Her Kese Kolay Gelsin, İyi Günler ...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Bu ne ya. Konuyu diplerden topluyoruz. Biraz aktif olun.
Pazartesi olunca durgunluk olmuş :)
Arkadaşlar W810i alıcam sıfır bulabilirmiyim?
hahaha ukalanın biri çıkmış chip üzerinden benim ip mi bulacakmış.
buldun diyelim modeme reset atarım o aypi başkasına gider bende yeni ip alırım kendime.
Böyle salakça birşey olur mu yaw.
Harbi bazı insanlarda beyin tersine çalışıyor. yanlışlar doğruları götürüyor. beyinde hiç doğru kalmıyor. bu sefer - lere gidiyor. artık doğru söylesede eksiler yiyecek.
bu kişi ile armudu yan yana koyacaksın armutu seçerim...
hahaha ukalanın biri çıkmış chip üzerinden benim ip mi bulacakmış.Beni de tehdit etti aynı kişi.
buldun diyelim modeme reset atarım o aypi başkasına gider bende yeni ip alırım kendime.
Harbi bazı insanlarda beyin tersine çalışıyor. yanlışlar doğruları götürüyor. beyinde hiç doğru kalmıyor. bu sefer - lere gidiyor. artık doğru söylesede eksiler yiyecek.
hahaha ukalanın biri çıkmış chip üzerinden benim ip mi bulacakmış.
Benimkini de Bulsun Lütfen :)
Forum Yöneticilerinden Başkası Bulamaz :) (Ben Bir Forum Açmıştım Oradan Biliyorum, Üyelerin IP Adresleri Çıkıyordu ...)
Benimkini de Bulsun Lütfen :)
Forum Yöneticilerinden Başkası Bulamaz :) (Ben Bir Forum Açmıştım Oradan Biliyorum, Üyelerin IP Adresleri Çıkıyordu ...)
her mesajın ip logu vardır..
yada kullanıcı giriş yaptığında ip adresi tutulur. chipte ip adresi login yaptığında tutuluyor büyük olasılık çünkü denetim masasında ipni görebiliyorsun.
sen kendi açtığın forumunda admindin de o yüzden sen ipleri görüyordun Erhannnn. Öğrenecek çok şeyin var Erhannn.
Beyler Ubuntu 9.10 kuruyim mi? Hiç Ubuntu kullanmadım. Pardus da istemiyorum simgeler çok çocukça geliyor:)
Beyler Ubuntu 9.10 kuruyim mi? Hiç Ubuntu kullanmadım. Pardus da istemiyorum simgeler çok çocukça geliyor:)Çok Güzel Hemen Kur Derim Şahsen Şu An Kullanıyorum, Birde Grafik ve Efektleri Sonuna Kadar Çıkart Windows'dan Vazgeçersin ;)Serdar Abi Ya Ben Bu Ubuntuda Flash/Online Oyunları açamıyorum ActiveX mi Yükleyeceğiz ? Nasıl Yükleyeceğiz :)