döksem döküLmez, atsam atıLmaz türden benmki
abi tutcaksa şu 6Lı yada iddaa faLan tutsunda tatiLe çıkaLm yaw
döksem döküLmez, atsam atıLmaz türden benmki
abi tutcaksa şu 6Lı yada iddaa faLan tutsunda tatiLe çıkaLm yaw
3 vakte kadar dileğin gerçek olucak
Bu hafta aşağıdaki rakamları oyna mutlaka
Tutar mutar tok tutar belkim
5 17 18 24 25 43
ahmeyt05Hindistanda sürekli renk değiştiren kurbağa olay olduşimdide ona taparlar. İnek Maymun Fil. sıra kurbağaya geldi."Gece kurbağanın rengi koyu yeşildi, sonra saydam oldu, böylece iç organları görülebilir hale geldi". İşte kurbağayı bulan kişi durumu böyle anlattı. Binlerce kişi "mucize" olarak düşündükleri kurbağayı görmeye gidiyor.
Lâfi uzatanlara ne yapmak lâzım diye Farabî’ye sormuşlar, söyle demiş: Uzun konuşanı kısa dinlemeli.
bir matematik sorusu hadi bakalım ne dir
a/b=a-b=a.b ise a+b?
Kadınların yaşadığı bi ada varmış.Bu adaya gelen erkekler öldürülüyormuş.Paraşütle uçarken bu adaya düşen adamı yakalayan kadınlar, adamın idam sehpasını hazırlayıp en son dileğin nedir diye bi soru sormuşlar.Adam öyle bi cevap vermiş ki ölmekten kurtulmuş.
Kadınların en zayıf noktasını iyi bilerek verilmiş bi cevaptır bu…
Phantom26Ya tutar ya tutmazBülent abi abi bu ne ya? Hayırdır, kafan bir şeye mi bozuk? :D
Kokar mokar kir tutmaz.Tutar mutar tok tutar belkim
PcMaKeRşimdide ona taparlar. İnek Maymun Fil. sıra kurbağaya geldi.Ben de haberi okurken aynı şeyi düşünüyordum. :D
İçinizde en çirkin kimse beni o öldürsün demiş adam ve kurtulmuş
ainançLâfi uzatanlara ne yapmak lâzım diye Farabî’ye sormuşlar, söyle demiş: Uzun konuşanı kısa dinlemeli.Doğru demiş.
ahmeyt05Bülent abi abi bu ne ya? Hayırdır, kafan bir şeye mi bozuk? :Yok Ahmetçim gayet neşem yerinde.Baksana fazla neşelenince saçmalamaya bile başladım.Sıcaklar erkenden bunaltmaya başladı galiba ondan olsa gerek
Phantom26İçinizde en çirkin kimse beni o öldürsün demiş adam ve kurtulmuşbende cevabın bu olduğunu düşünüyorunm
biz devam edelim yazmaya
şu anda kimle ve nerede olmak isterdiniz
Eskişehir Hava Durumu
(Veriler Devlet Meteoroloji İşleri Gn.Md alınmıştır.)
SON DURUM - 8 Haziran Pazartesi, 19:50
Hava
Sıcaklık
: 30°C
Nem
: %15
Basınç
: 1013 hPa
Görüş
: 10 km
Rüzgar
0 km/sa
Öfff yanıyoruz yaaavvv 1 damla esinti yok gerçekten.
ben cevaplıyım vanda şükri arkadaşım la olmak isterdim :)
ainançbiz devam edelim yazmayaValla ben şu an Kate Beckinsale ile birlikte Issız bir adada olmayı çok isterdim.şu anda kimle ve nerede olmak
Tek kişilik hapishane koğuşunda olmayı isterdim yalnız kalır kafa dinlerim hem taş duvarlar baya serin olur
Phantom26Valla ben şu an Kate Beckinsale ile birlikte Issız bir adada olmayı çok isterdim.Van Helsing'te oynamış mıydı o?
Van Helsingi izlemedim ama Underworld filmlerinin ilk 2 sinde oynadı.Bu kadına hastayım ben ya
Ekleme:Türkiye de karanlıklar ülkesi adıyla gösterildi.