Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
http://tr.giveawayoftheday.com/r ... m-2010/#postcomment
Bu programa bakın derim. Yorumları okuyun. Ben şimdi kuruyorum.
: )
Adem kis kis deyip durma bişey bulduğu yok :P
ben uyuyayım arkadaşlar..konulara katkınız için tekrar teşekkürler..geç oldu saat virüs de gitmedi zaten..moralim bozuldu bak..
daha geçen format attım yine format attırtıcak ya :)
neyse iyi geceler size..
(bi de film izlicektim bugün..yazık oldu.. :))
O programı kurma derim çünkü Chıp bunu daha öncede vermişti bende bir ara senin gibi kurmaya niyetlendim ama Googledan baktığımda kimi sistemlerde uyumsuzluk hatta geri dönülemez hatalar bıraktığını kullananların yorumlarından okudum o yüzden de vazgeçip kurmamıştım.Geç kaldın, kurmuş bulundum. Zaten başlangıçtan kaldırdım. Riskli dosylarla uğraşırken falan açarım büyük ihtimal.
Ahmet senin bana verdiğin riskli program mıydı, hatta dönülmez hatalar mı yapıyordu :)
yaw bilmesem inanıcam bu sölediğini de kurmayacam..
programı kurdum , bi tema programında Rainmeter.İni de virüs buldu..başka birşey bulamadı..
bilgisayar da kis yüklü , defender açılmıyor msn sapıtıyor falan..en son format atmak zorunda kaldım..
Dişime dolgu yaptırdım.Doktor uyuşturmadan daldı direk.Kısa bir süre sonra beynimin yerinden oynadığını hissettim diyebilirim.Uyuşturmıcakmısınız dedim. Acıya tepkini ölçüyorum diyor ya.piskopata denk geldim galiba.Neyse iğneden sonra yaptı bişeyler. uyuşturucunun etkisi geçtikçe ağrı yapıyor.Pööfff.
Biraz daha geç gitseymişim kanal tedavisi yapacakmış.Sen beni bidaha zor görürsün dedim içimden.
:D :D
para vermedin inşllah :)
üstüne bi de para verseydin tam olurdu ;)
Dişime dolgu yaptırdım.Doktor uyuşturmadandaldı direk.Kısa bir süre sonra beynimin yerinden oynadığını hissettimdiyebilirim.Uyuşturmıcakmısınız dedim. Acıya tepkini ölçüyorum diyorya.piskopata denk geldim galiba.Neyse iğneden sonra yaptı bişeyler.uyuşturucunun etkisi geçtikçe ağrı yapıyor.Pööfff.Bendegeçen ay 4 dolgu yaptırdım.Birinde kanala girdi.Bazen uyuşturmasınaragmen acıyı beynimde hissediyordum.Çok beter bir acı..Biraz daha geç gitseymişim kanal tedavisi yapacakmış.Sen beni bidaha zor görürsün dedim içimden.
Ahmet senin bana verdiğin riskli program mıydı, hatta dönülmez hatalar mı yapıyordu :)Returnil Virtual System 2010'u diyorsan Serafin öyle diyor. Ben zaten ayrıntılı bir şekilde kullanmadım daha programı.yaw bilmesem inanıcam bu sölediğini de kurmayacam..
programı kurdum , bi tema programında Rainmeter.İni de virüs buldu..başka birşey bulamadı..
bilgisayar da kis yüklü , defender açılmıyor msn sapıtıyor falan..en son format atmak zorunda kaldım..
O programı kurma derim çünkü Chıp bunu daha öncede vermişti bende bir ara senin gibi kurmaya niyetlendim ama Googledan baktığımda kimi sistemlerde uyumsuzluk hatta geri dönülemez hatalar bıraktığını kullananların yorumlarından okudum o yüzden de vazgeçip kurmamıştım.diyorum ki bu yorumun üzerine ,
bu programı kurdum , işime yaramadı..iyi program gibi ama..sadece 10 dk kullandım kullanmadım..tarama yaptım ve virüsü bulamadığını gördüm ve bilgsiyara format attım..uyumsuzkuk hatta geri dönülmez hatalar falan yok..
yorumlara bakmamak lazım...bizzat denemek lazım...