Selamunaleyküm..
Evet arkadaşlar bu nedenle ???
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Haha ne güldüm yahu..
Allah iyiliğini versin Serdar o kertenkele naptı öyle be.Resmen suyun üstünde yürüyor. :))
Yılan harbi mal gibi baktı kaldı arkasından.
Şimdi bunları seslendiriyoruz:
Yılan: Tıssss. Tıssss. Aha bir keler gördüm. Tıssss yavaştan süzülem. Tısss.
Keler: hayri abi. hayri abi la. şu yılana bak görmedim sanıyor. dur oyun yapalım.
Keler(hayri) : yapıve la bi oyun da görsün.(bunlar bağıra bağıra konuşuyor yılanda gülüyor).
Yılan: Tıs Tıs Tıs. kaçacaklarmış tıs tıs tıssss.(yavaştan hızlanır)
Keler:Hayri abi ben topukluyorum abi bak şimdi yılanı mort edecem mal gibi kalacak ortada.
Keler(Hayri): yapıve bakim gülelim.
Keler: Allah Allah Allah. Topuk.
Yılan: tttıııııttııssss noluyor lansss.
Keler: Ökzün trene baktığı gibi ne bakıyon laaan(yılana sesleniyor koşarak)
Keler(hayri): enhuhehhuhehu.
Yılan:tıslaya tıslaya içinden küfürleri saydıra saydıra gidiyor...
Bugün bir arkadaştaydım. Laptobum, ikinci defa pes maçını yaparken kapanıyor dedi ve aklıma hemen ısınma sorunu geldi. Açtık pesi ve 1 maç tam yapıp, diğer maçın da ilk yarısını oynadıktan sonra bir de sıcaklığa baktım ki 90 olmuş:) Bu ısı boşuna gitmesin getir de yemek yapalım dedim
Neyse ürünün daha garantisi varmış biran önce gönder dedim.
http://www.serdargokcen.com.tr/Gayet güzel Serdar. Eline sağlık.hazır site nasıl sizce güzel mi. editlicem bunu.
Üst menüde fareyi gezdirince tempo tutup yazıları zıplatması da hoş oluyor.
pcmaker biz senle grafik ve tasarım kursu bulalım bir tane anladığım kadarıyla sanada birazcık lazım bana çok lazım photosop auto cad falan hepsi lazım .
Ben baştan kabulleniyorum bende tasarım yok. Algoritmam çok iyidir ama bir tasarımı yapamıyorum. ama işin ilginç yannı tasarımı bozmadan istediğim gibi şekillendirebiliyorum...
_hero 250 kadar var şuan da zor tek tek atması. aradan en beğendiklerimi koyucam.