İyi Geceler...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
loseface ve Psychonaut968 arkadaşlar sizlerede teşekkür ederim.
Bu Arada Şu Yurtta Benim Laptopu Projeksyona Takıp Saırım 5 dk Falan GTA 4 Oynadım Ses Sistemi 2.1 di Orda Pek Yüksek Ses Yoktu Zaten İzin Verilmiyorda ... Adamlar Bir Taraftan bana Diyorlar Şunu Ne yapıcaz Bunu Ne Yapıcaz Ama Süper ya bir tane Projeksiynda bana lazım :) okadar İşin Arasında Yemin ettim Oynamadan Çıkmam diye :D Son Ayarlara Çektim PC ne kaldırırsa Highest hepsi Biri Hariç Oda Baştaki ya Sanki Gerçek Hyat Gibi Oluyor Ya ...
O oyuna hasta oldum ya bir ara oturup bitirmeyi planlıyorum.
Bitirdikten sonra sandalyeden kazıyarak çıkarırlar heralde :D
Benim ekibe bakın :p Talan ettim hepsini :p
Yok yok o ölüler geldiğimde vardı.Kasabadaki ilanlara baktığımda rastladığım bir olay bu sadece.Oyunla alakası yok.
Yanlız benim ekipteki Sten(Kendisini hapis tutulduğu bir kafesten, kilisedeki teyzemden giderek rica minnet zor kurtarmıştım.Oda bana yardım ediyo sağolsun) tek erkek kaldı :)
Oyunda aşk sistemi bile var yeni çözdüm.Ama çok zor yahu ilişkileri okadar iyi tutmak.Gerçek bir grup gibi.Aldığım bir kararı biri beğense öteki somurtuyor.Çok uzun süre sohbet etmessem sen beni sallamıyon ben ayrılcam diye naz yapıyor...
Oyun dediğin budur.Kendine feci bağlıyor.
Ama çok zor yahu ilişkileri okadar iyi tutmak.Gerçek bir grup gibi.Aldığım bir kararı biri beğense öteki somurtuyor.Çok uzun süre sohbet etmessem sen beni sallamıyon ben ayrılcam diye naz yapıyor...Si.... git lan senle mi uğraşacam derim valla hiç acımam. Hem oyun hem dertli yok yaw :D
Oha PcMaKeR burası küfürlü forumlardan deil
8mbps'de gördüğüm en yüksek hız:
net 24 yeni gördüm doğum gününmüş.
Geçmiş doğum günün kutlu olsun...
Aha veriyom işte link:
http://www.rocktube.us/
Not:Direk link değildir.Gerisi sizin arama maharetinize kalmış... :)
Herkese merhaba.
Avatar filmini izleyen var mı aranızda? Varsa görüşlerini yazabilir mi?