Ulan millet bitirmiş bile oyunu yuh anasını sayın seyirciler bu ne hızdır yav nereye yetişiyonuz... :))
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
İlk defa bir filmin formatını değiştiriyorum.Avi den dvd ye dönüştürüyor program ve tam 1 saat 50 dk süre verdi bu normalmi yav bu kadar uzun sürer mi acep...
"2012”den hasılat rekoru
Roland Emmerich'in yönetiği, “2012” adlı film, Türkiye'de tüm zamanlar en iyi yabancı film açılış hafta sonu hasılatını elde etti.
Warner Bros Türkiye'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 13 Kasım Cuma günü vizyona giren film ilk 3 günde 3 milyon 507 bin 405 TL hasılata ulaştı.
Bu rakam ile tüm zamanlar en iyi yabancı film hafta sonu hasılatını elde eden film, ABD'de de yine gösterime girdiği ilk 3 günde yaklaşık 65 milyon dolar hasılat ile hafta sonu en çok izlenen film unvanını kazandı.
Film tüm dünyada, ilk 3 günde yaklaşık 225 milyon dolar hasılata ulaştı.
Independence Day ve The Day After Tomorrow gibi filmleriyle tanınan yönetmen Roland Emmerich'in hem yönettiği hem de senaryosuna katkıda bulunduğu “2012”de, asırlar önce yaşayan Maya uygarlığının takvimi doğrultusunda 2012 yılında yaşanması beklenen kıyamet konu ediliyor.
Görsel efektleriyle dikkat çeken filmin başrollerinde John Cusack, Chiwetel Ejiofor, Amanda Peet, Oliver Platt, Thandie Newton, Danny Glover ve Woody Harrelson yer alıyor.
KAYNAK:www.hurriyet.com.tr
2 yanlış bir doğru etmez Erhan! :D
Yani başka değişle istersen i7 işlemcin olsun,kötü bir ekran kartın varsa oynlarda alacağın performans pek değişmez.
Ne demişler;
Bilgisayar ancak en yavaş parçası kadar hızlıdır. :D
İlk defa bir filmin formatını değiştiriyorum.Avi den dvd ye dönüştürüyor program ve tam 1 saat 50 dk süre verdi bu normalmi yav bu kadar uzun sürer mi acep...Bizim İşlemcilerle Ancak O Kadar Olur Duo 2 Olsaydı 30 dk Sürerdi En Fazla :)2012 Filmi Acayip Süper Onu İzlemeyecem BlueRay Çıkana Kadar Ne Kadar Dayanırım Orayı Bilemem.
Evet bu geceki filmimizin adı "Son oyun"
hdd nin içinde movie kısmını gezerken rast gele bulduğum gözel mi gözel bir film.
başrol oyuncuları iki dev oyuncu:
Antonio Banderas ve Morgan Freeman.
Film hırsız polis tarzı ama karman çorman bir hikaye nasıl biteceğini ve ilerleyeceğini kestiremiyorsunuz.
Hırsızlık sahneleri müthiş.
iPhone şovu yapılmış resmen. Tatu müzikleri kullanılmış
Thick.as.Thieves
ismi bu filmimizin 2009 yapım.
filmden müzikler benden size gelsin.
http://www.youtube.com/watch?v=51fgcQDgPNs
Tatu : not gonna get us
İzlenmesi şiddetle tavsiye edilir.
(Ekşi sözlüğe çok takılır oldum konuşmam değişiyor sakıncalı bir durum. TDK ya şikayet etmeyin)
Kis bas bas bağırıyor.
_beni silme , silmeeee :)
adam benin takımı tutuyor
birde her şeye iyi diyor
fifa 2010 dünya kupası gruplarından çıkamadık belki onu diyordur