benki arçelik laptop. Bu arada 1000 mesaja ulaşıcamenes39Ya PC'nizin markası ne yada toplamama mı?

benki arçelik laptop. Bu arada 1000 mesaja ulaşıcamenes39Ya PC'nizin markası ne yada toplamama mı?
o ne la, artizMustafa@PCWhat is going on here ? :
1000. Mesajın hayırlı olsun HackerCesur.
30 sayfa oldu demekki,kavga gürültüde yok maşallah,iyi ilerliyor.Ama malesef bende üzüntü var kardeşim sözlüsünden ayrılmış kavga etmişler :(Bitirmişler yazık oldu ikisinede of yani of.
elaziglio ne la, artiz
bu arada benimkide toplama, kendim söküp takmayı sevdiğimden marka almam hiç. heleki o yeni şeylerin kutularını ilk açıştaki haz yok mu, sırf onun için alırım bişeyler durduk yere.
Aslında başına "hey man"(Adamın) gibi sözcükte ekleme yapılıabilirdi
Benimki toplama değil,ama son 1 senede yaptığım değişikliklerle toplama gibi oldu,O yıllarda sağlam sistemdi 2006 ve fiyatı da iyidi Markası da Crea,ama dediğim gibi son 1 senedir upgrade ile neredeyse toplama oldu bencede iyi oldu :)
Görünüm güzel zaten Creanın bütün ürünleri estetik açıdan çok iyi.
Of kısmet işte.Ama yinede adı ayrılık ne türlü olursa olsun.Her iki taraf ailelerimizde çok üzüldüler ,herkesin burnu asıldı.Şimdi gelde yüzyüze bak.Soğukluk girer artık.Sadece ikisinde bitmiyorki bu iş.Güzelliklede ayrılmamışlar ona baksan o haklı, buna baksan bu haklı ...Yüzükler atılcak çıkacak parmaklardan kolay değil aslında onlar için.Neyse artık hayırlısı oldu heralde.
Burada sabit bir konu olmadığı ve ne olup bittiğini anlamak için ne son mesajları okumak varya .....
Bu arada pc toplama hemde tamamen toplama her parçası ayrı yerden ayrı zamanlar da geldi
anlamak zorunda değilsinki, koyuver gitsin. varsa kafan başka bişi yaz buraya, gerisi gelir. anlamdan ziyade amaç önemli olduğundan...;)murderer09Burada sabit bir konu olmadığı ve ne olup bittiğini anlamak için ne son mesajları okumak varya .....
(Asus PSGD-VM)Böyle bir anakart modeli var mı yoksa ismimi değişik, bi türlü bulamadım.
bencede kırarız gibime geliyor, zamanla birikir bura böyle. tartışma panomuz olsun, kimin kafasına ne eserse buraya yazsın gitsin, farklılık olur.
bu arada murderer bakıcaktım o modele senin için ama otelin lanet dandik bi laptopu var ki hiç onu araştırmak gibi çetrefilli bir işe kalkışamicam, bir sekme veya pencere daha aletin ölmesine neden olabilir.
elazigli...bir sekme veya pencere daha aletin ölmesine neden olabilir.
Aslında rekor tamamlandıktan sonra bu konu, Chip Online Forum'un yeni gelenlere hoşgeldin konusu, tartışma yeri, forum kodlarını test etme, mesaj test etme gibi her türlü saçmalığın toplandığı bir konuya dönüştürülebilir.
bugün tamindir girmişdim münevver diye bir kız varya kesilerek öldürülen
çok üzüldüm ya olmaz ya otopsi raporu acıklanmış onu yapan insanlara pardon onlara ne diyeceğimi bilmiyorum nasıl kıyarsınız yaw ne biçimsiniz siz baba ve anne yakalanmıştı galiba kesinlikle müebbet verilmeli
offyaaww yarın finl'im var..
o değilde, enes39 son sayfada şaka yaptım diyormuş :DD
evet bu konu chip online'ın "şamar oğlanı" olabilir. yeni gelen, canı sıkılan, kafası dolan, içi daralan... yazsın bişi.
bu arada o kafası kesilen kızın olayıda daldan dala misali kaptırdı iyice. kaç ay oldu hep yeni bişeyler çıkıyor, çözülemedi gitti... yakalanınca onlara hapis falan vermicen, idamda ödül olur; bırakıcaksın halka o olcak...:@
Yakalanmış mı katili o kızın ?elaziglievet bu konu chip online'ın "şamar oğlanı" olabilir. yeni gelen, canı sıkılan, kafası dolan, içi daralan... yazsın bişi.
bu arada o kafası kesilen kızın olayıda daldan dala misali kaptırdı iyice. kaç ay oldu hep yeni bişeyler çıkıyor, çözülemedi gitti... yakalanınca onlara hapis falan vermicen, idamda ödül olur; bırakıcaksın halka o olcak...:@