hayır ama ev falan çok yaptım,hatta bi keresinde kocaman şehir yapmıştım.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Öğrenmesi kolay mı? Kodlama istiyor mu? Ben de mi indirsem?
Evet basitmiş gerçekten.Biraz uğraşsam sökerim ben bunu:D
Uçan dairem nasıl? İlk çalışmam :D Silah da çizdim altına :D
Google SketchUp nasıl bir program?
Üç boyutlu bir alanda,üç boyulu nesnelr tasarlamay sağlayan yazılım.Kullanımı ise çok kolay.
Google SketchUpücretsiz, kolay öğrenilebilir bir 3 boyutlu modelleme programıdır. Buprogram ile hayalinizdeki evi, arabayı veya aklınıza gelebilecek herşeyi 3 boyutlu olarak çizebilirsiniz. Detay ekleme özelliği sayesindeGoogle SketchUp birçok gelişmiş üç boyutlu modelleme programından dahaiyi düzeydedir. İsterseniz yaptığınız çalışmaları yazıcıdançıkartabilir ve e-posta olarak gönderebilirsiniz. Kullanımı oldukçakolay olan bu program gelişmiş birçok özellik ve seçenek ilebilgisayarda çizim konusunda meraklı kullanıcılara güçlü ve ücretsizbir alternatif.
Google'ın diğer servisleri Google Earth,Google 3D Warehouse gibi yazılımlar ile uyumlu olarak çalışabilenGoogle SketchUp'ı kullanarak giydirilmiş modeller yapabilir ve kolaycafotoğraflarını alabilirsiniz.
Bir şekli tutun, çekin, uzatınve kolayca 3 boyutlu tasarımlar haline dönüştürün. Modellerinizegelişmiş renklendirme ve doku ekleyebilme seçenekleri de GoogleSketchUp'ın içerisinde mevcut. Gerçek zamanlı gölge efekti iledizaynınızı daha gerçekçi kılabilir ayrıca zamandan tasarruf için dehazır gelen binlerce aracı kullanabilir ve tasarımlarınızı çok dahaerkenden bitirebilirsiniz.
Bu araçla yapabileceğiniz şeylertamamen hayal gücünüze kalmış. İster araba, ister gemi, ister ev.Oluşturduğunuz modellerinizi Google Earth içerisine yerleştirebilir veyazıcıdan çıktısını alabilirsiniz. Işığın yönünü, gücünü vb. dahabirçok şeyi kendiniz ayarlayarak 3 boyutlu nesnenizin gerçekte nasılgörüneceğini konusunda fikir edinebilirsiniz.
Ve ikinci çalışmam bir tank :D
Çok pratik bir program,hoşuma gitti.