Dimi...
guitar hero oynuodum.Alıştım iyice.Tabi easyde :)
henüz 2. oynayışım.İlkinde sinirlenip kapamıştım bi kaç hafta önce :)<
Şimdi baya iyi çalıyorum.Biraz daha geçsin zorluğu artırıcam.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Bendende Chip Onlineye Destek Peki En Uzun Konudaki Sayfalarda Kaç Yazı Vardı Merak Ettim Ayrıca Guiness'Kitapa Girmek İçin Para Alıyorlar Sanırım 100 Milyar Kusur
Bence konunun adı "Leyleğin ömrü" olsun.Lak lakla geçer hesabı =)
Milliyette buldum.
Batman filminin afişine dikkatle baktığımızda, kahramanımızın Gotham City'i çok da iyi göremediğini farkediyoruz. Aynı zamanda yerdeki binaların yansımalarının da bu şekilde olabilmesi için, Batman'in içinde olduğu binanın, diğer binalardan daha alçak olması gerekirdi...
Aslında Gotham'ı görüyor,bakış açısı yüzünden o şekilde anlaşılıyor,Batman biraz yukarıdan çekilmiş..Ama binaların yansıması hatalı,o doğru.
Dimi...
guitar hero oynuodum.Alıştım iyice.Tabi easyde :)
henüz 2. oynayışım.İlkinde sinirlenip kapamıştım bi kaç hafta önce :)<
Şimdi baya iyi çalıyorum.Biraz daha geçsin zorluğu artırıcam.
Zaten oyun alışınca güzel:D Eee,yüzde kaç yaptın?
İlerledikçe videolar açılıyor, POD nedir filan.Orada elektro gitarın nasıl ses çıkardığıyla ilgili bir video vardı.Ses çıkarma mekanizmasını güzel açıklamışlar.
Ben Book your own gig'i seviyorum.
İnsan kendi listesini çalınca daha iyi oluyor:D:D
Some Might Say
What I've Done
Heartbreaker
Livin' on a Prayer
Hotel California
Dammit
:D:D:D
Vay Adem, sürgün bitmiş, hoşgeldin. :)
Zaten oyun alışınca güzel:D Eee,yüzde kaç yaptın?
İlerledikçe videolar açılıyor, POD nedir filan.Orada elektro gitarın nasıl ses çıkardığıyla ilgili bir video vardı.Ses çıkarma mekanizmasını güzel açıklamışlar.
Ben Book your own gig'i seviyorum.
İnsan kendi listesini çalınca daha iyi oluyor:D:D
Some Might Say
What I've Done
Heartbreaker
Livin' on a Prayer
Hotel California
Dammit
:D:D:
Henüz kariyere başlamadım.Hızlı başla kısmında oyalanıyorum :p Ya kariyerde oynamamama rağmen şarkıları çaldıkça para kazanıyorum.Ne işe yarıyor o paralar? Birde forumda vardı bir ara ama tekrar aratmadım açıkcası.Kendimiz program vs ile şarkı ekleyebiliyorduk sanırım.Doğrumu hatırlıyorum.
ayrıca,
Hoşgeldin Adem
Henüz kariyere başlamadım.Hızlı başla kısmında oyalanıyorum :p Ya kariyerde oynamamama rağmen şarkıları çaldıkça para kazanıyorum.Ne işe yarıyor o paralar? Birde forumda vardı bir ara ama tekrar aratmadım açıkcası.Kendimiz program vs ile şarkı ekleyebiliyorduk sanırım.Doğrumu hatırlıyorum.
ayrıca,
Hoşgeldin Adem
Şarkı eklemeyi bilmiyorum ama paralar gitar gövdesi,sapı değiştirmeye,giysi almaya filan yarıyor.Bir de belli bir miktarı geçince seviye atlıyorsun.Bende şu an kontrat resmi var,7. seviye sanırım:D
Ha bir de bilmiyorsan söyleyeyim şu şekilde daha rahat oynayabilirsin:
Notalarla ayn anda yukarı tuşu yerine farenin sağ tuşuna basarsan çok daha rahat whammy yapabilirsin mause'u titreterek.Ve mausun orta tekerleğini de star power olarak kullanarak.VE options'tan flip flap'ı etkinleştirerek nota tuşlarının renklerle olan tersliğini düzeltebilirsin.
İyi geceler herkese.
Ha bir de bilmiyorsan söyleyeyim şu şekilde daha rahat oynayabilirsin:<
Notalarla ayn anda yukarı tuşu yerine farenin sağ tuşuna basarsan çok daha rahat whammy yapabilirsin mause'u titreterek.Ve mausun orta tekerleğini de star power olarak kullanarak.VE options'tan flip flap'ı etkinleştirerek nota tuşlarının renklerle olan tersliğini düzeltebilirsin.
İyi geceler herkese.
işte bende o terslik olayını karştırıyodum.Alıştım gibi ama zorlanırsam flip olayını yaparım.Sağolasın bilgileri iyi oldu.Klavyeyi çıkarıp gitar gibi tutucam yakında :)<
Bu arada iyi geceler.Son Düzenleme: _hEro ~ 11 Ekim 2009 03:01