Ya bende 3-4 kere anca açtım zaten.Rapidden pek indirmiyorum ama bu defa mecbur kaldım.Açıyım dedim 270 tane güncelleme var dedi.Hey maşalah :)
Uzun aralıklarla nadir açıyorum.Ondan heralde.
________
The secret diye bir kitap çıkmıştı bir ara.Okuyanınız vardır.Okumayanda duymuştur mutlaka.Birşeyi çok istemek onu mutlaka getirirmiş.Ona sahipmiş gibi davranırsak mutlaka günün birinde bizim olurmuş.Saatin yok ama kolundaymış varmış gibi sürekli kolunu kontrol etmek gibi.Canlı örneklerden falan bahsetmişti yazar.
Adam hersabah en kalabalık saatte işine gidiyomuş.Tam işyerinin önünde birtane park yeri mutlaka boş olurmuş.Çünkü "keşke boş yer olsa "diye düşünmek yerine" boş yer olduğuna eminim" gibi bir yargıyı bilinçaltına sokuyomuş."Keşke olsa" yada "benim olacak gibi hayaller kurarsak bu isteği sürekli geleceğe atarmışız.Aklıma geldide anlatıyım dedm:) Çekim Yasası diyorlar.Neyi düşünürsen, onu çekersin.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Kurmadığın zaten Chrome ve Safari kalmış. Onlarıda dene.Evet dedikleri kadar varmış, Chrome güzel şimdilik bir sorunu yok.Evet, Chrome hız yönünden övgüyü hak ediyor...
Safari'den memnun kalmadım, nedense...
- Linke tıkladığım zaman, hata verip boş sayfa açıyor. Yatmadan sildim.
Explorer /> Opera /> Chrome tarayıcılarla açılıyoruz. ;)
Selamunaleyküm nasılsınız bakalım görüşmeyeli ?
Evet dedikleri kadar varmış, Chrome güzel şimdilik bir sorunu yok.Chrome ve Safari aynı motoru kullanıyor. O yüzden Safaride hızlıdır(En son sürüm numarasını hatırlamadığım BETA sürümünü yüklemiştim, ordan biliyorum, şuan kullanmıyorum ama :) )
Safari'den memnun kalmadım, nedense...
- Linke tıkladığım zaman, hata verip boş sayfa açıyor. Yatmadan sildim.
Explorer /> Opera /> Chrome tarayıcılarla açılıyoruz. ;)
https://www.chip.com.tr/forum/ani ... ucuyor_t135948.html
Arkadaşlar bu sorunuma bir bakabilir misiniz ?
:)Şuan Safari kullanmıyorum. :) Dedim ya bir ara bir sürümünün BETA versiyonu kurmuştum, kaldırmıştım(ne kadar kullandım hatırlamıyorum.)
Şuan hangi sürümünü kullanıyorsun.IE8, Firefox, Chrome, Opera, bu dördünü kullanıyorum karışık olarak.
Bu arada Opera'nın 10.01 sürümü hiç fena değil...
Maşallah bu konuya bayağı önce bakmıştım hala devam ediyor:) Konuya atlayım mozilla kullanıyorum genellikle ama kafama esince opera açıyorum 10.01 sürümü cidden çok güzel bu turbo özelliğini çok sevdim sayfaları açarken hız konusunda cidden fark ediyor...İe8 ise bence berbat bir tarayıcı.Ama mozillada net olan bir resmin operada net görünmediğini farkettim.
Şuan Safari kullanmıyorum. :) Dedim ya bir ara bir sürümünün BETA versiyonu kurmuştum, kaldırmıştım(ne kadar kullandım hatırlamıyorum.)- Şimdi oldu abicim;)IE8, Firefox, Chrome, Opera, bu dördünü kullanıyorum karışık olarak.
Bu arada Opera'nın 10.01 sürümü hiç fena değil...
Ben Opera 10 kullanıyorum 01 sürümüne geçmedim daha...
Aslında en sevdiğim iki tarayıcı var. Explorer'ı saymazsak. Opera ve Firefox son zamanlarda Firefox çok çöktüğünden sildim daha da yüklemem herhalde (3-4 defa sildim, kurdum çöktü çünkü).
Şuan bu tarayıcılar güzel yeterincede kullanışlı, bakalım Chromeden neler öğrenicez ;)Son Düzenleme: CapanQGLU ~ 31 Ekim 2009 17:09
Maşallah bu konuya bayağı önce bakmıştım hala devam ediyor:) Konuya atlayım mozilla kullanıyorum genellikle ama kafama esince opera açıyorum 10.01 sürümü cidden çok güzel bu turbo özelliğini çok sevdim sayfaları açarken hız konusunda cidden fark ediyor...İe8 ise bence berbat bir tarayıcı.Ama mozillada net olan bir resmin operada net görünmediğini farkettim.
Net görünmemesinin sebebi kullandığınız turbo modu.Resimlerin kalitesini düşürerek sayfanın hızlı açılmasını sağlıyor.
IE de bashettiğiniz gibi berbat bir tarayıcı değil.Chrome kadar hızlı olsa tam olcak.Ancak ne yaptım ettim, paşa paşa IE ye geri döndüm.
IE8 e berbat bir tarayıcı diyene birşey dememek lazım.
Sorgulamayın arkadaşı. Ie 8 i adam gibi kullanmamış. Opera 10 Turbodan hızlı açıyor. Kaliteyi bozmuyor. Ne anladım ben o işten. Çöken tabları otomatik recovery eden kaç tarayıcı var?
IE8.
Neyse The Simpsonları izleyin derim 19 sezonun hepsini indirdim :Ç
manyak bişi ya.
Left4Dead,Silent Hill,Resident Evil,Saw,Dead Space
Psychonauts adında kaliteli ama değeri bilinmeyen bir oyun vardı,onun anısına :D
http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=1953
O da önceki okul numaram,çoğu forum ve online oyunda kullanıcı adımın sonunda 968 var :D
Beyler 1000. sayfayı ben açacam 999. sayfayı bekliyorum şimdi :)
Rezervasyon yaptırıyor bir de :D:D
IE8 e berbat bir tarayıcı diyene birşey dememek lazım.Sizin yazınızı okuduktan sonra kendi kendime yanlış mı biliyorum dedim ve ie8 i baştan yükleyip kullandım şimdilik haklı görünüyorsunuz sanırım benim ie8 imde problem vardı operadan hızlıymış meğersem...
Sorgulamayın arkadaşı. Ie 8 i adam gibi kullanmamış. Opera 10 Turbodan hızlı açıyor. Kaliteyi bozmuyor. Ne anladım ben o işten. Çöken tabları otomatik recovery eden kaç tarayıcı var?
IE8.
Neyse The Simpsonları izleyin derim 19 sezonun hepsini indirdim :Ç
manyak bişi ya.