ya kafama takılan gereksiz bi soruyu soruyum.. hem konu uzar :)
bn chrome kullanıyorum.ama hangi siteye baksam tarayıcım ya safari yada mozilla görünüyor..sebep??
ya kafama takılan gereksiz bi soruyu soruyum.. hem konu uzar :)
bn chrome kullanıyorum.ama hangi siteye baksam tarayıcım ya safari yada mozilla görünüyor..sebep??
DaRWeLLya kafama takılan gereksiz bi soruyu soruyum.. hem konu uzar :)Chrome kendi çekirdeğini oluşturamadı ortak kullanıyor :)bn chrome kullanıyorum.ama hangi siteye baksam tarayıcım ya safari yada mozilla görünüyor..sebep??
pcwordBu sıcakta çayı kahveyi ne etcez buyrun dondurmaPcword öyle bir resim koymşşsun ki,Üşenmesem gidip alıcam...
Bu sıcakta gerçekten güzel gidebilir...
OnnuuRChrome kendi çekirdeğini oluşturamadı ortak kullanıyor :)safari nin webkit motorunu kullanıyor mozillanın değil ortak diye birşey yok.mozilla ibaresi microsoft ie de de var oda mı ortak kullanıyor hayır.
Yanlış bilgi vermeyelim.
Mozilla ya uygun site yapan kişilerin siteleriyle uyumlu olması için mozilla adı geçiyor.
Selçuk İslamoğlu"ve Google Chrome'u üretmişti. Chrome aslında Safari'nin motoru Webkit'ti ve o da Safari için üretilmiş sayfaları istedi. Kendini safari gibi tanıttı ve Chrome Webkit olduğu için, kendini Safari gösterdiği için ve Webkit de KHTML sayfaları istediği için ve KHTML sayfaları da kendini Gecko gibi tanıttığı için tüm tarayıcılar kendilerini Mozilla diye tanıttığı için Chrome kendini Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/525.13 (KHTML, like Gecko) Chrome/0.2.149.27 Safari/525.13 olarak benimsedi..."Anlatımda bu kadar için kullanılır mı?
murderer09Anlatımda bu kadar için kullanılır mı?Okurken hiç dikkatimi çekmemişti.
bi gereksiz soru daha..
bir hoporlor suyun içinde çalışırmı???bana çalışır gibi geldi :)
DaRWeLLbi gereksiz soru daha..çalışır çalışır. Neden çalışmasın ki...bir hoporlor suyun içinde çalışırmı???bana çalışır gibi geldi :)
Kablo bağlantı noktaların da izolasyon varsa çalışır yoksa kısa devre olur
murderer09Kablo bağlantı noktaların da izolasyon varsa çalışır yoksa kısa devre oluraynenkablolar suyun altında kısa devre yapabilir!
izalosyon uygulanırsa çok hoş çalışır bence
oLc001ReiSHopörlerim Bozuldu Ya :(( Dermişim :)Oyun yapımı ne alemde,gelişmeler neler ?
Eyvallah goçum yiğenim.Senden naber guzuları saldın mı çayıra :))