Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
yarın okul var mı ???
hatta bugün okul var mı ???
tören ? :)
:D:D
yoklamada almazlar , ne işin var sabah sabah :P
Baskı (Fotokopi ) merkezlerinde basarlar.
Tören deyince.Ankara AnıttepeLisesi mezunuyum.Okulda haliyle Anıtkabirin dibinde.HertörendeAnıtkabir'e giderdik.Bayılırım Anıtkabir'i gezmeye. ÖzellikleKurtuluş, Çanakkale savaşı bölümü bir harika olmuştu (YenilendiktenSonra )...Hey gidi günler...uzun zaman oldu gitmiyorum.
Sizinokulda tören nasıl oluyor ? Büyük ihtimal müdür size işkenceyapacak..Büyük ihtimalde törende yağmur yağacak.Boşverin gitsin.GelinAnıtkabiri gezdiriyim ben size :)
Müzedeki "1e1 Atatürk" .Sanırım balmumundan yapılmıştı.
beyler inceleme fırsatı bulamadım chip in dvd deki a+ sertifika falan neydi?
hero , senin gibi Ankara da oturanlar gidiyor , bize fırsat kalmıyor :)
siz gitmeseniz , belki biz gidicez :P
ben evden dışarı çıkmıyor , sen ne diyorsun :P
Mehmet yazıyorya sıfır (0) borcun var. 10 kasımda öğreneceksin bir sonraki borcunu.Hayır Maximum,
taksitlerin var.
Worldcard mı o. Nakitide ana hesap kadar vermişler.
Aslında tamam bu ay için borcum görükmüyor da benim asıl sormak istediğim toplamda (diğer taksitlerin hepsi dahil) ne kadar borcum olduğuyla ilgiliydi, neyse dediğin gibi kasım ayı dökümanım gelsin orda daha da netleşir.
Arkadaşlar Hepimizin Cumhuriyet Bayramı Kutlu olsun. 86. Yılımızı Doldurmuş Bulunuyoruz. Daha nice bayramlara...
Ne güzel sabah yatapımda şiir ile uyandım. 250 metre ötede okul var ilkokul öğrencileri şiir okuyorlar Atatürk ile ilgili. Eski okuduğum yıllar geliyor aklıma. Mavi Önlük... Elimizde mikrofon...
Bu arada Olcay Geçmiş olsun. MSN e yazdığın programlama isteğini aldım. Tamam senin istediğin olsun.
Evet Arkadaslar Hepimizin Cumhuriyet Bayarmı Kutlu Olsun
Bu yazı tipinide zorla okuyun diyemi kullandın ablacım.
CHIP e IE8 ile giriyorsanız uyumluluk modunu kullanın.
Reklamları kaldırmak sizin elinizde. Bende CHIP te bir tane reklam çıkmıyor hem hızlı hem rahat sörf. (bütün sitelerdeki reklamlar çıkmıyor aslında da.)
Eğer 64 bit kullanıyorsanı IE 8 yada 7 64 bit sürüm ile girin.
Tarihteki on altıncı devletimizin kuruluş yıldönümü hepimize kutlu olsun.
Geçmiş olsun Olcay.