Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Beyler müziklerin özelliklerini düzenleyebileceğim bir yazılım var mı? Tarz, Sanatçı, yıl gibi özellikleri. Yüzlerce müziğim var ve bunları çabuk halletmem gerekiyor.
555 mesajım var ( bunu yazarken 556 olacak ) :D
Bu konuya giripte mesaj yazmayanlar beni delllii ediiyorrr Uleyyn ! Şak ( Tokatı yapıştırır :D)
Eh ben azbirşey yapabiliyorum neden ?
]Toplam 154965 üyeden 38366 katılımcı 87 foruma 563768 mesaj gönderdi.Selçuk abi herkes 1 TL verse sana 154.965 TL'n olur.Köşeyi dönersin valla.[:)))Eski parayla 154 milyar vay beeee!Son Düzenleme: KaaN96 ~ 05 Kasım 2009 21:37
Şu logonun düzgün bir halini bulabilirmisiniz?
CHIP Online adına güzel bir kampanya başlatılabilir.KEsinlikle Bende Katılırım Hatta 10 Lira Bile OlurOyunlar İçin, Oyun Konsolları İçin Biriktirdiğimiz Paraları Birde KendiZArarımıza Değilde Başkasının Faydasına Versek Olmazmı ? Olur ... BenVarım Diyorum ...
Kaan'ında dediği gibi herkes 1 Lira verse yardıma muhtaç insanlarımızı sevindirebiliriz.
- Böyle birşey olursa seve seve katılırım.
O mevzuat Öğrencilere yardım için olmasın?
Bir de şeylere gıcık oluyorum böyle marketlerde kasada üzerinde "Hayra vesile olan hayrı yapmış gibidir" yazan şeffaf kutular.O yardım nereye gidiyor market sahibinin cebine mi ihtiyaç sahiplerine mi?Ben nereden bileyim.Böyle derneklere bağış yapmak taraftarı değilim yardım yapacaksam gider kendi elimle yardımı yaparım...
Bir de şeylere gıcık oluyorum böyle marketlerde kasada üzerinde "Hayra vesile olan hayrı yapmış gibidir" yazan şeffaf kutular.O yardım nereye gidiyor market sahibinin cebine mi ihtiyaç sahiplerine mi?Ben nereden bileyim.Böyle derneklere bağış yapmak taraftarı değilim yardım yapacaksam gider kendi elimle yardımı yaparım...Öyle gördüğün her kutuya atmayacaksın tabi'ki...
Ben genelde DenizFeneri kutularına atıyorum.
Bi avatar değiştirdim yarım saat oldu daha onaylanmadı!
Programın içine Html kodları yazıyorsun, işini kolaylaştırıyor.
Bu aralar canım sıkııyor hiç olmazsa İndex yapıcam kafama göre hatta bir tane yaptım bile inşallah programla daha da iyi olacak.
@ Pcword, düşüncen için sağol. Bir tane buldum sıcak geldi indirdim.
İlgilenen varsa, buyursun Gezginler.net'ten indirdim. Progamın ismi "AceHTML" ...
Temel Özellikleri
- HTML Yazım Kontrolü
- Uluslar arası alfabelere destek
- Windows XP uyumlu
- Kod Gezgini
- 175 hazır DHTML ve Javascript
- Güçlü CSS editörü
Ayak üstü yaptım bunu da, göstermelik diyebiliriz.
http://capanoglu.forum.st/ndex1-h1.htm