Bitirici hareket olacak o :D:D Smackdown vs. Raw'dan :D
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Erhannnn !!!!!
Anladık çocuksun tamam da bu kadar sululuk yeter ciddi ol biraz...
YAv nerden koydun canım çekti bak şimdi...:)İsteyen varsa,bize gelsin bol bol yeriz.Yanlız benim oda buz gibi,yakında yazıda yazamıyacağım.Ellerim üşüyor.Üstümde bir ton battaniye olduğu halde,yinede Chip'e katkı yapıyoruz.Ayaklarım desen buzullar ülkesi.<
Neyse bugünlük yeter,tekrar dönerim.Kolay gelsin size..Biraz ısınayım yahu =)
Yav kestane yapacak sobayı buluyorsunda niye buzullar ülkesi?
Abilerim/Arkadaşlarım/Ablalarım Face book Kullanıyorsanız FarmVille'yi Öneririm Tabiikide ResturantCity'i De :)
Lanet Facebook...
Erhan şunu yap.
Sol üye bloğunun olduğu kısım kızılımsı olsun.
arka fon siyah olsun. yazıların yazıldığı alan grimsi olsun. yazılardan kan aksın. yada nükleer yeşili olsun. uranyum yeşili. toxic yeşil heh.
hacıla dediğin yerdeki bloktan kan damlasın böyle testere ağzı gibi olsun.
Böyle bir forum düşünsenize :P
Satanizim tarzı.
Tamam tamam çok korku filmi izledim hastayken tamam.
testereyi bir daha izlemicem tamam. 4 seriyi art artda izlersen hayal gücün gelişiyor ama renkler kararıyor tmm. ardından resident evil 3lüsü geliyo. kopan eller yaratıklar. birde slient hill tamamdır. bak o kaldı ama önce Underworld serisini indirmem lazım.
Bir link bloğu buldum tek link megaupload. 8 mbit ve megaupload ı olan kişi bir günde 85 film indirir. arşiv filmi. 17 tane dvd ye sığıyor dvd kalitesinde film. günde 17 dvd film her dvd de 5 film :D
Abi Okadar Bilmiom Zaten Paintten Yapıom Ama Photoshop Diom :D
Lanet Facebook...
Erhan şunu yap.
Sol üye bloğunun olduğu kısım kızılımsı olsun.
arka fon siyah olsun. yazıların yazıldığı alan grimsi olsun. yazılardan kan aksın. yada nükleer yeşili olsun. uranyum yeşili. toxic yeşil heh.
hacıla dediğin yerdeki bloktan kan damlasın böyle testere ağzı gibi olsun.
Böyle bir forum düşünsenize :P
Satanizim tarzı.
Tamam tamam çok korku filmi izledim hastayken tamam.
testereyi bir daha izlemicem tamam. 4 seriyi art artda izlersen hayal gücün gelişiyor ama renkler kararıyor tmm. ardından resident evil 3lüsü geliyo. kopan eller yaratıklar. birde slient hill tamamdır. bak o kaldı ama önce Underworld serisini indirmem lazım.
Bir link bloğu buldum tek link megaupload. 8 mbit ve megaupload ı olan kişi bir günde 85 film indirir. arşiv filmi. 17 tane dvd ye sığıyor dvd kalitesinde film. günde 17 dvd film her dvd de 5 film :Sonucunda Fotoğrafın Üzerinde PHOTOSHOPLUYORUZ YA :D
PcMaKeR böyle nasıl? :D Ben pek beceremem ama :D
Kıymık Orj:Splinter 2008 yapımı korku gerilim.
Şimdi izleyeceğim.Neticeyi bildiririm.İyi forumlar...
Beyler size ilginç bir soru:
BEz bebekteki Joker ile Batman'deki Joker karşılaşsa ne olur :)
Batman'da ki Joker öldü...
Hem de Bez Bebek'teki "Şoker"...
Evet doğru o ölmüştü iyi oynuyordu Joker'i bakalım sonraki filmde Joker kim olacak?
Kim olursa olsun onun yerini tutmaz...
PcMaKeR böyle nasıl? :D Ben pek beceremem ama :Dben yapacaktım üşendim.
büyük ilerleme var. Coşkun iyi yapardı. İllustrator ile.
5000+ mesaj ha :D
Dehşet verici üye. Adamlar beni nasıl görüyor ya. izlenimi değiştirme zamanı gelmiş. melek yüzlü üyeye döndürmem lazım kendimi.insan yıldızlardan kan damladır. ortasına bıçak falan saplar. herşey güzel de şey kalmış bi. yukardaki bu gün kısmı. orası testere gibi olmalıydı bıçaklı kısmından kanlar akacaktı böyle :Ç