film var.Belkide binlerce.
Sadece keyif için.haklısınız.Mesela lostun son sezonunu hep 720p indiriyordum.Son bir kaç indirmemde 1080p indiriyorum filmleri.720p de yetiyor aslında.Zaten yakından izlemiyorum.Kafama ne eserseya :)
Konu olmadan konu uzatma şampiyonu olabiliriz , bu onu gösteriyor,
dünyanın en fazla ayfalı geyiği diye,
en boş konuşan birinciliği falan elde edebiliriz.. :)
yukarda ayfalı yazmışım ay falı diye bişey yok, doğrusu sayfalı olacak,
itaraz edenler??
yoksa ay falı diye bişey var mı?
:)