Tamam 3 gün içerisinde geliyor plazma allaha şükür verdik siparişi acaba oyun açarmı =)
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
S.W.A.T , ekran kartının modeli ne ?
Beyler blogumda 5800 hacklenmesini anlatsam silerler mi blogumu?
http://www.hukuki.net/showthread.php?t=32433
Burayı herkez okusun. Mutlaka okuyun....
Türkiyedeki Bilişim Suçlamaları ne halde görün adamın düştüğü duruma bakın. Yazıları dikkatle okuyun. Bir gün başınıza böyle bir durum gelirse durumun ciddiyetini anlarsınız. Umarım hiçbirinizin başına gelmez.
Beyler blogumda 5800 hacklenmesini anlatsam silerler mi blogumu?
Silerler Hatta Bu Yüzden Forumdan Atılabilir Yani ban Yiyebilirsin Bile :)
Hatta Bilişim Suçları Üzerine Bir Konu Açmıştım Öncelerde ...
https://www.chip.com.tr/forum/tck ... okusun_t134851.html
arkadaşlar 4. İşletim sistemini Kuruyorumrc zaten ultimate di.
1. Windows Vista Home Premium (Lisanslı)
2. Windows 7 Ultimate RC 7100 Build
3. Windows 7 Ultimate 7600 Build
4.Ubuntu (Sanırm Son Sürüm Buda Chip'in Makalelerinden Birinden Görmüştüm:))
erhan sen büyüynce manyak bir bilgisayar kullanıcısı olacaksın. bu yaşta bu kadar os yi bir hdd de kullanmak....
Lise için Bilgisayar bölümü için endüstri lisesine git.
sonra bilgisayar programlama yada teknolojilerini oku mühendis ol.
kafa sağlam demekki. İnş bir gün tam saygılı olursun. herşey güzel fakat saygın öldürüyor beni... geçen kızdırdın canım sıkıldı şimdide kafam ona takılıyor bir daha yapma öyle.
http://www.hukuki.net/showthread.php?t=32433
Burayı herkez okusun. Mutlaka okuyun....
Türkiyedeki Bilişim Suçlamaları ne halde görün adamın düştüğü duruma bakın. Yazıları dikkatle okuyun. Bir gün başınıza böyle bir durum gelirse durumun ciddiyetini anlarsınız. Umarım hiçbirinizin başına gelmez.
Allah kimsenin başına vermesin...
rc zaten ultimate di.
erhan sen büyüynce manyak bir bilgisayar kullanıcısı olacaksın. bu yaşta bu kadar os yi bir hdd de kullanmak....
Lise için Bilgisayar bölümü için endüstri lisesine git.
sonra bilgisayar programlama yada teknolojilerini oku mühendis ol.
kafa sağlam demekki. İnş bir gün tam saygılı olursun. herşey güzel fakat saygın öldürüyor beni... geçen kızdırdın canım sıkıldı şimdide kafam ona takılıyor bir daha yapma öyle.
Abi Tamam Özür Dilerimde Sende Birden Hakaret Gibi Laf Edince Kendimden Geçtim KEndimi Tanıyamaz Oldum :)
Aslında Bu İlk Chipteki Tartışmam bayaa Heyecanlı Oluyor :)
Ayrıca Sistemin Tekini Farklı HDD'ye Kurdum :)
Bakalım Parduş ve Linux Tabanlı Başka Bir Ssitem daha Kuracağım Yakında :)
Max. Ne kadar Yapabilirsem Bu Arada Windows 7 7100'lük Yapıyı Hafta Sonuna Kadar Silmeyi Düşünüyorum Yer Kaplıyor Boşuna :)
Bakalım Benim Baskıma Ne Kadar Dayanacak Bu Bilgisayar :D
Olcaydan ses gelmiyor ?Anlattığım olaydan bayağı bir önce burnum çatlaktı ve lazerle kaynak yapmışlardı. Öyle idare ediyordum.
ben huylanmaya başladım çocuğu kötü hırpalamışlar.
- Bu olayla birlikte eski çatlak yeri derin bir şekilde tekrar açılmış, bu sabah kahvaltı yaparken patır patır kan döküldü. Evdeki müdahaleyle durmadı, doğru hastaneye gittim. Doktor sağolsun (delik deşik etti) burnumu ama çatlağın yerini bulamadı (kanama devam ettiğinden herhalde). Baş hekim geldi, birazda o uğraştı en sonunda buldu ve tahliliydi, röntgeniydi bugünde bayağı bir uğraştım. 5 saatin sonucunda tekrar lazerle burnumu kaynattılar. Bir daha açılırsa çok kötü olabilirmiş, burnuma özen göstermem lazımmış... Böyle bir gün bitti akşam, yediye doğru geldim ama hiç halim yoktu, şimdi kaçırdığım noktalara bakıyorum.Son Düzenleme: CapanQGLU ~ 29 Ekim 2009 23:02
Geçmiş olsun.
Türk oyun inceleme sitelerinde SvR 2010'un incelemesini göremedim henüz.IGN'de gördüm,8.5 vermişler.
LEVEL'ın yeni sayısı çıktı mı?
Ben Bir Yanlışlık mı Yapıyorum :)
Ben İlk Kez Windows Dan Başka Bir İşletim Sistemi Kuruyorum ANCAK Sanırım Bi yerde Yanlışlık Yaptım ...
Yaklaşık 700 MB lik Iso Dosyasını İndirip Winrar İle Açtım Ve Başladım Yüklemeye :D
Bakalım Doğrumu :D Ben Pek Anlamadım Siz ???
Teşekkürler.Bugün gazetecide göremedim.Ayın 29'unda gelirdi hep.
Bugün fener alayına katıldım.Güzeldi.
Anlattığım olaydan bayağı bir önce burnum çatlaktı ve lazerle kaynak yapmışlardı. Öyle idare ediyordum.
- Bu olayla birlikte eski çatlak yeri derin bir şekilde tekrar açılmış, bu sabah kahvaltı yaparken patır patır kan döküldü. Evdeki müdahaleyle durmadı, doğru hastaneye gittim. Doktor sağolsun (delik deşik etti) burnumu ama çatlağın yerini bulamadı (kanama devam ettiğinden herhalde). Baş hekim geldi, birazda o uğraştı en sonunda buldu ve tahliliydi, röntgeniydi bugünde bayağı bir uğraştım. 5 saatin sonucunda tekrar lazerle burnumu kaynattılar. Bir daha açılırsa çok kötü olabilirmiş, burnuma özen göstermem lazımmış... Böyle bir gün bitti akşam, yediye doğru geldim ama hiç halim yoktu, şimdi kaçırdığım noktalara bakıyorum.
ups... Geçmiş Olsun Ya !
Kendinize Dikkat Edin HerŞey Bulunur Ama Sağlık Çok Zor ... Geçmiş Olsun İnşallah Bir Daha Başınıza Gelmez Tekrar Geçmiş Olsun !
Ben Bir Yanlışlık mı Yapıyorum :)Tam ss alırken ben oturum açmışım =)
Ben İlk Kez Windows Dan Başka Bir İşletim Sistemi Kuruyorum ANCAK Sanırım Bi yerde Yanlışlık Yaptım ...
Yaklaşık 700 MB lik Iso Dosyasını İndirip Winrar İle Açtım Ve Başladım Yüklemeye :D
Bakalım Doğrumu :D Ben Pek Anlamadım Siz ???